Yakaza
Kayıtlı Üye
Evet ben 25 yasındayım hukuk fakültesi mezunuyum 3 arkadaş bekar evinde oturuyoruz yani akli dengem yerinde ve ne yaptığımı biliyorum.
Sözü fazla uzatmadan hemen konuya gireyim,öncelikle ben bir cin çağırmak istiyorum tamam bu cocuk oyuncagı değil biliyorum önüne gelen cin çağıramaz fakat inanın ki benim amacım kötü değil onunla anlaşma yapmak istemiyorum sadece onunla sohbet etmek istiyorum.Evet doğru duydunuz sadece onunla sohbet etmek istiyorum fakat bazı sorularım var:
1-Cin nasıl çağırılır?Ben forumdaki çoğu yöntemi okudum birkac tanesinide denedim fakat hiçbiri işe yaramadı o yüzden lütfen bana işe yarayan kesin bir yöntem verin
2-Çağıracağım cin müslüman cıkmazsa onunla başa çıkabilirim fakat niyetim kötü değil yinede gayrimüslim bir cin gelebilirmi çağırınca?
3-Hayatımda ne gibi değişiklikler olur?Peki ev arkadaşlarım onlara zarar verebilirmi?
Sorularım bu kadardı umarım cevaplarsınız şimdiden teşekkürler![]()
Öncelike merhaba.Cinle sohbet etmek istiyosun ama o seninle sadece sohbet etmek istiyormu?Sanmıyorum ama sen bilirsin.Sorularını cevaplayayım.
1)Cin çağırmak çok kolay bende bilmiyodum kendim keşfettim.Urum'un "bedensiz varlıklarla irtibat kurmak" ile ilgili açtığı konuya bakabilirsin.O da yazmıştı onlarla irtibat kurmak çok kolaydır diye bende bilmiyodum ama kendim sonunda çözdüm.Yakında forumda bazı şeyleri paylaşıcam.Forumlardaki yöntemlerle olacağını sanmıyorum.Yani eğer öyle olsaydı bende kuramazdım en azından.Size nasıl olduğunu açıklayamam ama inan bana sandığınızdan çok kolay.Kesin olan yolu benim kullandığım yoldur başka yöntemle olacağını sanmıyorum açıkçası.
2)Çağıracağınız cin çok büyük ihtimalle sufli(kafir)olacaktır.Çünkü çoğunlukla davetlere onlar icabet eder.Kendi müslüman diye tanıtsa bile sakın her dediğini inanmayın çünkü çok yalan söyledikleri hadislerle sabittir.Onunla başaçıkabilirim demişsiniz.Şöyle yazayım.Çoğunlukla yaptıkları şeyler:Kibir,gurur verme,vesvese verme,kabus gördürme,sizi kötü yollara saptırma,şüpheye düşürme olacaktır.(ilk başta herşey güzel gidebilir ama sonra böyle olur)
3)Hayatınızda olacak değişiklikler;Eğer evhamlı biriyseniz her başınıza gelen kötü şeyi onlardan zannedersini buna psikolojik olarak sizi etkiler.Rahat uyuyamayabilirsiniz.Sonra pişman olabilirsiniz keşke çağırmasaydım şimdi rahat uyurdum diye gibi...