"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

chrıss angel

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan danny
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bılmıyorum ama bı ıfrıt gıbı bıseyden fılan yardım alıyo olabılır bı vıdeosunda havluyu asagı sarkıtıyor once ayaklarını tek tek sonra ıkı ayagınıda kaldırıyor baska bı vıdeosunda yıne havlu var kendı ustune bırakıyor havlu puf dıe yere ınıyor :D

chriss angelın yaptığı şeylerin paranormal olduğunu sanmıyorum.adam ilizyonist,numaralarını doğaüstü güçler yerine çok üstün bir zeka sayesinde yapıyor olabilir.yağtığı işlerin hiç bir mantıklı açıklaması yokmuş gibi görünebilir ama ilizyon dediğimiz olay bu zaten.şahsi fikrim paranormal yetenekleri olmadığı yönünde.Zaten levitasyon yapacak kadar zihnini disipline edebilecek güçte birinin para,şöhret gibi sıradan olaylara pek prim vereceğini sanmıyorum.

chriss angelın yaptığı şeylerin paranormal olduğunu sanmıyorum.adam ilizyonist,numaralarını doğaüstü güçler yerine çok üstün bir zeka sayesinde yapıyor olabilir.yağtığı işlerin hiç bir mantıklı açıklaması yokmuş gibi görünebilir ama ilizyon dediğimiz olay bu zaten.şahsi fikrim paranormal yetenekleri olmadığı yönünde.Zaten levitasyon yapacak kadar zihnini disipline edebilecek güçte birinin para,şöhret gibi sıradan olaylara pek prim vereceğini sanmıyorum.

Katılmıyorum. O adamı övmek istemem yanlış anlamayın. Ama bende mindfreak gösterisinin 3 sezonu var ve çoğu videoyu defalarca seyrettim. Kendisi nasıl yaptığını söylüyor. Düşünce gücü(psisik) ve büyü yaptığını söylüyor. Mesela çok açık bir şekilde voodooo büyüsü ile ilgili gösterisi var. Diğer varlıkları kesinlikle kullanıyor izleseydiniz kesinlikle anlardınız. Ama şaşılcak bir şey yok 6 yaşında başlamış bu işe gayet normal diğer varlıkları da katınca. Allah(c.c) korusun kötülüklerden amin.

Bu adamın bir çok videosunu izledim gerçekten dudak uçuklatan şovlar yapıyor tahminimce yardımcı cinleri ya da varlıklar falan vardır. İlüzyondan öte şovlar yapıyor bu adam tehlikeli yani :)

Hahaha! olabilir gerçekten insan kılığına girmiş dünya dışı varlık bile olabilir neydi o reptilianlarmı ne vardı öyle bir ırk..

ya banada ifritlerden yardım alıyo gibi geldi.beyin gücüne inanırım ruh gücüüne.ama bununki anormal derecede.bi videoda adam resmen kadını ikiye bölüyo.hemde ne havlu var nede sandık içi.tabi bu adama deccalın talebesi diyende var.

Dünya üzerinde o kadar çok bizlere göre paranormal olaylar olmaktadır ki bunları açıklamak için bildiklerinizle açıklamak mümkün degildir. Zaten artık herkesin bildigi sır degildir.

Diğer konıularda yanılmıyorsam Chriss Angel için Deccal'in öğrencisi olduğu ile ilgili birşeyler söylenmişti. Bu sizce de çok saçma değil mi. Bu sitede de ilginç şeyler anlatılıyor. Cisimleri hareket ettirmek vs. Belki Chriss Angel de HydroKinezi Ustası. Suyu yönetiyor belkide. Eğer Deccal'in öğrencisi ise bu sitede de Deccal var :) Ve bizde onun öğrencileriyiz :) (Sakın yanlış anlamayın. Kimseyi eleştirmek niyetinde değilim. Sadece bir görüş. Hatam varsa özür dilerim.)

Bu adamın yaptığı herşey kamera hilesi nette 'criss angel levitation' diye video aratırsanız bu ilizyonların nasıl yapıldığını görebilirsiniz

Kontejyan aynen belkide kendisi

ennetten kovulan ve şeytana uyan melekdir ve kendisini affetirmek için dünyada yaşıyordur

Bu adamın yaptığı herşey kamera hilesi nette 'criss angel levitation' diye video aratırsanız bu ilizyonların nasıl yapıldığını görebilirsiniz

Bahsettiğiniz videoyu izledim az önce ve şahsın bir binadan havalandığını gördüm. Bu inanılmaz bişeyin olabileceğini düşünmüyordum bile.
Mantığım gerçekçi bir açıklama bulmaya çalışıyor ama şoklardayım.
Eğer bir deccal varsa işte bundan başkası olamaz.

Bana kalırsa Criss Angel'da sizin, bizim gibi bir insan ama bazı varlıkları kullanıyor yada onlarla iç içe nasıl desem yani... :D İletişim halinde deyim. Onlar sayesinde beceriyor. Şimdi bu adamın ilizyonları da var psişik güçleri de var daha değişik uğraştığı işlerde var. :D

Bende her videosu var Angel'ın fakat bazıları sanki illüzyon bazısı paranormal geliyor bana.YasinLY dediğin doğru adamda ortaya karışık bir durum var :D.

Geri