"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cadı Kutusu +18

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mwuetsi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şaman dediğim gibi pek havass haricinde bilgim yoktur, ama korumalar içinde boyut kapısı açılması gerektiğini biliyorum ben, bilemem belki yanılıyorum, düzeltirsen de sevinirim
bi açıdan bakarsan her büyü için boyutsal bi yardım vardır kimi bilinçli yapar bunu kimi bilinçsiz.ama ayna kullandıysan illa boyut kapılarına özel çalışcaksın die birşey söz konusu değil bence çünkü zaten enerjisel olarak bağın vardır ve yaptıklarının da orda bi etkisi bi yansıması olur doğal olarak

Oray hapsedilen tüm kötü enerjiler o kızgınlıkla size daha fazla zarar vermeye başlar.

Saygılarımızla

Burada bahsedilen negatif yükten değil musallat olan yada edilen negatif enerjilerdir.

Saygılarımızla

1 bunun neresi+18
2 bu olayı eksik vermissin
3 herkez yapamaz o kutuya neyi nasıl koycağını yazmamışsın ve bu tehilikesi bişeyde değil
Paylaşım için saol ellerine sağlıkadam gibi bişey :hurray::hurray: tebrikler:D

Tabii ki de doğal olarak aynanın arkasına sürülecek yapıştırıcı.

Orijinalinde başlık böyle idi. "Yok ben arkadaşıma küstüm, bana şunu vermedi" yada buna benzer çoocuksu gerekçelerle kullanılmasın diye böyle bir başlık atılmış olsa gerek. Tehlikesi de buradan geliyor zaten.

Eksiği varsa tamamlayınız, dediğim gibi orjinali bu kadardı.

Ne gibi zarar bunlar??

Size musallat olan bütün negatif enerjileri hapsediyorsunuz sonra da açıyorsunuz kutuyu. Bütün hapsolmuş kötülükleri dışarı serbest bırakıyorsunuz. Size zaten kötülük yapmakla görevlendirilmiş kötü varlıkları hapsettiniz bir de kinlerini düşünün bu sizden kat kat güçlü varlıkların, size vereceği zararı kimse tahmin bile edemez.

Bu konuda bir kaç soru aklımda;
  • Koruma gücü evde devamlı yaşayanlar için mi? Yoksa sadece yapan için mi?
  • Yanlışlıkla açılma vs. gibi tehlikeyi ortadan kaldırmak için belirli periyotlara - örneğin yılda ya da 6 ayda bir gömsek yeniden yapsak?
  • Evle beraber işyerine de yapsak?
  • Şimdi nasıl anlatsam erkeklere - hazır ruj kutuları olur, dışı kumaş kaplı içine bir adet ruj sığar ve dikdörtgen küçük aynası vardır. Hani bunlardan alıp kullansak?
  • Dolap gibi bir yerde ayna dışarıya bakar şekilde saklanması mümkün mü?Meraklılar bizde çoktur da?
  • Allah korusun farzedelim açıldı yenisini yapsak o etkiyi yok eder mi?
  • Cadı olmadan önce de - olacağız ya inşallah nasipse- de yapılabilir mi?
  • Fazla soru sordum Cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederim.

Bu konuda bir kaç soru aklımda;
  • Koruma gücü evde devamlı yaşayanlar için mi? Yoksa sadece yapan için mi?
  • Yanlışlıkla açılma vs. gibi tehlikeyi ortadan kaldırmak için belirli periyotlara - örneğin yılda ya da 6 ayda bir gömsek yeniden yapsak?
  • Evle beraber işyerine de yapsak?
  • Şimdi nasıl anlatsam erkeklere - hazır ruj kutuları olur, dışı kumaş kaplı içine bir adet ruj sığar ve dikdörtgen küçük aynası vardır. Hani bunlardan alıp kullansak?
  • Dolap gibi bir yerde ayna dışarıya bakar şekilde saklanması mümkün mü?Meraklılar bizde çoktur da?
  • Allah korusun farzedelim açıldı yenisini yapsak o etkiyi yok eder mi?
  • Cadı olmadan önce de - olacağız ya inşallah nasipse- de yapılabilir mi?
  • Fazla soru sordum Cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederim.

Bu koruma tamamen dış ve iç etkenleri kapsar.Ve kesinlikle açılmaması gerekir.Açılmayacağına kesinlikle emin olmalısınız.Güçlü bir korumadır açılırsa hersey dönüp yine sizi bulur.Yada daha kötüsü hapsettiklerinizi serbest bırakmış olursunuz.
Evde saklanmalıdır.Ve kimden şüpheleniyosanız o yöne doğru dönük olmalıdır.
İyi forumlar dilerim

tuhaf ve mantıklımıdır bilmiyorum :S
Tuhaf derken? Bahsini ettiğimiz konu cadı uygulamasıdır. Adı üzerinde Cadı Kutusu nasıl yapılır ondan bahsedilmektedir. Mantık kısmına gelince; forumumuzu bir güzel okuyun, daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Ancak o zaman konuşalım mantıklı mı değil mi ;)

peki yha biri bulup açarsa nolurr bilen varmıı

Negatif enerjileri geri yansıttığına göre basına gelebilecek en kötü sey basit, etrafındaki bütün negatif enerjiyi kendine ve cevrendekilere yansıtmıs olursun tabi olumsuz enerjiler dısında enerjileri negatif olan varlıklarıda yanına cekersin.

Geri