Canlı yayında ölülerle konuşacak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan volkanc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

volkanc

Kayıtlı Üye
İngiltere’nin ünlü medyumlarından Derek Acorah, canlı yayında ölülerle konuşacağını iddia etti.

Ruhani klavuzu ‘Sam’ aracılığıyla ölülerle iletişim kurabildiğini belirten Acorah, hayaletlerin söylediklerini canlı yayında anlatacak.
İngiliz medyum Derek Acorah, bu akşam saatler geceyarını gösterdiğinde canlı yayında ölülerle konuşacak ve öteki taraf hakkında merak edilen soruları cevaplandıracak.
The Sun gazetesi, ‘öteki tarafı’ merak eden ve Acorah’a soru sormak isteyenler için özel telefon hattı kuruyor. Canlı yayınlanacak olan programa katılacak Sun okurları, ‘ölü’ler ve ‘öteki taraf’ hakkında merak ettikleri soruların cevabını anında alabilecekler.

arkadaşlar bu konun olabilirliği nedir ?

kaynak:mynet

haber yeni olay bu gece olucak amerika saatine göre gece yarısı olcak ama hangi kanalda bilmiyorum :S

Habertürkten alıntı

The Sun gazetesi, 'öteki tarafı' merak eden ve Acorah'a soru sormak isteyenler için özel telefon hattı kuruyor. Canlı yayınlanacak olan programa katılacak Sun okurları, 'ölü'ler ve 'öteki taraf' hakkında merak ettikleri soruların cevabını anında alabilecekler.

Dileyenler merak ettikleri soruları “DerekAcorahLivethesun.co.uk" e-posta adresine gönderebilecek.lermiş. Bu gece yarısını geçerken ama hangi kanal olduğunu bulamadım.

Söz konusu medyum bunu televizyon kanalında değil web sitesinde yapacakmış. Sitesine baktım orada yazıyor. Bizim gazetelere haber olsun işte, yanlış doğru farkeder mi? İnsanlar web chat ve emaille soru soracakmış, o da varlığı Sam aracılığı ile cevaplayacakmış. The Sun gazetesinin web sitesinde olacakmış bu etkinlik.

Ruh yada diğer varlıklarla irtibat kuran yada konuşabilen ilk insanmı ki bu kadar hayret ve ilgi topladı bu haber anlamadım..Bizim mabetde yokmu bu özelliklere sahip insanlar :)

Arkadaşlar ruhlar alemi farklıdır.İnsan öldükten sonra dünya ile ahiret arasında ruhlar alemi denilen yerde bekler. Yalnız Allah izin verirse çok sevdiği kişiye yada kişilere gözükür. Medyumla olacak iş değil yabancıları bilirsiniz. Kuruntu yapmayı severler.Tamam Allah izin verirse konuşulur. Da canlı yayında olacak iş değil.

Ben inanmıyorum ruhlarla iletişim kurulduğuna bence cinler ya medyumları kandırıyor ben onun ruhuyum felan diye yada medyumlar bizlerikandırıyor.

Ama tabi bu benm şahsi fikrim

Arkadaşlar ruhlar alemi farklıdır.İnsan öldükten sonra dünya ile ahiret arasında ruhlar alemi denilen yerde bekler. Yalnız Allah izin verirse çok sevdiği kişiye yada kişilere gözükür. Medyumla olacak iş değil yabancıları bilirsiniz. Kuruntu yapmayı severler.Tamam Allah izin verirse konuşulur. Da canlı yayında olacak iş değil.
kesinlikle katılıyorum

Geri