Cadılar bayramına özel ritüel

Sağdan soldan aşağıya bir çizgi çekiyorsunuz ya bu hangi runedir anlayamadım tam olarak. Algız, Berkano, Raidho gördüm ama o diğer çizdiğinizi anlayamadım onun için sordum. Bir de böyle bir çizimde Ansuz olur diye düşünmüştüm ilginç geldi tabi. Tam bilmediğim için... Bir de bazı tarihler vererek çizim veriyorsunuz ya mesela o tarih olmadığında yaparsak işe yaramaz mı acaba? Mesela diyelim cadılar bayramı geçti ve bunu yaptık. O zaman yararlanmaz mıyız?

Mesela istediğim bilgi 1den fazlaysa yine olur mu ve de çalışma perşembeyi cumaya bağlayan gece mi yapılıyor yoksa diğer gece mi?

Sağdan soldan aşağıya bir çizgi çekiyorsunuz ya bu hangi runedir anlayamadım tam olarak. Algız, Berkano, Raidho gördüm ama o diğer çizdiğinizi anlayamadım onun için sordum. Bir de böyle bir çizimde Ansuz olur diye düşünmüştüm ilginç geldi tabi. Tam bilmediğim için... Bir de bazı tarihler vererek çizim veriyorsunuz ya mesela o tarih olmadığında yaparsak işe yaramaz mı acaba? Mesela diyelim cadılar bayramı geçti ve bunu yaptık. O zaman yararlanmaz mıyız?
Çift uruz var. Dejenere etme yöntemi ile çizildi.

Ansuz dil, beyin ve gençlik ile ilgili en temelde, çok geniş manadaki yanal anmaları olabilir ona da gerek yok zaten.

Algız üçüncü göz, ruhani iletişim, ölüm ve ötesi koruma
Berkana sihir enerjisi, bilgelik
Raihdo yolculuk burda zihnin rüya da yolculuk yapması manasında
Uruz kontrol sağlamak için güç.

Tarihin gücünden yararlanmak için onun dışında da kullanılabilir tabi

Geri