"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cadı egzersizi

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ursula
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ursula

Kayıtlı Üye
Evet artık kesin bir cadı olarak paylaşımlara başlayabilirim.Bir süredir inceliyorum , ve doğayla birçok egzersiz yaptım. şimdi size doğaya olan inancınızı arttıracak ve odaklanma konusunda işinize yaracak bir egzersiz gösteriyorum.

Günün en güzel saatlerinde bahçenize yada çıkabileceğiniz bir toprak vb biyere gidin ve çoraplarınızı çıkarın.Çıplak ayakla toprağa basın ve hissedin.Gözlerinizi kapayın ve sanki görüşünüz birden en yukarıdan en aşağıya karşı iniyormuş gibi toprağın altına kendi bakış açınızdan indiğinizi hayal edin. Her bir taş parçasını imgeleyin ve bitkilerin köklerini gözünüzde canlandırın. Topraktan bağlayıcı ipler sizin ayaklarınıza ulaşsın.Hayal edin, siz toprağa basıyorsunuz ve toprak size güç yüklüyor. Yaklaşık bir 20 dakika konsantre olup bu egzersizi yapın. Kendinizi daha iyi hissedecek ve toprağa olan inancınız artacaktır .


Odanızda yada rahat edebileceğiniz bir yerde oturun ve uzanın. İçinizden yaklaşık 20 ye kadar (ben öyle yapıyorum ) yada gevşeyene kadar derin derin nefes alın ,bunu sakince yapın ,alın ,verin ,alın verin. Hava tüm çiğerlerinize dolsun , kulaklarınızı odaklayın ve havayı vücudunuza alırken çıkan o sesi dinleyin. Sonra gözlerinizi kapayın ve kendinizi hayal edin .Her özelliğinizle,saç göz, üstünüzdekileri,burnunuzun yada elinizin üstündeki beni ,kısaca kendiniz zihninizde oluşsun. Ardından zihninizde etrafınıza bakın sarı çizgilerin gökyüzünden size doğru geldiği,önce ağzınızdan sonrada göğüs kafesine doğru çarpıp girdiğini hayal edin . Bu çizgiler önce saydam derecesinde olsun,fakat siz imgelemenizi her ilerlettiğinizi düşündüğünüzde,çizgilerde keskinleşsin. Zihninizde iyice odaklayın ,emin olduğunuz zaman yavaşça gevşeyin ve derin fakat ağır ağır nefes almaya başlayın. Önce düzensiz başlayıp sonunda düzene sokarcasına. Havaya olan inancınızda artacak.

Bir bardak su alıp önünüze koyun Gevşeyin ve gözlerinizi kapayın .Okyanusların ,denizlerin o coşkulu akıntısını , enerji veren görüntüsünü hayal edin . Dalgaların akışını ve yükselişini, denizlerde yaşayan canlıların deniz olmassa öleceğini hayal edin ve şükredin. Ardından gözlerinizi açın. Birkaç saniye sonra tekrar kapayın. Bu sefer bir çöldesiniz ve orada kalmışsınız. Kimse yok ,yanlızsınız .Susamışsınız ve gözlerinizde kum taneleri giriyor.O anı yaşayın ,iyice konsantre olun.Damağınızda o susuzluğu hissedeceksiniz.. Çöl arazisinde yürüdüğünüzü ve ayağınızı sertçe yere bastığınızı hayal edin. Birden yerden masmavi ışıklar süzülsün ve her yerinizi sarsın.Acele etmeyin, yavaş yavaş. Her anı hissederek, ışıkların bedeninizle temasını yavaşça yaşarak görün.Elementin rahatlatıcı ferahlığını hissedin,ağzınızdan burnunuzdan giren mavi çizgilerin sizi rahatlatmasını,susuzluğunuzu gidermesine izin verin ve şükredin.Su elementine olan inancınız artacak.


Kırmızı bir mum yakın ve bir süre onu izleyin. Elinizi hafifçe yaklaştırın ve verdiği o ısıyı hissedin.Mumun üstünde elinizi gezdirin ve sanki güç toplarcasına onun tüm enerjisini ve ısısını,ateş elementini elinize geçirdiğinizi hayal edin.Ama yavaş yavaş.Önce sağ tarafının üstünde gezdirin ,kırmızı ışınları toplayın.Sonra sol ve sonunda bir yumruk yapar gibi tamamlayın ve geriye yaslanın.Gözlerinizi kapayın.Elementin size verdiği gücü hissedin,ısıyı ve yakıcılığı.Ateş elementine olan inancınız artacak.


Evet bu benim şahsi Gölgeler kitabıma ilk eklediğim egzersizlerden biri,uyguladım ve yararını gördüm. Fakat imgeleme ve konsantrasyon konusunda belli bir noktada olmak gerekiyor genede görüldüğü uzre. Umarım sizinde işinize yarar :)


Kolay gelsin
 
hissetmeyi, doğayla bütünleşmeyi, yaratıcılığı yani cadılıkta olması gerekenleri çok iyi anlatmışsın... eline sağlık :)
 
Rica ederim.Herşeyden önce çalışma kişiyi pskolojik olarak etkileyip bir yere getiriyor ,umarım işinize yarar:)
 
Cadı demeyelim de böyle yetenekler için Doğulur. Ayrıca çalışma gibi şeylere gerek yok. Doğuştan varsa vardır.
 
Sirius'tan alıntı ;

Birincisi, bazı insanlar doğal cadıların (doğuştan cadılık güçleriyle doğan tipler) ve yapay cadıların (kendilerini geliştirerek cadı olanların) olduklarını ve doğal cadıların hiçbir pratik yarmadan tabiri caizse sabrina gibi birkaç istekle herşeyi yapabileceklerini hatta kaderi değiştirebileceklerine inanıyorlar. Yapay cadıların ise çalıştıklarında başarılı olabileceklerini ama katti surette doğal cadıların seviyesine ulaşamayacakları iddia ediliyor. Bu düşünce biçimi kesinlikle yanlıştır. Tamamen vampire diaries ve benzeri gençlik dizilerinin etkisiinde kalarak dile getirilen ve yayılan gerçekci olmayan söylemlerdir. Benim karşı çıktığım konu bu. Cadılıkta doğal veya sonradan olma gibi bir kavram yoktur. tekrar söylüyorum cadıysanız cadısınızdır.
 
Merhaba bu konuşmaları okudum ve biraz eski biliyorum fakat bana cevap vermeniz ve sorularımı cevaplamanız umuduyla bir kaç soru sormak istiyorum...:)
1-)Cadıların dini var mı? İslamı engelleyen İslama aykırı şeyler yapılıyor mu?
2-)Bu tür konulara(vampirler,cadılar,doğaüstü olaylar vb.) çok ilgim var uzun zamandır. Fakat cadıları araştırmaya daha yeni başladım siz yeni başladığınızda neler yaptınız,yapıyorsunuz,yapacaksınız?
3-)Büyü yapmak yasaklanmadı mı?
4-)Bu sorum cadı olan kişilere halinizden memnun musunuz ? Cadı olmak nasıl hissettiriyor,farklılık oluyor mu? Alışmakta zorlanılıyor mu?

Eğer sorularımı cevaplamak gibi bir ilgi gösterdiyseniz çok teşekkür ederim. Bu konular da daha yeniyim bu yüzden sizi sıktıysam üzgünüm.
 
Merhaba bu konuşmaları okudum ve biraz eski biliyorum fakat bana cevap vermeniz ve sorularımı cevaplamanız umuduyla bir kaç soru sormak istiyorum...:)
1-)Cadıların dini var mı? İslamı engelleyen İslama aykırı şeyler yapılıyor mu?
2-)Bu tür konulara(vampirler,cadılar,doğaüstü olaylar vb.) çok ilgim var uzun zamandır. Fakat cadıları araştırmaya daha yeni başladım siz yeni başladığınızda neler yaptınız,yapıyorsunuz,yapacaksınız?
3-)Büyü yapmak yasaklanmadı mı?
4-)Bu sorum cadı olan kişilere halinizden memnun musunuz ? Cadı olmak nasıl hissettiriyor,farklılık oluyor mu? Alışmakta zorlanılıyor mu?

Eğer sorularımı cevaplamak gibi bir ilgi gösterdiyseniz çok teşekkür ederim. Bu konular da daha yeniyim bu yüzden sizi sıktıysam üzgünüm.

1 ve 2 numaralı sorularınız için http://www.gizlimabet.com/forums/538-Wicca-amp-Witchcraft ayrıca http://www.gizlimabet.com/forums/610-Cevap-Verilip-Kapatılmış-Sorular bölümlerine bakın.Özellikle ikinci linkte sorularınızın cevapları fazlasıyla mevcuttur.
3- Büyü yapmayı kim neden ne zaman yasakladı ?Öyle bir yasağı size anca dini inancınız ve daha da önemlisi vicdanınız koyar.Anayasal bir yasaklama yok :D Sadece dolandırıcılıkla ilgili bir yasa var,insanlardan cinci hocalık adı altında para tırtıklamaya çalışan bazı grup ve kişiler için.
4-Kimse kendinden başka birinin nasıl hissettiğini veya kendim cadı olmasaydım nasıl hissederdimi bilemez bu nedenle tek bildiği kendi hayatıdır ve bu sorunuza "normal" veya "herkes gibi" hissediyorum derler,çünkü kıyaslama yapabilecekleri 2. bir ruhları ve yaşamları yoktur bu yaşamda:)
 
Geri
Üst