dynamic apnea
Kayıtlı Üye
Sögüt agacının dalları ile çalı süpürgesi yapın, evinizin tüm odalarını bu süperge ile süpürün, süpürge yere temas etmeyecek, yerden ortalama 10-15 cm yukarda kalacak, evin tüm negatif etkisini alıp götürecektir...
Ben kuru adaçayını yakıyorum. Hazır adaçayı tütsüsü bulamadım zaten. Çok araştırdım ama yoktu hiçbir yerde...[SIZE=2,5]GrizzlyBear[/size] bu tütsüleme işinde bir tabağın içine kuru adaçayını yaksak o da olurmu?Yoksa şu hazır tütsülerden mi olması şart.
Bu arada internetten edindiğim bir bilgiye göre adaçayı astrolojik olarak jüpiteri temsil ediyormuş. Bu nedenle jüpiter günü olan perşembe günü yakılması daha uygun olurmuş.
Aynı süpürgeyi tekrar kullanabilirsiniz. Bulduğunuz dallar tabiki daha iyi olacaktır..Bir kere kullandığımız söğüt süpürgesini daha sonra da kullanabilir miyiz Sayın Kontejyan? Yoksa her seferinde farklı bir süpürge mi yapacağız? Ayrıca, söğüt ağacının bulduğumuz kuru dalları ile süpürgeyi yapacağız değil mi? Ağaca zarar vermemek adına böyle bir şeyi yapmanın daha doğru olabileceğini düşündüm...
Bir kere kullandığımız söğüt süpürgesini daha sonra da kullanabilir miyiz Sayın Kontejyan? Yoksa her seferinde farklı bir süpürge mi yapacağız? Ayrıca, söğüt ağacının bulduğumuz kuru dalları ile süpürgeyi yapacağız değil mi? Ağaca zarar vermemek adına böyle bir şeyi yapmanın daha doğru olabileceğini düşündüm...