"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cadılıkta büyü günah mı ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan birkann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

birkann

İlk önce herkese selam. Foruma yeni katıldım. Uzun süredir cadılıkla ilgili araştırmalar yapıyorum. Her yerde cadılığın çok günah olduğu yazıyor. Bana bunun hakkında yardım edebilecek var mı ?

Öncelikle yazı stilinizi değiştirin Site kurallarına göre yazı rengi beyaz , yazı şekli verdana ve yazı büyüklüğü 2 dir . Konuyu sitede iyice araştırın aklınıza takılan soruları yeni konu açarak yazabilirsiniz Sevgiler. :)

Hoşgeldin öncelikle. Foruma yeni katıldığın belli. Öncelikle kuralları okumalısın ve araştırmalısın konunu. Birde soru soracaksan sorular bölümüne konu açmalısın.

Sevgiler :)

Yaşamın her alanında kurallara uyar ve uyulmasını istersek dünya daha yaşanabilir bir hal alır.

Sitemizde herhangi bir inanç sistemi için "günah mı" sorusunun sorulmasını onaylamıyoruz. Günah kavramı inancınıza göre değişen bir kavram olduğu için, inançlarınız doğrultusunda araştırıp buna siz karar vereceksiniz.

Hoşgeldiniz, kurallara uygun ve keyifli paylaşımlarda bulunmanızı dileriz.

Cadılık ve wiccan hakkında birçok kez bu soru soruldu. Cevabınızı konu başlıklarını aratarak bulabilirsiniz. Büyünün günah olması inandığınız dine göre değişir, cadılığa göre değil. Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri