"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çakra İnisiyasyonu 3. Grup 1. Çalışma (Kök Çakra) 12/12/2011

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan embriyo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

embriyo

Elit Üye
Sayın üyelerimiz,
Sayın Urum'un yayınladığı çalışma takviminde belirtildiği gibi Çakra İnisiyasyonunun 3. grup çalışmaları başlıyor. Çalışma takvimine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.gizlimabet.com/showthread.php?t=24765

Çakra İnisiyasyonu ile ilgili bilgileri ise;
Çakra İnisiyasyonu Çalışma Planı - Gizlimabet Parapsikoloji Platformu
Çakra İnisiyasyonu Nedir? - Gizlimabet Parapsikoloji Platformu
konularında bulabilirsiniz.

İnisiyasyonun ilk çalışması 12 Aralık 2011 tarihinde saat 23:00'de yapılacaktır. Çalışmaya katılmak isteyen ve "rep puanı 300'ün üstünde olan" ve
18 yaşından büyük olan üyelerimiz
Başvurularını- embriyo'ya; isim, anne ismi ve doğum tarihlerini özel mesajla bildirebilirler.
Özel mesaj başlığı olarak "Çakra İnisiyasyonu 3. Grup Çalışması Başvurusu" yazınız.
Katılacak arkadaşlara özel mesajla bilgilendirme yapılacaktır.

Başvurular 11 Aralık tarihine kadar yapılabilmektedir.
Hayırlı olsun, Urum'a teşekkürler...

Sayın Urumhamatahayil teşekkür etmeden geçmek istemedim ve sayın Embriyo'ya :)
Sevgi ve huzurla :)

Acaba yaş sınırı konmasının sebebi nedir.Uzun süredir bekliyorum inisiyasyonları 18 yaş sınır çok büyük hayal kırıklığı yaşattı bana :(

Acaba yaş sınırı konmasının sebebi nedir.Uzun süredir bekliyorum inisiyasyonları 18 yaş sınır çok büyük hayal kırıklığı yaşattı bana :(

Bu sayın Urum'un koyduğu bir kuraldır. Kendisi yasal olarak kendini temsil etme hakkı olanlara vermek istemiştir büyük ihtimalle inisiyeleri ancak tabii ki ama bildiği başka şeyler de olabilir. Üstat o sonuçta...

tüh. 18 yaşında olmama tam 4 sene var. Ve rep puanımda uymuyor. Ama birilerinin bu çalışmadan faydalanabilecek olması sevindirici. Bu çalışmayı düzenleyen herkese teşekkürler.

İnisiyasyonlar yarın saat 23:00 te, ilk çakra çalışmasıyla başlayacaktır:)
Son hatırlatma, 3. Grup çakra inisiyasyonuna başka katılmak isteyenler olursa, en son yarın saat 19: 00 a kadar başvurabilir.
Not: Rep puanınız +300 olmalı ve 18 yaşını doldurmuş olmalısınız.

Çakra çalışmasına katılanlar, isterlerse vizyon çalışmasına da katılabilirler. Katılım mesajları bana yollanıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri