Abi bana tavsiye eden sensin çok basit inan çok çok basit bir süre sonra ağzın alışıyor hızla okuyorsun bitsin sana bilgi vereceğim kesin.Bir günde 600 er okumak çok zor olsada mükafatı büyüktür. Her adamın yapabileceği bir şey değil.
Abi bana tavsiye eden sensin çok basit inan çok çok basit bir süre sonra ağzın alışıyor hızla okuyorsun bitsin sana bilgi vereceğim kesin.![]()
Bu uygulamayı bir kaç yıl önce ben denemiştim.Hem zor hemde emek isteyen bir ameldir.Denememin sonucunda en az 500 kişilik bir cin taifesini görmüştüm.7 gün bu uygulamayı yaptım. ve 7.gün namaz kılarken 3 cinin arkada saf halinde benimle birlikte namaz kıldıklarını görmüştüm. ve 7 tane büyük altın ve birde gümüş yüzük verdiler. Yüzük,neden altın değilde gümüş,sorusuna,gümüş yüzük takmak sünnettir cevabını verdiler..Altının üzerinde de bir cin padişahının resmi vardı ve ismi yazıyordu.
ben dün 5 tane okuyabildim gece uyuyamadım hep uyanık kaldım :S
Ben en fazla 41 defa okudum. Bu 2-3 saatimi aldı yanılmıyorsam. Cin suresini okumayı vird edindim. Korunma yapmadan okursanız kulağınız çınlamaya başlar. Yani kulağınıza birşeyler söylerler. Basiretimiz kapalı olduğundan ne dediklerini duyamıyoruz. Bu arada okuma sırasında eviniz cinlerle dolur.
Ben en fazla 41 defa okudum. Bu 2-3 saatimi aldı yanılmıyorsam. Cin suresini okumayı vird edindim. Korunma yapmadan okursanız kulağınız çınlamaya başlar. Yani kulağınıza birşeyler söylerler. Basiretimiz kapalı olduğundan ne dediklerini duyamıyoruz. Bu arada okuma sırasında eviniz cinlerle dolur.
güzel kardeşim ben yurtta kalıyorum zaman buldukça etüte gidip okurum yani varsın yurt cinlerle dolsunbirde ben esma okuyorum yaklasık bir yıldır günlük 5 bin adet su ana kadar hiç korunma yapmadım yapmıyorumda cin suresini okuyup bana ne zaman fısıldarlar acaba belki dediklerini duyabilirim kalp gözünü açmak için kullandıgım esmalarda var
Cin suresini çok okumalısın çınlamalara şahit olmak için. Gelenler genelde müslüman cinler olur. Kafirleri ise kaçarlar bulunduğun alandan. Ben sırrımı vermeyeceğim ama belli sayda vird edinmiştim okumalara ve bazı şeylere şahit olmuştumŞimdi okuma sayını çok azalttım. O günden sonra iki gün kulağımda çınlamalar oldu. Okumalarıma devam etmemi istiyorlardı. Şimdi çınlamalar olmuyor. Yeni konu açıcağım. Oradan devamını okursun
![]()
Cin suresini çok okumalısın çınlamalara şahit olmak için. Gelenler genelde müslüman cinler olur. Kafirleri ise kaçarlar bulunduğun alandan. Ben sırrımı vermeyeceğim ama belli sayda vird edinmiştim okumalara ve bazı şeylere şahit olmuştumŞimdi okuma sayını çok azalttım. O günden sonra iki gün kulağımda çınlamalar oldu. Okumalarıma devam etmemi istiyorlardı. Şimdi çınlamalar olmuyor. Yeni konu açıcağım. Oradan devamını okursun
![]()
Konuyu bekliyorumÇok güzel böyle şeyler ya
Bu uygulamayı yapan arkadaşı da tebrik ederim. Her yiğidin harcı değil gibi günde 600 bir oturuşta okusan kaç saat sürer acaba