"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

cin ile konuştum kimse inanmıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan j700
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

j700

Kayıtlı Üye
bi sitede gördüm galiba bu site idi bi kortonun üstüne evet ve hayır yazdım cin çagırdım ve konuştum

kartonun üstüne para koydum işaret parmagım ile parayı bastırdım soru sordum para oynayarak evete yada hayıra gidiyodu

gerçekten dogru söylüyorum ama kimse inanmıyor hiç korkmadım ama nedense geldigi zaman

müslümanmısın diye sordum
hayır dedi
cinler bizim esyalarımızın yerini degistirebilirmi dedim
hayır dedi
bizim göremedigimiz sizin özel esyanız varmı dedim
evet dedi
cinler uzaya çıkabilirmi dedim
evet dedi
erkekmisin kadınmısın dedim
kadınım dedi

Cin cagirmak bu kadar kolay olmadigi icin inanmiyorlardir belkide.:D.peki göründümü sana,yoksa görüsmeniz sadece karton üzerindenmi oluyor??

hayır dedi
hayır dedi
evet dedi
evet dedi
kadınım dedi

Değiştirirler eşyaların yerini ;).

zaten konuşmazlar zihninizden gelir sesleri sizin sesiniz gibi gelir telepatik olur. aynı evrende yaşıyoruz korkmayın ama eşya konusunda sonsuz güçle aynı fikirdeyim yer değiştirme yaparlar.

niçin oynamıyorlar esyalarla ozaman ben hiç kendi kendine hareket eden esya görmedim

hayır dedi
hayır dedi
evet dedi
evet dedi
kadınım dedi

Karton'un üzerine ''Evet, Hayır'' yazmışsın, cinsiyetini sormuşsun ve kadınım demiş ? Nasıl oldu o ?

Bir varlık çağırmak hele hele onunla konuşmak bu kadar kolay olamaz.ve sizin çağırmadığınız belli çünkü varlık ile konuşulanlar aktarılmaz hiç kimseye !

Bir varlık çağırmak hele hele onunla konuşmak bu kadar kolay olamaz.ve sizin çağırmadığınız belli çünkü varlık ile konuşulanlar aktarılmaz hiç kimseye !

buna katılmıyorum. Niye derseniz insan anlaşma yapmadıgı veya karşılıksız gelen varlıklarda iletişimini paylaşabilir, ben paylaştım, ketumiyet korkudan gelir yok böyle birşey, onların varlıgını bileceksiniz irtibatınız olacak ama saklayacaksınız niye? Varlık öyle istedi diye anlaşmanız mı var? Yok yoksa hür irade sahibi olan insan kendini ziyarete gelen varlıklar ile ilgili konuşamaz diye kural mı var? Yok öyleyse niye bu ketumiyet..

Samimi inancınız sizi onların enerjisine karşı herzaman korur. Korkmayın ama bu işleride çocuk oyuncagı gibi ele almak dogru degil. Sonuçta onlarda bizim gibi sadece farklılıklarımız temelde yaratılma şeklimiz, bizim sorumlu olduklarımızın bir çok noktasında ortak unsurlar var. en yalın haliyle Kuranı kerimde Bir sure ile anlatmış rabbimiz.

saglıcakla.

buna katılmıyorum. Niye derseniz insan anlaşma yapmadıgı veya karşılıksız gelen varlıklarda iletişimini paylaşabilir, ben paylaştım, ketumiyet korkudan gelir yok böyle birşey, onların varlıgını bileceksiniz irtibatınız olacak ama saklayacaksınız niye? Varlık öyle istedi diye anlaşmanız mı var? Yok yoksa hür irade sahibi olan insan kendini ziyarete gelen varlıklar ile ilgili konuşamaz diye kural mı var? Yok öyleyse niye bu ketumiyet..

Samimi inancınız sizi onların enerjisine karşı herzaman korur. Korkmayın ama bu işleride çocuk oyuncagı gibi ele almak dogru degil. Sonuçta onlarda bizim gibi sadece farklılıklarımız temelde yaratılma şeklimiz, bizim sorumlu olduklarımızın bir çok noktasında ortak unsurlar var. en yalın haliyle Kuranı kerimde Bir sure ile anlatmış rabbimiz.

saglıcakla.

İlk önce uyarı amacıyla diyorum herkes müslüman değil :) Ve anlatılmama amacı daha farklı bir şey ..Bunu insanlardan örnek vererek kısaca açıklayayım sen gittin bir kızla konuştun ya da çok sevdiğin birisiyle konuştuklarını birisinin gidip başkasına anlatması hoşuna gidermi ? Varlıklar arasında da bu geçerli cin dene az enerjili varlıklarda da bu geçerli çünkü cinlerin insanlarla iletişime geçmesi yasak anlatılanlar o varlığa'da zarar veriyor..Ve arada güven bağı kırılıyor bir insan gibi o kişiden intikam alma duygusu oluşuyor.

olaya insani bakış açısıyla girip insani degerler üstünden yazmayalım, ama açıklamak noktasındaki temel sebep şu; Sır sırra sahip olduysanız saklamak zorundasınız. insanlarla dalga geçmek hoş bir davranış degil se emin olun sizinle irtibatı olan cinle de bu şekilde bir davranış içersinde olmak çok kötüdür. Ama gene söylüyorum paylaşım herkesle olmamalı lakin paylaşılmaz demek kesif bir söz çok net ve keskin bir yanıt bunu kabul etmiyorum sadece diger tüm sözlerinizde haklısınız.

saglıcakla.

Tamam o zmn sorun yok :) Anlatmak güzeldir,bilgiyi başkasına satmak vermek güzeldir ama özele girmek kötüdür o konuşmayı o varlığın aleminden büyükleri duyarsa o varlık için çok kötü olur bu yüzden anlatılmıyor :)

Sayın j700 yapılan uygulamaların gizli kalması sizin için daha iyi olacaktır diye düşünüyorum .

Sevgi ve Işıkla...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri