Özgür Psişik Yetenek değil de başka bir isim vermeliyiz buna..Yüksek enerji diyelim..Sevgilinin dışında insanlar da aynı fikirde mi?Bende bilmiyordum ki böyle bi yeteneğim olduğunu. Sevgilim keşfetti![]()

Özgür Psişik Yetenek değil de başka bir isim vermeliyiz buna..Yüksek enerji diyelim..Sevgilinin dışında insanlar da aynı fikirde mi?Bende bilmiyordum ki böyle bi yeteneğim olduğunu. Sevgilim keşfetti![]()
İnsanlar umrumda değil. Enerji reaktörü daha iyi benceÖzgür Psişik Yetenek değil de başka bir isim vermeliyiz buna..Yüksek enerji diyelim..Sevgilinin dışında insanlar da aynı fikirde mi?![]()
Özgür Psişik İnsanların umurunda olup olmaması önemli değil,eğer sevgilin dışında insanlar da seni böyle değerlendiriyorsa söylediklerinin gerçeklik payı kanıtlanmış oluyor,o yüzden sordum.Tek bir kişinin fikri değil de çoğunluğun fikri burada önemli benim için.Ne kadar çok insan aynı şekilde düşünüyorsa o kadar ispatlanmış oluyor bu durumun.''Şeytan tüyü''ya da ''Enerji reaktörü''bütün insanları etkileyebilen kişiler için geçerlidir.İnsanlar umrumda değil. Enerji reaktörü daha iyi bencedaha kimseye söylemedim.
Özgür Psişik İnsanların umurunda olup olmaması önemli değil,eğer sevgilin dışında insanlar da seni böyle değerlendiriyorsa söylediklerinin gerçeklik payı kanıtlanmış oluyor,o yüzden sordum.Tek bir kişinin fikri değil de çoğunluğun fikri burada önemli benim için.Ne kadar çok insan aynı şekilde düşünüyorsa o kadar ispatlanmış oluyor bu durumun.''Şeytan tüyü''ya da ''Enerji reaktörü''bütün insanları etkileyebilen kişiler için geçerlidir.
Çok doğru...deveyi diken insanı s*** yaranır.Bu durum benim bir kız arkadaşımda vardı...üniversitede insanların canını okur erkek arkadaşlarını süründürür ağlatır köpeği yapar yine de insanlar ondan asla vazgeçemezdi...çok işini bilirdi bizde derdik biraz küfür gibi olacak ama demek devenin dikeni insanın... yaranıyor demek ki diye
Ben de mesela dobra güleryüzlü yardimsisever çalışkan bir insanımdır ama bi hocanın yanına giderdik hoca beni fırçalar o beş dakka sonra gitse istediğini kabul ettirir hocaya dönerdi
Ben de bu şeytan tüyünü anlayamamisimdir
Isobelzxc Bunu demek istemiştim,örneğinizdeki insanları merak ediyordum,anlattığınız için teşekkürler..hep böyle insanlara özenmişimdirBu durum benim bir kız arkadaşımda vardı...üniversitede insanların canını okur erkek arkadaşlarını süründürür ağlatır köpeği yapar yine de insanlar ondan asla vazgeçemezdi...çok işini bilirdi bizde derdik biraz küfür gibi olacak ama demek devenin dikeni insanın... yaranıyor demek ki diye
Ben de mesela dobra güleryüzlü yardimsisever çalışkan bir insanımdır ama bi hocanın yanına giderdik hoca beni fırçalar o beş dakka sonra gitse istediğini kabul ettirir hocaya dönerdi
Ben de bu şeytan tüyünü anlayamamisimdir
Benimki doğuştan geliyor ama sonradan da pozitif olunarak kazanılabilir.Arkadaşlar bu özellik sonradan da kazanılabilecek bir şey midir sizce?İnsan sonradan çevresine ışık saçan biri olabilir mi?Herkesten cevap bekliyorum...
Teşekkürler...Benimki doğuştan geliyor ama sonradan da pozitif olunarak kazanılabilir.
Arkadaşlar bu özellik sonradan da kazanılabilecek bir şey midir sizce?İnsan sonradan çevresine ışık saçan biri olabilir mi?Herkesten cevap bekliyorum...
Ricalar ⚘Teşekkürler...
dennise Ne güzel bir cevap...Açıklamalarınız gerçekten bana çok mantıklı geliyor...Ustune koymak ve daha arinmis daha safi bir ruhsal carpiciliga ulasabilmek icin yaratildik.