mysen13
Kayıtlı Üye
Forumumunuza yeni katıldım, ziyaretçi olarak izliyordum. Başımdan geçen bir olayı anlatmak isterim, 4 yıl önceydi banyo yaparken bir ürperti geliyordu, biri olduğunu sonra ilerleyen günlerde görmeye başladım. İşte kulağıma bir şey "seni seviyorum" filan dedi, sonra rüyalarımda görmeye başladım. Bir insan şeklinde değil de farklı bir şekilde görünüyordu, seni seviyorum diyordu. O zamanlar 16 yaşında filandım, sonra bir gece yatağımda yatıyorum, yan yatakta bir kız gördüm, çok korkmuştum, aileme söylemiştim. Bir hocaya götürdüler, hoca dedi musallat olmuş sonra bir şeyler okudu, bir daha görmedim. Aslında şu an buraya bu konuyu açmamın sebebi şudur; acaba aileme söylememeli miydim, sonuçta onu da Allah yarattı bildiğim kadarıyla, çok seviyorlar fakat şu an aklıma geldi, pişmanım, acaba doğru olanı yapıp aileme söylemeli miydim yoksa söylememeli miydim? Bazı cami hocalarıyla konuştum, dediler doğrusunu yapmışssın, onlarla evlenmemiz yasak dedi, zaten müslüman cin olsa öyle görünmezdi filan dedi. Siz olsaydınız napardınız? Şu an sanki pişman gibiyim, diyorum keşke söylemeseydim, aklım karışık rahatlatacak bir şey söylemenizi bekliyorum.