Selam arkadaşlar fazla uzatmadan konuya gireceğim. Geçen sene psikolojik açıdan çok fazla zorluk yaşadım. İntiharı bile kafamdan geçirdim ve tesadüfen çoğumuzda olduğu gibi Secret sayesinde çekim yasasıyla tanıştım ben de. Daha detaylı araştırmalar yapıp son olarak bunu denemeye karar verdim ve gerçekten de geçen sene imkansız olarak düşündüğüm her şeye kavuşup sorunlarımı atlattım ve çekim yasasına daha fazla güvenmeye başladım. Ama sorun şu ki hayatımda eskisi kadar olmasada bir takım sorunlar baş gösterdi doğal olarak ve ben çok büyük sorunlar olmadığı için bunları çekim yasası ile iyileştirmek için gerekli olan motivasyonu kendimde bulamamaya başladım. Nasıl olsa geçer gider diyip her an hayatım üzerinde kullanabileceğim bir yasayı resmen motivasyon eksikliğinden kendi yararım için kullanamamaya başladım. Geçenlerde zihinsel olarak hayal gücümü kullanıp , istediklerimi düşünüp olumlama yapmayı denedim birçok kez ama olumlama yaptıktan sonra aklıma sorunlarımla ilgili kötü düşünceler gelmeye devam etti. Bunun hayatıma çok daha fazla kötü enerji çekeceğinin farkında olmama rağmen bilinçaltım olumlu düşünmeme izin vermiyor. Bununda en büyük kanıtı rüyalarım sanırım. Hayatımda sorun yaratan her şeyi rüyalarımda da görüyorum. Rüyaların bilinçaltının en derinlerine inen görsel deneyimler olduğunu da bildiğimize göre aslında olumlu düşünmek isteyip bilinçaltımda çok fazla olumsuz şey depoladığım için bunun olumlu düşünmemi engellediğini fark ettim. Bilinçaltımı arındırıp tekrardan olumlu düşünmeye nasıl başlayabilirim ? Tavsiyeleriniz nelerdir ? Mutsuz olmaktan , gülememekten ve bu hastalıklı bilinçaltı düşüncelerimden çok bunaldım çünkü. Elimde kendi isteklerim için kullanabileceğim çok basit uygulanan bir teknik var, bunu tekrar kullanabilirim ve bunu biliyorum ama kötü işleyen bilinçaltım bana izin vermiyor.
Çok teşekkürler
Çok teşekkürler