"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çekim Yasası & Hayatın Sırrı (2)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hiciste
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hiciste

Kayıtlı Üye
Bir önceki yazımız olan çekim yasası bölüm (1)’de sizlere düşüncenin gücünden kısmen bahsetmiştim, (2). bölümü tamamladığım bu yazıda düşünce gücünün etkilerinden daha ayrıntılı şekilde bahsedeceğim. İsterseniz inanın, isterseniz inanmayın düşüncenin gücü herzaman işliyor.

İstediklerinize Odaklanın
Korktuğunuz, olmasını istemediğiniz şeyler yerine olmasını istediğiniz, pozitif düşüncelere odaklanın, siz bir mıknatıssınız düşünceleri, insanları, olayları, hayatları kendinize çekersiniz yaşadığınız her olayı bu güçlü çekim yasası ile kendinize çekersiniz. Size sağdece istekli düşünce veya hayal çılgınlığından bahsetmiyorum size derin bir anlayıştan bahsediyorum.

Anlamamanız red etmeniz anlamına gelmez, elektiriğin nasıl oluştuğunuda anlamazsınız aslında elektiriğin nasıl oluştuğunu kimsenin bilmesine gerek yoktur ama herkez ondan faydalanır elektiriğin nasıl oluştuğunu biliyormusunuz? Yasaları olan bir evrende yaşıyoruz örneğin: çekim yasası bir binadan düşerseniz iyi veya kötü olmanız fark etmez, yere düşersiniz. Hayatınızdaki herşeyi, yakındıklarınızı dahi hayatınıza siz çektiniz.
Şuanda neyi çekiyorum sorusunun cevabı hislerinizdir, eğer iyi hissediyorsanız devam edin doğru yoldasınız.

Daha iyi hissettikce istediklerimize daha yakın, kötü hissettikce daha uzak oluruz. Şuanda yaptıklarınız düşüncelerinizin açığa çıkışıdır ve bunlar gelecek yaşantınızıda oluştururlar, şuanki hissiniz oluşmakta olanın mükemmel bir yansımasıdır. İnsanlar yataktan kötü kalkarlarsa bir döngü başlatırlar ve bütün gün öyle gider, hislerindeki basit değişimlerin günlerini ve hayatlarını etkileyeceğini bilmezler eğer gününüze iyi başlar mutlu bir ruh hali içinde olursanız her hangi birşeyin ruh halinizi değiştirmesine izin vermediğiniz sürece, mutlu ruh halinizi sürdürecek kişi ve olaylarla karşılaşırsınız.

Sihirli lambayı duymuşsunuzdur, sihirli lambadan cin çıkar cin hep aynı şeyi söyler ” dileğin benim için emirdir ” şimdi bu hikayeyi hayatınıza uyarlıyalım evren her dileğinizi gerçekleştirecek devasa bir cin gibidir adına ne derseniz diyin hep aynı şeyi söyler ” dileğin benim için emirdir “. İstemek için kelimelere ihtiyacınız yok evren tamamen düşüncelerinize cevap verir. Artık evren sizin için devrededir, evrendeki bütün güçler isteğinize cevap vermek için devrededir ve evren isteğinizin oluşması için ayarlamalara başlar.

Kaynak & Yazar = Hiciste

Geri