Pesimistanbul
Banlı Kullanıcı
Arkadaslar ilk olarak askerde nobette 3/5 nobetinde uyukluyodum ve 2 nobetci deisime geldiler saati sordum 4 u ceyrek geciyor dediler bnde neden erken geldiniz geri gidin daha var dedimm sonra yavasca gittiler yolun karsina ikiside 10 metre ilerde drup bana bakmaya basladilar cin olduklarini anladimm sonra bir irkilme oldu uyandimm ve etrafimda siyah golgelerin kostunu gordum nobet bitinve uyuyamadim biraz korktum sonra internetten filan bazi kaynaklardan cin davetleri buldum ve faka cin mehmet de olmak uzere hepsini denedim bi tanesin de diyodu bu daveti olu ve yat gece yataini sallayarak uyandrirlar diodu gercekten de ole oldu her gece geliyor uyandiroyor du korkmuyordum adi ni gilan ogrendim tanistim fazla konusamadim ama her kes kaldramaz boyle seyleri duvarda gezen cinler hatta gercek goruntulerini gordum ama hic korku hissetmedimm ilginc bir sey de hep saat 03:15 de ayni saatte geliyolar gitgiklerinde her bakosimda saat ayni oluyodu her gece ruyalarima giriyorlardi bir suru ruya var ama anlatmimm simdi sonra askerlik bitince evde de ruyada geldiler sonralarda biraktimm hic ugrasmiyorum Tavsiye etmemm
Her gece ruya goruyordum cinlerle ilgili bitanesinde bir odada cin ve bn variz ama cinin uzerinde beyaz bir carsaf var bana istersen carsafi kaldir dedi ben istemedim kalsin dedim ama elimi carsafin altina sokup cin nasil birsey die elimle dokunuyordum acayip bisidi baska bir ruyada ise beni iki kolumdan tutup gezdiriyorlardi cok gercekci oluyordu bazi ruyada bir kilise icinde bir yatakta yatan bir cin gordum ve digeri de beni oldurmek istiyordu ben de kacmaya calisiyordum ormanda beni kovaliyorlardi bir ucurumdan attim kendimi uyandim daha bir suru ruya kisin ortasinda ter icinde uyaniyordum hergun siz siz olun cinlere bulasmayin
Her gece ruya goruyordum cinlerle ilgili bitanesinde bir odada cin ve bn variz ama cinin uzerinde beyaz bir carsaf var bana istersen carsafi kaldir dedi ben istemedim kalsin dedim ama elimi carsafin altina sokup cin nasil birsey die elimle dokunuyordum acayip bisidi baska bir ruyada ise beni iki kolumdan tutup gezdiriyorlardi cok gercekci oluyordu bazi ruyada bir kilise icinde bir yatakta yatan bir cin gordum ve digeri de beni oldurmek istiyordu ben de kacmaya calisiyordum ormanda beni kovaliyorlardi bir ucurumdan attim kendimi uyandim daha bir suru ruya kisin ortasinda ter icinde uyaniyordum hergun siz siz olun cinlere bulasmayin