"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çanakkale'de Yaşanmış Bir Olay

mehmet970

Kayıtlı Üye
Çanakkale Gelibolu'da askerlik yapan bir kişinin anlattığı inanılmaz olayın hikayesi şu:
Askerlerden biri gece 2-4 nöbetine çıkıyor. Nöbet sırasında yaşlı,bembeyaz elbiseli bir teyze askere yaklaşır ve oğlum sen git temizlen ben senin yerine nöbet tutarım zamana kadar diyor ve silahı alıp askerin yerinde duruyor.Uykusuzluk ve yorgunluğun da etkisiyle önce birşey farketmeyen asker koğuşa geldiğinde birden aklına geliyor o yaşlı teyze buraya nasıl geldi nerden geldi gibi...Sonra bu olayı yanındaki koğuş arkadaşına da anlattıktan sonra yıkanmak için banyoya gidiyor.Bu sırada askerin nöbetinde olup olmadığını kontrol etmek için bölük komutanı kontrole gidiyor,ama askeri yerinde göremiyor,daha da yaklaşınca silahın yerden yüksekte tutulur bir vaziyette görüyor başka birşey görmüyor,silahı almaya çalışıyor,yapamıyor,gücü etmiyor birkaç denemeden sonra silahını çıkarıyor ve tüfeğe doğru 2 el ateş ediyor,tüfek yere düşüyor.Sonra sinirle o askerin bulunmasını istiyor koğuşta bulunamayan asker kısa bir süre sonra banyoda karnına 2 kurşun yarası olarak ölü bulunuyor.
(Tamamen gerçek ve uzun süre konuşulan bir hikaye)
Alıntı
 
  • Beğendim
Tepkiler: Ori
Tamamen gerçek olduğuna dair hiç bir kanıt sunamazsınız. Savaş döneminde savaşanlara ve savaşa övgü ve sahiplenme için bu türden şehir efsaneleri çokça uydurulmuştur.
 
Böyle olaylara hiç inanmadım inanmayacam. Her zaman söylemişimdir. Bu tür olaylar çoğunlukla televizyon dizilerinde ele alınıyor. Halkın ilgisini çekip inandıkları için. Ayrıca alıntı olan bir şeye nasıl tamamen gerçektir söyleyebiliyorsunuz ? Görmediniz ve kanıtı da yok zaten. İyi forumlar. Sevgi ve ışıkla.
 
Çanakkalenin taşı toprağı şehit dolu orası kadar mübarek bir yer yok memleketimizde O yüzdendirki orada daha aklın mantığın alamıyacağı çok olaylar olmuştur Bence memleketimizin en güzel yerlerinden biri Türk'ün Türklüğünü dünyaya ispat ettiği en şanlı zaferlerimizle tarihe altın harflerle kazındı.
 
Çanakkalenin taşı toprağı şehit dolu orası kadar mübarek bir yer yok memleketimizde O yüzdendirki orada daha aklın mantığın alamıyacağı çok olaylar olmuştur Bence memleketimizin en güzel yerlerinden biri Türk'ün Türklüğünü dünyaya ispat ettiği en şanlı zaferlerimizle tarihe altın harflerle kazındı.


her milletten insana göre kendi milleti kutsaldır, şanlıdır ve her ülke savaşlar vermiştir bu sadece Türk kavramının dinle kutsallaştırılmasıyla alakalı.
 
her milletten insana göre kendi milleti kutsaldır, şanlıdır ve her ülke savaşlar vermiştir bu sadece Türk kavramının dinle kutsallaştırılmasıyla alakalı.

Benim kast ettiğim orda ölen insanlar bir amaç uğruna öldü ve şehitlerin mezarları sandığınız o mezarlarda aslında şehitlerimiz yatmıyor o şehitler orada bastığın heryerde bulunmakta mehmet akif ne demiş bastığın yerleri toprak diyerek geçme tanı düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı...... çoğu şehidimizin naaşı defnedilmedi yani defnedilmeyen cenazelerdeki ruhlar aslında öldüklerinin farkına varmazlarmış çünkü hoca defnedilirken bir dua okur ve bu duadan sonra ölü öldüğünü anlar .Benim için vatanımın özgürlüğü uğruna can vermiş herkez kutsaldır.O ölenler bizim için öldü
 
Geri
Üst