"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Celb-i muhabbet-2

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sunit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sunit

Kayıtlı Üye
Aşağıdaki duayı mum üzerine, filan oğlu/kızı benim aşkımdan yansın
bir an evvel bana dönsün deyip yakılır okunur...(21 defa)
Bu tertibi uyguladığınız kişi nerde olursa olsun döner gelir ve ölene denk sever denenmiştir, gerçekten çok tesirlidir.

Dua:
ve elgaytü aleyke mehabbeten minni

Ay büyürken,hayırlı saatlerde yapılmalı.
Selametle...

evet dualarin etkisi gucludur. Allahin izniyle elbetteki. muhabbet uygulamalarinda, matlubun burcu ve okunacak saatlerde onemlidir. Muhabbet saatlerinde yapilirsa daha etkili olur diye dusunuyorum. Dogrusunu ustadlarimiz daha iyi bilir.

Güzel ve kolay ama hüddam vs. gelmez değilmmi. Birde 21 kere okuduktan sonra mumu söndürecekmiyiz yada sürekli yanacakmı? Biraz daha açıklama daha iyi olacak.

Birde muhabbet saatleri hangi saatlerdir?

Herhangi bir yazı işlemi yok sadece mumu yaktıktan sonra 21 kere duayı okuyup muma üfleyin fakat söndürmeden hafifçe üfleyin.mum bir köşede yanmaya devam etsin.kendi kendine bitesiye kadar yansın.

sunit sen denedinmi bunu ? bi de muhabbet saatleri ve ay büyümesinin zamanı ne zamandır ? teşekkürler.

ben 313 kere okundugunu biliyorum...dogrumudur bu??? yada 313 kere okundugunda daha mi etkili oluyo???
ve kac gün okunmasi gerekiyo??

sunit sen denedinmi bunu ? bi de muhabbet saatleri ve ay büyümesinin zamanı ne zamandır ? teşekkürler.

Evet,denedim ve başarıya ulaştım.gezegen saatleri tablosuna bakmalısınız.

ben 313 kere okundugunu biliyorum...dogrumudur bu??? yada 313 kere okundugunda daha mi etkili oluyo???
ve kac gün okunmasi gerekiyo??

Farklı bir çok versiyon ve rivayetler var ama terkip bu şekilde yapılıyor.Önemli olan inanarak okumak yoksa isterseniz 1000 kez okuyun işe yaramaz.İnanmak çok önemli.

Not: kesinlikle Ateşle yada muma okumayın büyüdür okursanız da %100 geliyor muma ateşe Ama dedim ya hayrı olmaz şeytana tapmış olursunuz dinden çıkarsınız kesinlikle ateş ve muma okumayın her iddasına varım Allah rasülü üzeriine yemin ederim ki ateşe yada muma okursanız yada biber yakma tuz yakma nohut yakma toprağa gömme yada bağlama cin isimleriyle ateşe bıçak verme büyüdür sihirdir havas değildir Allah rasülü hürmeti adına yüreğiniz le okuyun rabbimden isteyiin namaz kılın Allah dualarınızı er yada geç kabul eder olmuyorsada vardır bir hayır dersiniz

Geri