"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cehenneminde yakmak icin yaratmadi!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hfcy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hfcy

Kayıtlı Üye
Meyyiti acilan kabre indirmek icin getirirler..

Ve yerlestirdikden sonra cabuk cabuk üstünü örtüp giderler...

Ve gelir sual Melekleri!!!

Ilk sual NAMAZ!!!

Bakarlarki Melekler farzlari eksin.

Yarabbi.. kulunun farzlari eksik..
Derki Rabbi zülcelel!Sünnetlerini ilave edin!

Ve sünnetlerde ilave edilir,yine eksik Yarabbi...

Ozamn nafilelerini ilave edin der ALLAH cc...

Yok yok yine eksik....
O zaman dili ile damagi arasina bakin kulumun der..

Bakar Melekler ve Ya Rabbi iste burda LA ILAHE ILLALLAH VAR... izi var diyince...

O ki merhametlilerin en merhametlisi! "Iste" bunun hatirina affettim o kulumu...

Iste dostlar ALLAH cc bizleri cehennemine atmamak icin Meleklerini bu kadar ugrastirir...
GAFUR C.C. Kullarının günahlarını bağışlayan

Meyyiti acilan kabre indirmek icin getirirler..

Ve yerlestirdikden sonra cabuk cabuk üstünü örtüp giderler...

Ve gelir sual Melekleri!!!

Ilk sual NAMAZ!!!

Bakarlarki Melekler farzlari eksin.

Yarabbi.. kulunun farzlari eksik..
Derki Rabbi zülcelel!Sünnetlerini ilave edin!

Ve sünnetlerde ilave edilir,yine eksik Yarabbi...

Ozamn nafilelerini ilave edin der ALLAH cc...

Yok yok yine eksik....
O zaman dili ile damagi arasina bakin kulumun der..

Bakar Melekler ve Ya Rabbi iste burda LA ILAHE ILLALLAH VAR... izi var diyince...

O ki merhametlilerin en merhametlisi! "Iste" bunun hatirina affettim o kulumu...

Iste dostlar ALLAH cc bizleri cehennemine atmamak icin Meleklerini bu kadar ugrastirir...
GAFUR C.C. Kullarının günahlarını bağışlayan

sevgili hfyc; bunları nerden duydunuz peygamberimizin hadisi mi yoksa böyle şeylere ilgili kişilerin kulakdan dolma anlatımları mı (sırlar dünyası filmleri gibi)

şimdi gördüm.ve tüylerim diken diken oldu.gerçekten wesat55 in dedigi gibi.kaynagı nereden?

peygamber efendimiz (s.a.s) miracı gezinirken en son artık cenab-ı hakk ile konuşmak için karşı karşıya geliyor aralarında bir takım konular kouşuluyor ve iş sonunda yüce yaradan habibine biz müslümanları şikayet etmeye başlıyor ve diyor ki.....ya muhammed ümmetinden şikayetim şudur....ben cehennemi kafirler için yarattım ümmetin daima kendilerini cehenneme sokacak işlerle uğraşırlar....

Geri