"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cassie cinlere karıştı

yare-i yarim

Elit Üye
Güzel bir korku hikayeleri serisi buldum tek tek sizlerle paylaşmak istiyorum.Ayrıca anlatılanlar ne derece doğru ne derece kurgu olduğu tartışılmış olur.Bu videoda beni en çok etkileyen sahne evi sahiplenmiş varlığın genç kızın vücudunda yara izleri açmış olması var videodan anladığım kadarıyla olay daha tazeyken kızın annesi cep tel ile kızının uğradığı saldırı yaralarını kayda alıyor.
İyi seyirler.

[video=youtube;V2UFtf6sJHU]https://www.youtube.com/watch?v=V2UFtf6sJHU[/video]

Çok emin değilim izlemek konusunda :D Etkilenirim gibime geliyor, şöyle ucundan bir baksam mı acaba :p

Cok tesekkürler Yare, buna benzer birseyler ariyordum, doku ve belgesel ama siradisi konularda, varsa bir kaynagin bana ÖM atarmisin yada buraya paylasirsan süper olur.Tesekkürler!

Cok tesekkürler Yare, buna benzer birseyler ariyordum, doku ve belgesel ama siradisi konularda, varsa bir kaynagin bana ÖM atarmisin yada buraya paylasirsan süper olur.Tesekkürler!

Discovery tarzı yapımlar bu tarz seriler halinde olan yayınlar yayımlamışlardı onlara uğlaşabilirsin :)İnternette hepsi mevcut.

Discovery tarzı yapımlar bu tarz seriler halinde olan yayınlar yayımlamışlardı onlara uğlaşabilirsin :)İnternette hepsi mevcut.[/QU

Evet Discovery, ama ben daha farkli kaynaklaran haberin varsa diye sordum, yada bu talebim genele olsun, lisan fark etmez inglizce italyanca almanca türkce tercihlerim arasinda ama genele de acigim.Süper olur bu cagrima cevab verebilen arkadaslar varsa yardiminiz icin simdiden tesekkürler :)

Discovery tarzı yapımlar bu tarz seriler halinde olan yayınlar yayımlamışlardı onlara uğlaşabilirsin :)İnternette hepsi mevcut.[/QU

Evet Discovery, ama ben daha farkli kaynaklaran haberin varsa diye sordum, yada bu talebim genele olsun, lisan fark etmez inglizce italyanca almanca türkce tercihlerim arasinda ama genele de acigim.Süper olur bu cagrima cevab verebilen arkadaslar varsa yardiminiz icin simdiden tesekkürler :)

Birşey duydum ama nekadar doğru bilemiyorum.
Yurt dışında paranormal araştırma ekipleri var şimdi hepsi tecrübelerinden yola çıkarak bu konuda ciddi yayınlar yapıyorlarmış.
Nasıl uğlaşabilirsin bilemiyorum ama bu bilgiyi vermiş olalım :)

İzledim, son zamanlarda evimdeki lamba patlamalarından sonra tırsmadım değil tabi ama Allah' tan biz evin ilk sahipleriyiz :D Kadın anlatırken gözlerindeki dehşet, ağlaması falan bence hikaye gerçek ama aklıma takılan; bunları rahatsız edenin bir ruh olması. Yani cinle alakası yok gibi anlatılana bakılırsa. Ama dinimizde de bir ruhun gelip rahatsız etmesi çok uzak bir ihtimal genelde cin olarak tahmin edilir. Yabancılarda zaten hep kötü ruh kavramı söz konusu böyle gerçek hikayelerde. Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz ?

Böyle şeylerden pek ürkmediğim için rahatlıkla izledim.Tam bir korku filmi hikâyesi.Yabancı yapımlarla birebir uyuyor.
Çok zor şeyler bunlar,Allah korusun.Yaşayan bilir derecesini.Düşünsenize oturduğunuz evde başka bir varlık.Kimbilir neler vardır böyle gün yüzüne çıkmamış.

İzledim, son zamanlarda evimdeki lamba patlamalarından sonra tırsmadım değil tabi ama Allah' tan biz evin ilk sahipleriyiz :D Kadın anlatırken gözlerindeki dehşet, ağlaması falan bence hikaye gerçek ama aklıma takılan; bunları rahatsız edenin bir ruh olması. Yani cinle alakası yok gibi anlatılana bakılırsa. Ama dinimizde de bir ruhun gelip rahatsız etmesi çok uzak bir ihtimal genelde cin olarak tahmin edilir. Yabancılarda zaten hep kötü ruh kavramı söz konusu böyle gerçek hikayelerde. Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz ?
Evet dini inancımızda ruhlar belli bir mekana götrülür ve orada kalır
Bu konuda bir ayet var Onların dünyaya gelmelerini engelleyen bir berzah vardır
Ancak çok özel kişilerin ruhları hariçtir bence ama onlarda korkutmak için gelmez bazı ilahi misyonları yerine getirmek için gelirler yani özel vazifeleri vardır.
Aslında bu varlıkların da cin olduğundan emin değiliz ama ülkemizde halk tarafından hep cin olarak yorumlanır böyle olaylar oysa binlerce varlık türü vardır.

Evet dini inancımızda ruhlar belli bir mekana götrülür ve orada kalır
Bu konuda bir ayet var Onların dünyaya gelmelerini engelleyen bir berzah vardır
Ancak çok özel kişilerin ruhları hariçtir bence ama onlarda korkutmak için gelmez bazı ilahi misyonları yerine getirmek için gelirler yani özel vazifeleri vardır.
Aslında bu varlıkların da cin olduğundan emin değiliz ama ülkemizde halk tarafından hep cin olarak yorumlanır böyle olaylar oysa binlerce varlık türü vardır.

Belki de intihar edenler cezalandırılıp arafta bırakılıyordur. Ya da başka bir varlık ölenin enerjisini kullanarak kötülük yapıyordur... Allah korusun kimsenin başına gelmesin böyle bir olay delirir insan :(

peki bu yaratık tam olarak nedir?kişilere fiziksel olarak zarar verdi sonuçta.cin mi? demon mu? ruh olduğunu zannetmiyorum.

Yare-i yarim hafta sonu ne izlesem diye düşünürken açtığın konu karşıma çıktı.İzleyeceğim :)))

"The Enfield Haunting" üc bölümden olusan bir mini-series. Gercek bir hikayeden alinmistir. İlk bölüm duragan gelebilir, ama ilerledikce yapimin ne kadar kaliteli oldugunu göreceksiniz. Iyi seyirler

Geri