Bazı insanlarda şeytan tüyü vardır ,neden kaynaklanır?
Enerji reaktörünü anlamadım arkadaşımEnerji reaktörü'mü çalmışlar onlar mcmdmd geçen bi kız bana bakıcam derken ağaca çarptı ?? ki öyle pekte havalı bi tipim yok.
dennise Bu insanlar çocukluklarından beri böyle benceSeytan tuylu insan deyince benim halis mulis seytan tuylu bir arkadasim aklima geldi vallahi birebir onu anlattim.
Benim icin de gecerli. Kiramiyorum herifi. Tekliflerini reddedince icimdeki mekanizma tersten isliyor beni mecbur birakiyor.
Seytan tuyunu yolacam birgun
Bir şiirle yanıtlamak istiyorum:Tabi ki.
Cocukken nasilsa buyuyunce cocukluk acilimini yasar.
Kalp gücü. İnsanları etkiler ve reaktör gücüne sahiptir.aşım.
Enerji reaktörünü anlamadım arkadaşım
..
Kalp gücü dediğiniz sevgi enerjisi mi?Bu güç ne kadar yüksekse etkileme gücü o kadar fazla mı demek istediniz?Kalp gücü. İnsanları etkiler ve reaktör gücüne sahiptir.
Hı-hııKalp gücü dediğiniz sevgi enerjisi mi?Bu güç ne kadar yüksekse etkileme gücü o kadar fazla mı demek istediniz?
Kıskandım seniHı-hııama benimki...biraz fazla gelişmiş.
Bende bilmiyordum ki böyle bi yeteneğim olduğunu. Sevgilim keşfettiKıskandım seni)
IGeceMavisi söylediklerin ilginç geldi..Bilinçaltına işlemek derken somut bir örnek verirsen sevinirim...kinci etken ise insanların bilinç altına işlemek. Büyük bir şeyle etkilemeye çalışmaktansa çok küçük hiç farkedilmeyecek şeylerle etkilemek daha etkili oluyor.