Majisyen olmayan birinin maji uygulaması yapıp sonuç alma ihtimali çok düşüktür. Bunun dışında malzemeleri zaten yanlış seçmişsiniz, doğru malzemelerle sonuç alma ihtimaliniz çok azken bu malzemelerle neredeyse imkansız. İşlem yaparken en önemlisi inançtır, ilk günden sonuç alamayınca umudumu yitirdim diyen biri bi zahmet işlem yapmasın. Umudunuz bir kere sarsıldıysa maalesef başarılı olamazsınız, evren güven kırıklığını sevmez. Her şeyden önce istemeyi bilin. Bunu bozmadan başka uygulamaya geçemezsiniz diyeceğim fakat bozma şeklini bilmediğinize de eminim. Başka uygulama yapsanız da sonuç alamazsınız maji eğitimi alanlar o eğitimi boşuna almıyor, sonuç alabilecek olsanız her önüne gelen büyücü olurdu. Bugün yapmadıysanız yarın yapmanın da zerre anlamı yok, işlemi sizin tek başınıza yapmanızın hiç anlamı yok. Canla başla sonuç almak istediğiniz bir işlemse güvenilir bir majisyenden yardım alın sizin yapabileceğiniz bir şey yok.
e madem biz yapamayacagız,burdan neden işlemlerin nasıl yapılacagı yazıyor.hayır işe yararsa ben de yapmak ıstıorum ustelık kendım yapmak istiyorum.cogunluk grup sahtekar olabılıyor çünkü güvenmek zor.
işlem hakkında bana da bilgi verir misin?ben de yapmak istiyorum.
Bu bilgilerin hepsi yanlış. Bir majisyen en basit eşya ile bile majikal uygulamalar yapabilir ancak diğer kişiler en kaliteli maji eşyalarını kullansa da sonuç alamaz çünkü işlemlerde marifet varlık görevlendirmek kısmındadır.
Ayrıca site yetkilileri sayın @URUMHAMATAHAYİL ve diğerlerinin de belirttiği üzere burada yazılan tüm davet ve işlemler eksiltilidir, tamamını yazan kişiler olursa yöneticiler bir kısmını sansürler ya da siler veya başka bir bilgi koyar. Anlayacağınız bu forumdaki uygulamalar örnektir ve asla bir işe yaramaz. Başarılı olamazsınız. Sadece forumdaki değil internet üzerindeki tüm bilgiler eksiktir. Eksik olmasa dahi yapamazsınız, başarılı olmak için majisyen olmanız gerekir her önüne gelen de majisyen olamaz, seneler süren bir eğitim aşamasından geçersiniz. Biraz araştırmayla olmaz yani.
Şu konu yanlış, majiyi başkası yapınca geçici oluyor kendiniz yapınca kalıcı oluyor diye bir şey yok. Bu çalıştığınız majisyene ve yaptığı işleme bağlıdır. Umarım yazı size yardımcı olur.
Böyle bir konuda hezimete uğramak 3. kattan yere çakılmak gibi olmalı. Bazı şeyleri anlamak lazım. Acınası haldesiniz ve hiç üzülmedim. Size bakınca istemsiz güç alıyorum. Teşekkür ederim.
Forum yetkililerinden tek ricam şu konu altına kahkaha atma butonu koysunlar lütfen. Hhahahhhaaha tükenmez kalemle büyü yazmış olmamış off be keşke azcıkta ucuna tükürüp tükürükle yazsaydınız büyüyü belki tutardı . O zaman boşuna mürekkep alıp yapıyorlar bu adamlar her önüne gelen mürekkep ile yazılsaydı hey yavrum hey