"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çakra İnisiyasyonu 2. Grup 3. Çalışma (Güneş sinirağı çakrası) 20/05/2011

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Elfangel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elfangel

Kayıtlı Üye
Güneş sinirağı çakrası için çalışma 20/05/2011 Cuma saat 23:00'de yapılacaktır.

Çalışmaya katılanların 3. çalışmasıdır. Gerekli bilgiler sizlere gönderilmişti, bu sefer diyafram bölgesinde sarı bir gül hayal edeceksiniz.

Hayırlı olsun, Urum'a teşekkürler...

Birşey soracağım bu sefer ilk çalışmadaki olduğu gibi Urum'un başımızın üzerinden enerji verdiğini imgelemeyeceğiz değilmi

Ben her çalışmada sevgili Urum'u imgeleyeceğiz diye biliyorum ama yanlışsa ben de doğrusunu öğrenmiş olurum senin sayende sevgili Psi...

Neyi imgeleyeceğimiz her çalışmadan önce söyleniyor.İlk çalışmada kırmızı, ikinci çalışmada turuncu, üçüncü çalışmada yani bu çalışmada ise sarı gül imgeleyeceğiz.

Her seferinde Sevgili Urum'un sizlere enerji verdiğini imgeleyeceksiniz arkadaşlar. Bunun yanında çalışmaların duyurularında yazdığım imgelemeler de o çalışma için özel olan ek imgelemelerdir.
Sevgi ve ışıkla kalın.

• Beğendim
Tepkiler: Psi
Bunu okuduğum iyi oldu açıkça. Sayın Urumhamatahayil'in enerji verdiğini imgelediğim salise 3. gözümde çok şiddetli akım başlıyordu. Nedeni buymuş. Teşekkürler. Şimdi sokaklarda sarı bir gül bulmam lazım ki her detayıyla onu imgeleyebileyim. Saygılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri