D
DAİMON
Sevgili arkadaşlar irrite olduğum bir sözcük bu 'canım' lafı. İki yıla yakındır beynimin içini kemiriyor. Öncesinde de vardı ancak yakınımda ki bir bayanın sık sık ve kasten 'canım' kelimesini kullandığını düşündüğüm için bu kelimeyi duyduğumda tüylerim diken diken oluyor desem herhalde mübalağa etmiş olmam. Anlaşılacağı üzre duymak dahi istemiyorm. Sorum şu; insanlar özellikle de bayanlar neden bu sözcüğü, içerisine milyonlarca anlam yükleyerek kullanıyorlar. Özellikle de samimiyetsiz çevre... Hiç tanımadığımız mağazalardaki bayanlar bile utanmaksızın canım tatlım diyebiliyorlar hemde gayet pişkin bir eda ve ses tonuyla.
Öncelikle sebebini ve düşüncelerinizi alayım ardından da nasıl bir yöntem izlemeliyim. Muhataplarımı uyarayım mi yoksa bende mi aynı karşılığı vermeliyim. Başkalarına söylendiğinde bile rahatsız olmaya başladım o derece.
Şöyle ki bu insanların herkese böyle canımlı konuştuklarını da düşünmüyorum. Biraz enerjisel durumlar yani kişiye göreliğinde oldugu kanaatindeyim. Fikirlerinizi ve engin bilgilerinizini bekliyorm gizli mabet ailesi?
Öncelikle sebebini ve düşüncelerinizi alayım ardından da nasıl bir yöntem izlemeliyim. Muhataplarımı uyarayım mi yoksa bende mi aynı karşılığı vermeliyim. Başkalarına söylendiğinde bile rahatsız olmaya başladım o derece.
Şöyle ki bu insanların herkese böyle canımlı konuştuklarını da düşünmüyorum. Biraz enerjisel durumlar yani kişiye göreliğinde oldugu kanaatindeyim. Fikirlerinizi ve engin bilgilerinizini bekliyorm gizli mabet ailesi?