"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çekim Yasası & Hayatın Sırrı (1)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hiciste
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende çok okuyup deneyenlerdenim uzun süredir. Ama sonuç alamadım. Sanırım bazen kader herşey....ama asıl merak ettiğim, birşeyi çok ama çok istiyorsunuz o hisle yaşıyosunuz çoğu zaman bi bakıyorsun başka hikayede istemediğin hatta düşünmediğin birşeylerle karşı karşıyasın.

Hayatımda korktuğum,olmasını istemediğim,kaybetmekten korktuğum...her şey başıma geldi.İlişkimi başından sonuna kadar gördüm belkide olmasını istemediğim korkularımı harekete geçirdim.Çok zorladım ama su yolundan akmaya devam etti.Nasıl olur da olumlu düşünebilirim.Tamamen negatif biri oldum.Hayatımı istemediğim bir noktaya çektiğimi düşünüyorum.İnanılmaz derecede mutsuzum.Beni hak etmeyen biri canıma okudu desem de onu seçen benim.Şimdi düzeltmeye çalışsam sevdiğimi bana geri getirir mi.Düşünce gücü çekim yasası vs..o zaman neden toplanıp birbirimizin sorunlarının üstesinden gelmiyoruz.

Denemediğim celp gitmediğim hoca kalmadı.Herkesin işi 3 ya da 7 günde çözülürken neden bende olmuyor?Üç günde geri getirmezse delirtir denen tılsımlar var şahit oldum.3.gün gelip kapınıza dayanıyor.o da olmadı tutmadı.:(

Sanıyorum bu sizin yazınız.

Çok karışık düşünmeye gerek yok. Cesaret varsa gerisi teferruattır. Yoksa zaten bir adım bile öteye gidilmez.

Cesaret diyorsunuz Sn. p4inkiLLer

Tamamiyle atma bir örnek; x kişi verem diyelim. Ve iyileşmek istiyor sağlıklı olmak istiyor . Denemediği yol kalmamış. Cüzi irade külli irade onları da bir kenara bırakalım. Hastalığı sırf "cesaretsizliği" nden devam eder denilebilir mi? Sizce. Cümlenizi biraz açabilir misiniz.....* Teşekkür ediyorum...

Sevgili Hiciste;

Ben sizin secret gibi bilindik bir kitabı değilde; evrenden torpilim var adlı kitabı okuyup;Aykut Oğut'un düşüncelerini paylaştığınızı düşünüyorum.''Frekans'' kelimesine ilk orda takılmıştım bende :)

Cesaret diyorsunuz Sn. p4inkiLLer

Tamamiyle atma bir örnek; x kişi verem diyelim. Ve iyileşmek istiyor sağlıklı olmak istiyor . Denemediği yol kalmamış. Cüzi irade külli irade onları da bir kenara bırakalım. Hastalığı sırf "cesaretsizliği" nden devam eder denilebilir mi? Sizce. Cümlenizi biraz açabilir misiniz.....* Teşekkür ediyorum...

Bir hedefe ulaşmada ya da istediğiniz bir kişi olma yolunda değişime adım atarken sahip olmanız gereken en birinci donanım cesaret demek istedim.

Hastalık farklı. Bütün hastalıklar zihinde başlar. Önce zihne bakım göstermek, yani yanlış fikir ve duyguların izini sürerek onları bertaraf etmek gerek. Sonra hastalığa aldırmadan çalışıp, yaşayıp onu bir daha düşünmemek. Nedenler kaldırıldığında sonucun da ortadan da kalkması zorunludur. Şimdi tıbbi tedavileri vs. gündeme getirmeden işin en özü böyledir. Siz isteyin bütün evren sizinle birlikte çalışacaktır.

Sonuçlar peşinde olmayın, sonuçları etkileyemeziniz, sadece elinizden geleni yapın. İnsanın aklının ve gönlünün sihiri öyledir ki en olmayacak şeyleri oldurur. Her eylem kendi amacını kendi taşır. Bazı durumlarda ölüm en iyi tedavidir. Biz insanlar resmi bütünüyle göremediğimiz için iyi kötü çıkarımları yaparız, hepsi de baktığımız pencerenin içinden algıladığımız kadardır.

Sevgili Hiciste;

Ben sizin secret gibi bilindik bir kitabı değilde; evrenden torpilim var adlı kitabı okuyup;Aykut Oğut'un düşüncelerini paylaştığınızı düşünüyorum.''Frekans'' kelimesine ilk orda takılmıştım bende :)

Öncelikle merhabalar, konuya olan ilginizi anlayabiliyorum ve gösterdiğiniz ilgi adına teşekkür ederim fakat sanırım yanılıyorsunuz çünkü edindiğim bilgilerin genelini The Secret kitabına, Google'ye ve Deneyimlerime borçluyum diyebilirim fakat bahsettiğiniz kitap ismini eğer kitapyurdun'da bulunuyor ise birazdan sipariş edip alacağım birde onu okuyalım, iyi akşamlar dilerim.

Öncelikle merhabalar, konuya olan ilginizi anlayabiliyorum ve gösterdiğiniz ilgi adına teşekkür ederim fakat sanırım yanılıyorsunuz çünkü edindiğim bilgilerin genelini The Secret kitabına, Google'ye ve Deneyimlerime borçluyum diyebilirim fakat bahsettiğiniz kitap ismini eğer kitapyurdun'da bulunuyor ise birazdan sipariş edip alacağım birde onu okuyalım, iyi akşamlar dilerim.

Konuya olan ilgimi anladığınız için çok teşekkür ederim.Bu konuda okuduğum kitapların sayısını ben bile unuttum çünkü.

Bahsettiğim kitap bütün kitapçılarda bulunan iki aydır bu alanda yok satan;bir çok insanın ayna kitabını bildiği bir yazarın kitabıdır.

Sevgiyle kalın...

Teşekkür ederim Hiciste yazdıklarınız çok güzel.Sadece gözden kaçırdığınız ya da benim vurgulamadığım bir konu var o da normalde inanılmaz pozitif herkesin benimle arkadaş olmak için can attığı, biriydim.Asla olumsuz olmadım ama nedense ilişkilerimde hep başarısız oldum.Tek hatam sevdiğimi kaybetmekten korkmaktı.Hatam buysa amenna.
Sanırım hayatta bir çok şey bizim isteğimiz dışında gerçekleşiyor.Yoksa bunca çabamı bilimde gösterseydim sanırım adım altın harflerle tarihe kazınırdı.:)

Teşekkür ederim Hiciste yazdıklarınız çok güzel.Sadece gözden kaçırdığınız ya da benim vurgulamadığım bir konu var o da normalde inanılmaz pozitif herkesin benimle arkadaş olmak için can attığı, biriydim.Asla olumsuz olmadım ama nedense ilişkilerimde hep başarısız oldum.Tek hatam sevdiğimi kaybetmekten korkmaktı.Hatam buysa amenna.
Sanırım hayatta bir çok şey bizim isteğimiz dışında gerçekleşiyor.Yoksa bunca çabamı bilimde gösterseydim sanırım adım altın harflerle tarihe kazınırdı.:)

Öncelikle merhabalar, sanırım bir takım problemlerden dolayı birbirimizi yanlış anladık, yanlış anlaşılmaya sebep olduysam öncelikle özür dilerim. Hayatınızı tamamen pozitif düşünceler ile yönlendiriyorken dahi bağzen istem dışı olumsuz düşünebiliyoruz ve malesef olumsuz düşüncelerimiz bizlere olumsuz olarak geri dönüyor. Sizde söylemişsiniz sevdiğimi kaybetmekten hep korktum diye. Hayat herzaman dört dörtlük olamaz, olsa mutlu olamayız fakat önemli olan başımıza gelen olumsuzlukları pozitif düşünerek olumsuz olmaktan çıkarmaktır ve malesef siz şuanda bunu uyumlayamıyorsunuz.

Adi nedir bilmiyorum, tam olarak nasil isliyor onuda bilmiyorum ama böyle birseyin olduguna inaniyorum bundan yaklasik 6 ay önce kendime cok istedigim acik renkte deri canta aldim.. ama o kadar yumusaktiki en ufak lekeyi belli edecegi icin cok dikkatli olmam gerektigini düsünüyordum. Saticida dikkatli olun demisti.

Eve geldim Anneme yeni cantami gösterdim, o sirada annem kizartma yapmisti, aman dedim dikkat et sakin yag damlamasin uzaga götüreyim cantayi. Odama götürdüm yemegimi yedim odama döndügümde bide baktimki cantamda iki tane cok belli olan yag lekesi.

Resmen derler ya sakinan göze cöp batar.. simdi ise hic dikkat etmiyorum o zamandan bu zamana hic kirlenmedi:)

Bu yazı The Secret kitabının özeti gibi oradaki kelimeler ve cümleler.
Öte yandan farkındalık ve kişisel gelişim sayesinde böyle bir olay vardır bir çok örneğide bende mevcut'dur.

´ Pozitif Müzik, Pozitif Enerji !! ` Kuralı vardır birde. Düşüncelerinizi bilinçli & bilinçsiz Çeker olumlu yönde. Benim kuralım.. ((:

Tavsiyedir :)

Geri