bilgi verebilecek yok sanırımbüyü de en etkili kabile hangisidir yakaza zuzula demon vs gibi hangisiyle iş birliğinde olanların büyüleri daha etkilidir diyebiliriz bir etkisi olabilir mi büyünün tutmasında kabilelerle çalışmalar büyü maliyetini arttırır mı işlemi yapanın ödeyeceği bedeller artar mı
sanırım cevap verebilecek kimse yokbüyü de en etkili kabile hangisidir yakaza zuzula demon vs gibi hangisiyle iş birliğinde olanların büyüleri daha etkilidir diyebiliriz bir etkisi olabilir mi büyünün tutmasında kabilelerle çalışmalar büyü maliyetini arttırır mı işlemi yapanın ödeyeceği bedeller artar mı
Size açtığınız konuda gerekli cevap ve uyarı verildi görüyorum ki hala da masum bir kıza büyü yapmaya meyilli görünüyorsunMerhaba,bana ulaşabilirmisiniz acaba
Mabet de bu tür bilgiler bulunuyor bir kaç sefer denk gelmiştim arama kısmından bulabilirsin.bilgi verebilecek yok sanırım
göremedim yazdım ama hangisi büyü için kullanılır en etkilisi vs gibi bilgilere ulaşamadım o yüzden buradan belki bilgi verirler diye yazmak istedimMabet de bu tür bilgiler bulunuyor bir kaç sefer denk gelmiştim arama kısmından bulabilirsin.
Her adımın bir etkisi vardır iyi veya kötü tehlikeli yerlere gitmek de huzura ermek de senin elinde.
herkesin söyledigi şeylerin doğruluğunu sormak istedim kısacası kimse cinlerle çalışamaz da diyebilirdiniz bu kadar ters cevabın gereği oldugunu düşünmüyorum bilmedigimiz ve öğrenmek için soruyoruz zaten özelden soru sorulabilse konu bile açmazdım herkesin şu cinlerle çalışıyorum bu cinlerle işbirliğindeyim bunlar olmadan yapamazsınız dediğini çok duyuyoruz davet yapmak gerekli vs gibi gibi bende bunun için hangileri gerekir sormak istedim zaten soruyu buraya sorma amacımın doğru cevapları alıp yanlışları görebilmek dışarıda öğrenmeye çalıştıgımız çoğu soruda doğru cevabı alamıyoruz burası daha samimiyetle cevaplıyor diye yazıyorum silebilirsiniz konuyu da istersenizEn etkili diye bir şey olmadığı İçin ulaşamasanız normal. Etkin olan büyü değil büyücüdür.
Diyelim ki böyle cin kabileleri var diyelim ki bunlar işlemler için kullanılıyor. Süleyman’ın sırrına erişmiş bir zat diyelim. Sizce böyle kimler ile çalışır kim için çalışır.
heleki maliyet hesabı çok komik olur bu durumda.
Sosyal medya da ya da mahalle hocası diye Tabir edeceğim kimseler cinler sin kabileleri vs hakkında soytarı gibi davrandıkları İçin avam ne yapsın tabi.
sorduğunuz soruların bir manası yok kısaca. Öylesine Sohbet konusu, buranın ya da her hangi avam alanın konusu olacak şeyler değil bunlar
Ters cevap vermedim. Şahsınıza yönelik herhangi bir uygunsuz kelime de kullanmadım. Sorunuza dümdüz bir cevap verdim. Genel ifade şeklim böyle. Yazı dilinde size sert gelmiş olabilir.herkesin söyledigi şeylerin doğruluğunu sormak istedim kısacası kimse cinlerle çalışamaz da diyebilirdiniz bu kadar ters cevabın gereği oldugunu düşünmüyorum bilmedigimiz ve öğrenmek için soruyoruz zaten özelden soru sorulabilse konu bile açmazdım herkesin şu cinlerle çalışıyorum bu cinlerle işbirliğindeyim bunlar olmadan yapamazsınız dediğini çok duyuyoruz davet yapmak gerekli vs gibi gibi bende bunun için hangileri gerekir sormak istedim zaten soruyu buraya sorma amacımın doğru cevapları alıp yanlışları görebilmek dışarıda öğrenmeye çalıştıgımız çoğu soruda doğru cevabı alamıyoruz burası daha samimiyetle cevaplıyor diye yazıyorum silebilirsiniz konuyu da isterseniz
anladım içlerinden biriyle çalışılabilir diyorsunuz yani teşekkür ederim cevabınız için.Filmler, youtube çıkan şarlatanlar, mahalle hocalarının bir kısmı insanları yanlış yönlendiriyor. Cinlerle çalışılamaz diye bisi yok. Urum koca bir kavimle çalışan bilenin böyle komik şeylere vakit harcamayacağından bahsediyor. He o kavimden A ile B ile çalışırsın.