"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cin Suresinin Sırlarından Bir Misal (Mücerreb'dir)

300 kere cin suresi okumak (olması gerektiği gibi değilse hızlı hızlı okunursa 5 saat sürüyor. günden iki defa 10 saat eder.
yerinden hiç kalkmadan yerde o kadar saat okumak gerçekten çok zor iş. hızlı hızlı okunursa da işe yaramaz. Deneyecek Arkadaşlara büyük sabır diliyorum.
Altın için deneyenler hiç denemesin. Varlıklar altını pek sever, hiç kimseye de vermezler. diğer amelleri içinde Nur suresi varken, Cin suresini okumaya hiç gerek yok.

Ben en fazla 41 defa okudum. Bu 2-3 saatimi aldı yanılmıyorsam. Cin suresini okumayı vird edindim. Korunma yapmadan okursanız kulağınız çınlamaya başlar. Yani kulağınıza birşeyler söylerler. Basiretimiz kapalı olduğundan ne dediklerini duyamıyoruz. Bu arada okuma sırasında eviniz cinlerle dolur.
Arkadaşımızın dediği gibi 41 defa okumak 3 saatini alıyor.Günde 300-600 defa okumak mümkün değil.

300 kere cin suresi okumak (olması gerektiği gibi değilse hızlı hızlı okunursa 5 saat sürüyor. günden iki defa 10 saat eder.
yerinden hiç kalkmadan yerde o kadar saat okumak gerçekten çok zor iş. hızlı hızlı okunursa da işe yaramaz. Deneyecek Arkadaşlara büyük sabır diliyorum.
Altın için deneyenler hiç denemesin. Varlıklar altını pek sever, hiç kimseye de vermezler. diğer amelleri içinde Nur suresi varken, Cin suresini okumaya hiç gerek yok.

Nur suresi derken kısa havvas bilgisinide verseydin

Teşekkürler. Çok Güzel Bir Bilgi Ama Sormak İstiyorum Acaba Günah mı? Günah Olacağını Pek Sanmıyorum Aslında Sonuçta Havas İlmi Ama Yinede Günahtan Korkuyorum.

hem konu açmışsınız hiç te cevaplar vermemiş insanların zamanını çalma bari boşuna..!

Arkadaşlar ben denedim. Bazı deneyimlerim olmuştu eskiden cin suresiyle ve bazı sırlara erişmiştim. Oruc tuttum ve başladım okumalara. Aralıksız okumak mümkün değil. En azından namaz için ara vermeniz gerekir. Yoksa sevap derken günaha girersiniz. Bu sefer daha net gördüm. Hızlı bir şekilde bir cin etrafımda dolanıyordu ve baktığımda hala haraketlerini görebiliyordum. Şeffaftı tam olarak gözükmüyordu. 300 defayı tamamlamak çok zordu ama bitirdim. Sonuç olarak cinlerin etrafımda dolanmasından başka birşey olmadı. O günün sabahı yerimi didik didik aradım ama altın da bulamadım :D Sonuç alamadığımdan ve okumanın zorluğundan dolayı devam etmedim. Ama bir sonuç alsaydım devam edecektim. O günden sonra evde bazı şeyler gözükmeye başladı. Nur topası gibi. Kardeşim de şahit oldu. Bir kaç tane dolanıyorlar karanlıkta ve gördüğünde kayboluyorlar. Aldırmıyordum ama kendim gördükten sonra ilgimi çekti. Bu ne olabilir aceba. Cin desem böyle olmaz. Melek desem odamda müzik aleti saklıyorum (Müzik aleti bulunan evlere melekler gelmez diye okumuştum) gelmesi inandırıcı değil. Bir anlam veremedim. Okumalardan sonra bir kaç kez nur gibi gördük. 2-3 gündür birşey görmüyorum. İnşallah yine görürüm :)

Cin Sûre'sini her babayit 300 defa okuyamaz zaten 300 defa okunması Kurân'ın hatmi demektir neredeyse ve 300'ü bırak 30'a gelince anlam veremediğiniz haller zuhredebilir bilginize...

Cin Sûre'sini her babayit 300 defa okuyamaz zaten 300 defa okunması Kurân'ın hatmi demektir neredeyse ve 300'ü bırak 30'a gelince anlam veremediğiniz haller zuhredebilir bilginize...

13 defadan yukarı çıkınca varlıklarını hissedebilirler. 300 defa okumak benim 10 saatimi aldı. Bir defa okumak 2 dakikanızı alır, 300 defa okumaksa 600 dakika eder.

Bu konuyla ilgilenen arkadaşlara bu sure ile yağılan amel hakkında biraz daha bilgi vermek istiyorum.Unutmayınki bu amelde başarılı olmak için her zaman öncelikle niyetinizin ve bedeninizin
temiz ve pak olması gerekir ve 5 vakit namazıda kılmalısınız.Nefsinizide kötülüklerden arındırmalısınız.Sonra okumaya başladığınızda İlk günler veya bir kaçgün sonra
üzerinizde bir yoğunluk olur bazende sanki siz oturduğunuz yerde hafifce sallanıyor gibi olursunuz.sonra günler geçtikçe ve siz okumaya devam ettikçe rüyalarınızda
bazı değişiklikler olur.yukarıdaki şartları yaparak okuduğunuzda rüyalarınız güzelleşmeye başlar ve rüyalarınızda veya yakaza halindeyken size bazı mesaj ve şifreler
verilebilir.Ayrıca okurkende sanki sağınızdan solunuzda gölgeler veya ışık gibi şeyler geçiyor gibi görürsünüz.Siz tam bakarken kaybolur v.s. v.s...Şunu belirtmek isterimki
her cin suresini okumaya başlamadan önce hıfz duası,7 Ayetel kürsi ve 7 hıfz ayetlerini okuyarak kendinizi daire içine almalısınız.
Ayrıca üzerinize mutlaka el yazması koruyucu muska takmalı ve koruycu muska tavsiyesi olarak bir kağıta bir hıfz duası 7 ayetel kürsi ve 7 tane hıfz ayetlerinden mürekkepli bir kalemle yazıp
luşambaya sardıktan sonra yeşil yada beyaz bir bezle dikip hazırladıktan sonra sağ pazınızın üzerinde taşımalısınız.Çünkü siz korunmasız veya zayıf anlarınızda size
şerli olanlar sahtekarlık yapabilirler.

aman tanrım gercek mi bu hiç korkmadın mı görünce o altınların resmini çekip koysan herkes soka girer herlade koymanı isterim tabi bozdurmadıysan dicem ama :)

benim altın kolyem kayıp biyere koydugumu hatırlıyorum evde ama yok bulamıyorum heryeri aradım ablam hediye etmişti bende süpeleniyorum onlar aldı altınları sever demiştin ya tamam işte nasıl geri alırım gideni geri getirme duası var mı

Geri