"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çektiğim esmalarla ilgili bir sorun

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan camaleon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

camaleon

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Benim günlük bazı zikirlerim var ama celali isimlerden özellikle uzak durdum hep yumuşak isimlerle çalışmayı tercih ediyorum. Çok değil, 8-10 gün kadar önce Mars'ın yönettiği birkaç esmayı da zikirlerime dahil etmeye karar verdim çünkü doğum haritamda mars çok zayıf ve hayatımda da eksikliğini hissediyorum bu mars enerjisi yoksunluğunun. Neyse sonuç olarak ben ya aziz ve ya cebbar isimlerini çekmeye başladım ama büyük sayılarla değil ebced değeri kadar. Sinir yaptı biraz, zamanla uyumlanırım geçer diye düşündüğüm için dert etmedim. Fakat şöyle bir şey oldu, dün kardeşime bir sebepten kırıldım. Aklımdan kötü bir şey geçirmedim, beddua falan da etmedim kardeşim o benim. Yine de çok alındım. Bugün kardeşimin durup dururken dişi kırıldı. Tesadüf olma ihtimali daha yüksek tabii ama bu çektiğim isimlerin bir etkisi gibi geldi bana bu olay kendimi çok kötü hissettim. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce devam edeyim mi isimleri çekmeye yoksa bırakayım mı?

Hiç kimse kimseye, size veya bir başkası kendisine izin vermediği sürece hiç bir şey yapamaz. Sizin burda bir şeyi yaratım gücünüz var bunu iyiye ya da kötüye yönlendirmekte bu noktada sizin elinizde. Enerjisel varlıklar olduğumuzu düşünürsek hiç kimsenin gücü üstünde hiç bir etkimiz yoktur. Bunun iyisini kötüsünü yaratan bizizdir. Sizin kendiniz için çalıştığınız bir şeyin bir başkası üzerinde etkisi yoktur kendi düşünceme göre. Bu yüzden size iyi gelmiyorsa, başka anlamlar aramak yerine fırtınalı bir denizde gittiğini düşünerek gemimin dümenine geçip fırtınayı atlatmayı sabırla beklemelisin. Elbet güneşi göreceksin .

Celali isimlerden özellikle uzak durarak hatayı en baştan yapmışsınız. Böylece de cemali isimlere nefsinizle sahip çıkmış hale gelmişsiniz. Bu, tılsım etkisi ve algıda șartlanma yapar ve rahmani bir destek oluşmaz. Büyü yerine geçer.

Siz celallenmek için değil, Allahı hakkı ile bilmek için her esmayı anmalısınız.

Ne diyor ayette : onlar Allahı gerektiği gibi taktir edemediler. (mealen)

Kuranı yarısına kadar okuyup yarısını boșvermiyoruz madem, esmalar da Kuran geneline dengeli yayıldığı için esmaları tam bilmek gerek.

İşine gelen esmayı almak Allah'a bir nevi saygısızlıktır.

Size kapısını açan konuksever birinin, sadece yemeğini yiyip, karnınızı tıka basa doyurunca da tek kelime etmeden alıp başınızı gitmek gibidir.

Allahın her esmasi okunmalıdır. Hatta Kuranı baştan sona en az 1 kere okumayan kişinin zikir işlerine girmesi Allah'a yaptığı saygısızlıktır. O zikrin halleri de çoğu kez cinni kanaldan gelir ve siz duruma uyanana kadar çoktan altüst olmuş olursunuz.

Tabi sözüm size değil. Genele yazıyorum bahane ile.

Teşekkür ederim arkadaşlar ama bıraktım bu iki ismi. Gerçekten çok üzüldüm kardeşim için. Dediğim gibi tesadüf büyük ihtimalle ama esmanın yüklediği enerji sebebiyle bir kişiye daha zarar verdiğimi düşünmek istemiyorum ağır bir yük bu benim için. Belki ileride kendimi hazır hissedersem dönerim celali isimlere.

Iki isimle sınırlandırma.

Çorbaya x2 kaşık fazla tuz koyarsan x300 kaşık fazla da su koyman gerekir ki hem denge bozulmasın hem istikrarlı artış olsun.

Şimdi sen tuza merak saldın diye 300 kaşık tuz koyarsan bunun enerjisini yemekte alırsın. Ama o enerji ile zehirlenmemek için 10000 kaşık ta su koyman gerekir. Yoksa zehir olur. Ha çorbayı çöpe atabilirsin. Ama çekmiş olduğun Esmanın ters tepen tesirinden o kadar kolay kaçamayabilirsin.

O halde Esma haritanı doğru bir şekilde çıkarmadan kafana göre Esma okursan kendi iç rejimini bozarsın.

Esma haritanı çıkarmak için 99 esmayı da hissedecegin şekilde yaz. Hepsini 21 kere oku. Hangilerini okurken için huzur doluyorsa o esmaların açık demektir. Hangilerini okurken için daralıyorsa o esmaların kilitli demektir.

Her esmaya 1den 5e kadar not ver.

En düşük notu verdiğin esmalarını tespit et ve o esmaların geçtiği ayetleri okuyarak esmalar ile bütüncül planda tanışmaya başla.

Böylece bütün Esma haritan zihninde açılacak ve sen esmalari Allah'a şirk koşmadan fitri olarak benimsemeye başlayacaksın.

Ayet var : Allahı çokça zikredin diyor.
Ama değiştire değiştire. Temizlik yaparken ya kuddus, mahkemen varsa ya adil, boşta kaldiysan besmele vs.

Çokça Esma zikri demek etrafındaki herseyin enerji boyutu ile muhattap olmaya başlaman demektir. Bu da senin taç cakranı iyice açar.

Taç cakran 1 kere açıldı mı da tüm çakraların için oradan pay alacaksın demektir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Iki isimle sınırlandırma.

Çorbaya x2 kaşık fazla tuz koyarsan x300 kaşık fazla da su koyman gerekir ki hem denge bozulmasın hem istikrarlı artış olsun.

Şimdi sen tuza merak saldın diye 300 kaşık tuz koyarsan bunun enerjisini yemekte alırsın. Ama o enerji ile zehirlenmemek için 10000 kaşık ta su koyman gerekir. Yoksa zehir olur. Ha çorbayı çöpe atabilirsin. Ama çekmiş olduğun Esmanın ters tepen tesirinden o kadar kolay kaçamayabilirsin.

O halde Esma haritanı doğru bir şekilde çıkarmadan kafana göre Esma okursan kendi iç rejimini bozarsın.

Esma haritanı çıkarmak için 99 esmayı da hissedecegin şekilde yaz. Hepsini 21 kere oku. Hangilerini okurken için huzur doluyorsa o esmaların açık demektir. Hangilerini okurken için daralıyorsa o esmaların kilitli demektir.

Her esmaya 1den 5e kadar not ver.

En düşük notu verdiğin esmalarını tespit et ve o esmaların geçtiği ayetleri okuyarak esmalar ile bütüncül planda tanışmaya başla.

Böylece bütün Esma haritan zihninde açılacak ve sen esmalari Allah'a şirk koşmadan fitri olarak benimsemeye başlayacaksın.

Ayet var : Allahı çokça zikredin diyor.
Ama değiştire değiştire. Temizlik yaparken ya kuddus, mahkemen varsa ya adil, boşta kaldiysan besmele vs.

Çokça Esma zikri demek etrafındaki herseyin enerji boyutu ile muhattap olmaya başlaman demektir. Bu da senin taç cakranı iyice açar.

Taç cakran 1 kere açıldı mı da tüm çakraların için oradan pay alacaksın demektir.
Teşekkür ederim. Bu yöntemi daha önce de görmüştüm ama hiç denemedim çünkü objektif olma konusunda kendime güvenemiyorum. Ama denemeye karar verdim. Tekrar teşekkürler.

... hiç denemedim çünkü objektif olma konusunda kendime güvenemiyorum. Ama denemeye karar verdim....

Objektif olma konusunda kendine güvenemeyecek olduğunu farketmen ilk arınma eşiğini dosdoğru bir şekilde geçmiş olmak demektir zaten.

Ne tam güven, ne de tam şüphe et.
Korku ile ümit arasında kalabildikçe herseyin cevabını zaten havadan alırsın. Iyonosferde her sorunun atomaltı cevapları sürekli sağanak olarak zaten ilk günden beri yağıyor.

Bizden istenen sadece hal olarak sadeleșmek.

Aslında herşey son derece basit. İlim ve bilgelik aslında amellere endekslenmiș, okumaya değil. Okumak zaten farz ama her okuyan marif olamıyor. Başka mayalayıcı şeyler de var demek ki

Geri