"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

cadı coveni

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erost
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erost

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar ben bir pagan rahibi olma yolunda ilerliyorum ve kendimi yeterince geliştirdim. Ve artık bir coven kuruyorum. coven kurulumu 10 aralıkta tamamlanacaktır . 7 kişi arıyorum eğer aşağıdaki özellikler sizde varsa coven'e hazırsınız ve bana ulaşmalısınız demektir .
1-Cadılık hakkında deneyimliyim.
2-Cadılık yanı sıra doğaya karşı tutkuluyum
3-Cadılıkla beraber başka yeteneklerim daha var. ( durugörü ,fal,varlıklarla iletişim vs...)
3-Beraber belirleyeceğimiz toplantılara katılmada aksaklık yapmam
4-Ve istanbul da oturuyorum.
Katılmak isteyenler söylesin özelden konuşalım.

Yönetimden izinsiz grup kuramazsınız. Kurallara aykırıdır. Yönetimden izin alıp konuyu açmanız gerekirdi. Konu altı veya özel mesaj ile iletişim bilgilerinizi vermek yasaktır!

İletişim bilgilerini hatırlatma amacı ile yazdım. Onayı ben veremem. Benim buna yetkim yok. Urumhamatahayil, Yule veya Origanum'a sormanız gerekir. Eğer bir grup kuracaksanız, bunu yönetimden izin alarak yapmalısınız. Onlar gerekeni söyler zaten size. Gmpp'de yöneticiler(Yule, Urumhamatahayil, Origanum) hariç hiç kimse grup kuramaz. Sevgi ve ışıkla.

Bu sitenin üyeler tarafından şahsi amaçları için kullanılmasını onaylamıyoruz. Hele koven kurulmasına aracı olmayı hiç mi hiç istemiyor ve onaylamıyoruz. Tanımadığımız bilmediğimiz hiç kimseye referans da olmayız, üzerimizden rant elde edilmesine de izin vermeyiz, sıradan bir iş için bile grup kurulmasına veya iletişim içine geçilmesine de rıza göstermeyiz. Sonuç itibariyle bu işinizi sitemiz aracılığı ile yapmanıza iznimiz yoktur. Konu kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri