"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cin Suresinin Sırlarından Bir Misal (Mücerreb'dir)

Bir şey sormak isitiyorum ;
bu ruhani varlıkları görebileceğimizi söylemişisiniz
gördüğümüz gibi iletişimde kurabiliyormuyuz ?

Konuyu açan arkadaşa bir soru sormak istiyorum. 50 kadar cin taifesi gördüğünü söylemiş. Nasıl gözüküyorlardı tam gördünüzmü?

Bu uygulamayı bir kaç yıl önce ben denemiştim.Hem zor hemde emek isteyen bir ameldir.Denememin sonucunda en az 500 kişilik bir cin taifesini görmüştüm.7 gün bu uygulamayı yaptım. ve 7.gün namaz kılarken 3 cinin arkada saf halinde benimle birlikte namaz kıldıklarını görmüştüm. ve 7 tane büyük altın ve birde gümüş yüzük verdiler. Yüzük,neden altın değilde gümüş,sorusuna,gümüş yüzük takmak sünnettir cevabını verdiler..Altının üzerinde de bir cin padişahının resmi vardı ve ismi yazıyordu.

Helal olsun sana güzel dostum bu arada cin suresi yazınca binlerce bilgi var nette en doğru şekilde buraya yazarmısın sureyi birde altın vs gerekmiyor bana olsada olur yani :) o yüzden pek namaz kılamıyorum üni. malum günlük 300 okuyacaz saat fark etmez demi bölüştürerek okuyabilirmiyiz. Birde namaz kılarken arkamda saf tuttu demişssin gerçekten duygulandım müthiş bir şey bunlar sureyi okuduk diye bize zarar verirlermi halk tabiriyle çarpma ?

Ayrıca şimdi okudum 28 ayeti 5dk ortalama okudum günde 50 saat yapıyor siz nasıl okudunuz bunu ayrıca zamanımız cok az boşluk var nasıl yapcaz ?

Çok zor, emekli maaşını alıp, tek başına dağbaşında, veya köy gibi yerlerde, uygulanıcak birşey.
Bizler gibi öğrenci veya çalışanlar için gerçekten güç, kaldıki 5'vakiti bile kovalamak hayli zahmet oldu, artık metropolitan şehirlerde.

Arkadaşım iyi güzelde bize maddi yönden yardım olsun diye verirler o altını altın başka ne yapılabilir ki ? Ha Gümüş yüzük bana verseler bende takarım gidip satmam ama altın kullanılacak birşey değil. Konu güzelmiş. Uygulamaya çalışacağım inşallah güzel sonuç alırım. Allah'ın izniyle..

ben dün 5 tane okuyabildim gece uyuyamadım hep uyanık kaldım :S

Ben en fazla 41 defa okudum. Bu 2-3 saatimi aldı yanılmıyorsam. Cin suresini okumayı vird edindim. Korunma yapmadan okursanız kulağınız çınlamaya başlar. Yani kulağınıza birşeyler söylerler. Basiretimiz kapalı olduğundan ne dediklerini duyamıyoruz. Bu arada okuma sırasında eviniz cinlerle dolur.

Ben en fazla 41 defa okudum. Bu 2-3 saatimi aldı yanılmıyorsam. Cin suresini okumayı vird edindim. Korunma yapmadan okursanız kulağınız çınlamaya başlar. Yani kulağınıza birşeyler söylerler. Basiretimiz kapalı olduğundan ne dediklerini duyamıyoruz. Bu arada okuma sırasında eviniz cinlerle dolur.

Korunma nasıl yapıyoruz ?

güzel kardeşim ben yurtta kalıyorum zaman buldukça etüte gidip okurum yani varsın yurt cinlerle dolsun :) birde ben esma okuyorum yaklasık bir yıldır günlük 5 bin adet su ana kadar hiç korunma yapmadım yapmıyorumda cin suresini okuyup bana ne zaman fısıldarlar acaba belki dediklerini duyabilirim kalp gözünü açmak için kullandıgım esmalarda var

güzel kardeşim ben yurtta kalıyorum zaman buldukça etüte gidip okurum yani varsın yurt cinlerle dolsun :) birde ben esma okuyorum yaklasık bir yıldır günlük 5 bin adet su ana kadar hiç korunma yapmadım yapmıyorumda cin suresini okuyup bana ne zaman fısıldarlar acaba belki dediklerini duyabilirim kalp gözünü açmak için kullandıgım esmalarda var

Cin suresini çok okumalısın çınlamalara şahit olmak için. Gelenler genelde müslüman cinler olur. Kafirleri ise kaçarlar bulunduğun alandan. Ben sırrımı vermeyeceğim ama belli sayda vird edinmiştim okumalara ve bazı şeylere şahit olmuştum :) Şimdi okuma sayını çok azalttım. O günden sonra iki gün kulağımda çınlamalar oldu. Okumalarıma devam etmemi istiyorlardı. Şimdi çınlamalar olmuyor. Yeni konu açıcağım. Oradan devamını okursun :)

Cin suresini çok okumalısın çınlamalara şahit olmak için. Gelenler genelde müslüman cinler olur. Kafirleri ise kaçarlar bulunduğun alandan. Ben sırrımı vermeyeceğim ama belli sayda vird edinmiştim okumalara ve bazı şeylere şahit olmuştum :) Şimdi okuma sayını çok azalttım. O günden sonra iki gün kulağımda çınlamalar oldu. Okumalarıma devam etmemi istiyorlardı. Şimdi çınlamalar olmuyor. Yeni konu açıcağım. Oradan devamını okursun :)

Ben bu işleri hep yapmak istemişimdi dediğim gibi özellikler 1 yıldır sürekli dualar okuyorum özeline saygım var ama özel mesaj göndrip açıklarsan bu arkadaşa çok şey yapmış olursun iyi günler.

Konuyu bekliyorum :) Çok güzel böyle şeyler ya

Bu uygulamayı yapan arkadaşı da tebrik ederim. Her yiğidin harcı değil gibi günde 600 bir oturuşta okusan kaç saat sürer acaba

Konuyu bekliyorum :) Çok güzel böyle şeyler ya

Bu uygulamayı yapan arkadaşı da tebrik ederim. Her yiğidin harcı değil gibi günde 600 bir oturuşta okusan kaç saat sürer acaba

Ben 600 defa okumadım. Zaten bu mümkün değil :) Bırakın 600 defayı, 300 defa zor okursunuz. Ben ezberlediğim için söylüyorum en az 15 saatimi alır 300 defa okumak.

Arkadaslar hemen uygulamaya baslamayin derim.konuyu acan arkadas paylasim da bulundu 3-5 tane soru cevabladi.sonra yasakli kardesim ve diger kardesler onemli soru sormaya baslayinca arkadas yazmamaya basladi.kusura bakma ama bu benim tuhafima gitti.birde madem bu uygulamayi yaptin boyle rahat anlatiyorsun nasil izin veriyorlar anlamis deyilim.birde sonucu merak ettim onlarla hala irtibattamisin birkac yil oldu diye yazmissiniz.

arkafaslarin birde benim sorumu cevablarsaniz sevinirim sayin maximilus

Geri