"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

cadılar ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

durubilir

Banlı Kullanıcı
arkadaşlar geçmişimi anımsama başladım ilk başta olanları cinlere bağlıyordum ama farkettimki çevremdekiler kukla oynatıcısıymış.etrafımdaki bi çok insanın senaryo yazdığını farkettim bu oyunu nasıl bitirebilirim ? kumaları insan olarak görüyom . bilgisi olan varmı ?

Başlık ve içerik birbiriyle uyuşmuyor sorununuzun ne olduğunu tam olarak çözemedim konuyu biraz açar mısınız?

-Sorduğunuz sorunun Cadılarla hiç bir alakası yok.
Ek olarak ne soruyorsunuz,neyin cevabını almak istiyorsunuz hiç anlaşılmıyor.

-Ne sorduğunuzu net bir şekilde yazarsanız,imla kurallarına uyarsanız daha iyi olur.

arkadaşlar geçmişimi anımsama başladım ilk başta olanları cinlere bağlıyordum ama farkettimki çevremdekiler kukla oynatıcısıymış.etrafımdaki bi çok insanın senaryo yazdığını farkettim bu oyunu nasıl bitirebilirim ? kumaları insan olarak görüyom . bilgisi olan varmı ?
Birilerinin size bir şeyler yaptırdığını, sizi kontrol etmeye çalıştığını, şimdiye kadar varlıksal olduğunu zannedip aslında yeteneği olan insanlar olduğunu anladığınızı mı anlatmaya çalıştınız?

Başlıkla içerik arasındaki alakayı çözebilmiş değiliz, daha açık yazarsanız, üyeler de fikirlerini belirtebilir size.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri