"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cadılar bunu yapabilir mi ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan donzula
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

donzula

Kayıtlı Üye
Öylesine gezinirken bi videoya rastladım biraz inceledim ama montaja dair bir iz bulamadım.Kamera pek iyi değil montaj olsa çabuk fark edilir diye düşünüyorum ama işin arkasında başka bir şey de olabilir. İzlemenizi öneririm.

[video=youtube;--oP5vTMQ4A]http://www.youtube.com/watch?v=--oP5vTMQ4A[/video]

Havada asılı duran çocuğun bacak boyu, ayakları üzerine bastığında daha kısa. Biraz amatörce bir hata olmuş.

Video başlığı olduğu için farklı yöne çekmek istemedim ve cadıların yapıp yapamicağını merak ettim. Sevgiyle kalın.

K.bakmayin video basligindan dolayi siz demissiniz . Yani cadilar gorundu diyor ama bildigin dalga gecmis ya da bu videoyu hazirlayan arkadasa her kim ise hakikaten cahil oldugunu soylemek zorundayim . Video bana gore montaj, fake yani. Arefte video cekip koymus simdi cadi mi yani :D Bunun gibi bir suru sihirbaz var. Bu aralar millet cadilara kafayi takti cidden :D

Ben sadece gördüğümü paylaşmak istedim. Olup olamicağını da merak ettim kafayı taktığımdan değil sadece emrak :)

Cadılar yapabilir mi diye sormuşsunuz. Cadıları filmlerdeki dizilerdeki gibi düşünmeyin.

Öyle düşünmüyorum ancak belki varlık yardımıyla veya başka bir güçle bunu yapabilirler diye düşündüm o sebeple sordum.

Geri