"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Canbar büyüsü-korunma hakkında

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan uslanmaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uslanmaz

Kayıtlı Üye
:sifone: Merhaba pozitif enerjiye inanan bir insanım ve canbar denen olayı yapmayı çok istiyorum buna gerçekten ihtiyacım var fakat sorun şu daha önce hiç büyüyle falan uğraşmadım bilgisi olan arkadaşlar nasıl korunmam gerektiği konusunda falan bana biraz yardımcı olurlarsa çok sevinirim sezgilerimin kuvvetli olduğunu düşünüyorum gerçekleşen rüyalarım hislerim vss vs...

:sifone: Merhaba pozitif enerjiye inanan bir insanım ve canbar denen olayı yapmayı çok istiyorum buna gerçekten ihtiyacım var fakat sorun şu daha önce hiç büyüyle falan uğraşmadım bilgisi olan arkadaşlar nasıl korunmam gerektiği konusunda falan bana biraz yardımcı olurlarsa çok sevinirim sezgilerimin kuvvetli olduğunu düşünüyorum gerçekleşen rüyalarım hislerim vss vs...

Büyü ile uğraşmayan birinin yapmaya kalkışması ya onun akıl sağlığını yitirdiği ya intihar etmek istediği ya da zır cahil olduğu anlamına gelir.
Sezgi gücünün kuvvetli olması ile büyü yapmanın ne alakası vardır, siz büyücü müsünüz? Yarım yamalak kulaktan dolma 2 kıytırık bilgi ile olacağını sanıp bir de korunma soruyorlar. Ah bu gençlik, yeni nesli gereğinden fazla özgüvenle yetiştirdiler, olmadı bunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri