Peki eğer cadı olduğumdan eminsem nasıl bir eğitim almam gerekir ve kendimi nasıl geliştiririm ( bunlarda çağrıyla gelmiyodur heralde )Çağrı alırsınız bu çağrı erken yaşlarda gelir, Acaba sorusu sormazsınız şüphe etmezsiniz. Nasıl anlarım diye sormasınız. Öyle bir çağrıdır.
gözlerimizi kapatınca gördüğümüz şeyler bazen bir anlama gelebilir miBüyük bir bölümü Çağrı ile geliyor.
Cowenler ile bilgi paylaşımı ( günümüz de internet ortamında cowen kuruluyor ama hiç sağlıklı değil)
Kendi araştırmalarınız teorik eğitim.
bende de cadılık var o zaman ama enerjim diğer enerjisel varlıkların üstesinden gelecek kadar büyük olmadı hiç.Öncelikle o dünyaya çekilirsin, kendini oraya ait hissedersin. İç güdüsel olarak büyüyü nasıl yapacağını bilirsin. Küçük yaşlardan itibaren psişik tecrübeler yaşamaya başlarsın ve yaşın ilerledikçe gittikçe güçlenir. Mesela, enerjini odakladığında diğer kişi ve objelere tesir ettiğini farkedersin. Bu konuda birçok farklı düşünce var ama bana göre herkesin tecrübesi kendine hastır. Ayrıca yeteneklerine göre bu deneyimler farklılık gösterecektir.
Sevgili urum diyelimki . Biri 2-3 defa cagri aldi. Hatta 20 li yaslarda da aldi ama onemsemedi. Ve bir kac gun once ufak bir deneme ile bunu kendine kanitladi. Kisi kabul ettikten sonra gerisi gelir degil mi? Yani bu yolda kapilar onune acilir mi?Çağrı alırsınız bu çağrı erken yaşlarda gelir, Acaba sorusu sormazsınız şüphe etmezsiniz. Nasıl anlarım diye sormasınız. Öyle bir çağrıdır.
Ailevi olarak soyumuz cadiliktanngeliyor ve aileden aileye aktariliyor. Cehennem veya ne olursa ruhumun zarar goreceği calismalar yapmiyorum hic yapmadik.Cadılık veya büyücülük; Aynen Denisse kardeşimizin dediği gibi soysal özelliklerle aktarılır. Çünkü büyü ve maji dediğimiz olaylar şeytan ile ortak yapılan enerji çalışmalarıdır. Dolayısıyla kişi eğer soyundan geldiği bir kişinin cadılık mirasını aldıysa, Dünya'da ki imtihanı unutup o yolda yürümeye başlayacaktır. Bu zaten bir nevi lanettir, çünkü sonu her ne çeşit olursa olsun cehennemdir.
O yüzden cadılığa pek merak salmayın.
Ailevi olarak soyumuz cadiliktanngeliyor ve aileden aileye aktariliyor. Cehennem veya ne olursa ruhumun zarar goreceği calismalar yapmiyorum hic yapmadik.
Farklı varlıklar ile kesişen yollar var ama durum bu degildir isikla kalin.Benim bildigim kadariyla da bir cinni taifenin, hizmet ettigi kisinin olumunden sonrasi icin hukum vermesiyle size miras gibi kalmis olmasi gerekiyor. Soydan gelen kisiye de birakilabilir, disardan birine de. Cunku buyucu iblise ortak olmustur ve dogacak cocugunu daha cenin iken buyuk oranda bu ise hazirlamistir. Cocuk artik adanmis dogar ve imtihan bilinci tasimaz , ahireti bu yuzden yoktur ve icgudusel olarak tesvikler alir. Zaten kendi iradesi ile de bunu isteyecektir. Allahtan bir rahmetle o yola girmezse de artik karma borclariyla yuzlesir ve hesabi kapatamazsa cocuguna aynen bunu birakir.
Ya da iste istidrakinizin tum imkanlarini zorlayarak en bastan baslamalisiniz. Cinler alemini kesvetmeli, cadiliga meyilli iseniz gozleriniz ile cinleri olduklari yerde deyim yerindeyse mihlayabilmelisiniz. Onlari farkettiginiz gibi pokemon gibi alikoyabilmelisiniz. Ruhunuzu olmara acmali sexuel ihtiyaclarinizi onlarla karsilamalisiniz. Bedeninizi paylasabilmelisiniz. Yalniz yasamalisiniz. Zaten sosyallesemezsiniz de. Etrafinizda ancak onlarin enerjilerini icebileceginiz kisilere yer vermelisiniz. Onlarla asla derin muhabbet kuramaz, dertlesemez, yardimlasamaz, onlarin hayrina bir iyilikte bulunamaz sadece var olmalari dolayisi ile onlara verilen canlilik enerjisini onlardan calarsiniz. Onlardan somuru duzeni kurabildikce cinlerin sizden emdigi bioenerjinizi onlardan temin edersiniz. Toplu sex ve hatta akla zor gelen rituellere onlari baglar ve sosyal ortamin herturlu imkanina karsi dusuk benlikli kisilere bir yuksek enerji yasayacaklari ortamlar ayarlarsiniz. bu da sizin onlardan daha fazla enerji temin etmeniz demektir.
Ve tabi kediler. Kediler dogal psisik depolaridir. Cadilarin dronlaridir.
Ben sadece bir kaynak okudum.
Psişik ve metafizik yetenekler ile tabiki insan dünyaya gelir bir kere epifiz bezimiz var ama herkes cadı olarak gelemez, cadılık tercih değil doğulur wicalık tercihtir. Kan dns vs aktarilir. El almak gibi. Bunu yetişkin olmadan kucuk yaslarda anlarsiniz zaten , farkli ekoler var.ailem soynolarak cadiliktan geliyor. Bikgi almak isteyen ozelden ulasabilirHepimiz cadıyız. Ya da hepimiz psişiğiz demek daha doğru olur sanırım. Cadılıktan kasıt tam olarak ne bilmiyorum ama soyunda wicca ekolünden büyücüler olup olmadığını merak ediyorsan bundan tam olarak emin olamayız diye düşünüyorum ve bence aslında bu hiç önemli de değil. Bu dünyaya hepimiz metafizik yeteneklerle geliyoruz, fiziksel dünyayla haşır neşir oldukça yeteneklerimizi kaybediyoruz daha doğrusu yeteneklerimizi 'uyumaya' bırakıyoruz. Soyunda cadılık var veya yok çalışmalarla bu güçleri uyandırabilirsin. Tabii ki soyunda varsa öğrenilen bazı şeyler sana dna ile aktarılacağından çok daha kolay gelişirsin. Ve şunu da söyleyeyim bu yetenekleri kazanmak sende bir güç hırsına dönüşmemeli. Psişik yetenekler ruhsal gelişimin yan kazanımlarıdır. Bu yolda yanlış uygulamalar yapmak insanı felakete sürükler. Doğru bilgi öğrenip doğru uygulamalar yapman gerekli. Renan seçkinin kitaplarını okumanı tavsiye ederim. Ayrıca sürekli sana destek olacak fiziksel dünyadan veya metafizik dünyadan bir rehberinin, üstadının olması her zaman çok daha sağlıklıdır. Arkadaşların 'çağrı gelir' diyerek bahsettiği şey de rehberler aracılığıyla oluyor.