Celb-i Muhabbet-3

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gizliii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gizliii

Banlı Kullanıcı
Bir çirişe 7 düğüm yapılır
1. düğüme: ma ağna anni maliyeh
2. düğüme: heleke anni sültaniyeh
3. düğüme: huzühü fe ğullühü sümmel cehiyme sallühü
4. düğüme: izes semaünşekkat
5. düğüme: ve ezinetli rabbina ve hukkat
6. düğüme: ahiyyen şerahiyyen
7. düğüme: Sure-i Kevser okunup düğümlenir

Her düğümde Ya Rabbi filanın aklını fikrini ve bütün varlığını kendime ya da filana bağladım va düğümledim. Yalnız beni sewsin ve beni düşünsün bende yok olsunağza dili aklı fikri bu düğümler gibi bana düğümlensin bana itaat etsin dersin ve cirişi üzerinde taşırsın

(gizli ilimler hazinesi)

ewet bir tür ip biraz kalınca gece yapılması daha uygun olur heralde ve yaptıgın kişinin gezegen günü ve saatinde yapman başarıyı arttırıyomuş...

Ya evet bu bilgilerin bir gün lazım olacagını bilseydim yazardım bir kenara nasıl bulabilirim dogum tarihi ve burcuyla alakalı galiba.

arkadaslar bunlar gizli sirk lutfen yapmayin..ayni dualari sirasiyla okuyun..ama ole dugumlere falan okumayin bu tur islerle ugrasanlara verilecek azap Taha suresinde acikca belirtiliyor.okuyunn ve uzak durun lutfen

Ben vefk bölümüne baktım ama anlayamadım hiçbirşey :( Neyi nasıl hesaplayacağım :S Kafam allak bullak oldu :S

arkadaslar bunlar gizli sirk lutfen yapmayin..ayni dualari sirasiyla okuyun..ama ole dugumlere falan okumayin bu tur islerle ugrasanlara verilecek azap Taha suresinde acikca belirtiliyor.okuyunn ve uzak durun lutfen

Şahis fikirlerinizi, tavsiyelerinizi değil başlıktaki uygulama ile ilgili bilgi veya sorularınızı yazmanız gerekmektedir. Aksi takdirde site kurallarını ihlal etmekten uzaklaştırılırsınız. Burasının sizin fikirlerinize uymayan bir site olduğunu düşünüyorsanız bir daha giriş yapmaz ve kimseye fikirlerinizi empoze etmeye kalmadan sessizce uzaklaşabilirsiniz.

Evet haklısınız sitede her türlü inanca sahip kişiler olabilir ama en azından müslüman kişilerin bunun günah olduğunu bilerek yapmalarında fayda var günah değil demeye kalkarlarsa iman tehlikeye girecektir ama kabul ederlerse günahkar olacaklardır...

Geri