Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostlar bugünlerde ciddi enerji kaybı yaşıyorum hele hele güneşe çıkınca 3 4 dakika icinde depolar bomboş oluyor şimdi tütsü ve arınma yapıyorum bu aralar sizede oluyormu enerji eksikliği
Dostlar bugünlerde ciddi enerji kaybı yaşıyorum hele hele güneşe çıkınca 3 4 dakika icinde depolar bomboş oluyor şimdi tütsü ve arınma yapıyorum bu aralar sizede oluyormu enerji eksikliği
Manevi bedenlerinizden bütün zararlı bağlantıları ( kanallarda "kaçak hatlar") keser. Gün batımında aktiflestirmeye tavsiyem. Manevi bedenlerinizi şifalandiracak. Olan delikleri kapatacak. Ertesi gün Gündoğdumunda aktiflestirin. Skriptlerin çalışması bittiğinde size haber verilecek. (rüya...