"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Büyüyü nasıl yok edeceğim yardım

Hristiyan büyücüleri ak ve karaya ayrılırlar. Kara olanlar düşündünüz gibiler. Ak olanlar dualarla ve azizlerle çalışırlar. Azizler bu arada ölü insanlar. Anlayan anladı.
Ben gerçekten ne yapacagımı bilmiyorum mesela tam bunla ilgili birini tavsiye ettiler yola cıktık gidemedik kaza benzeri birşey oldu siz bunu nasıl yorumlarsınız? Gitmemek mi gerekiyordu? yoksa eskiler der ki sende bir şey var ise düzelmemesi için engel çıkarırlar

Ben gerçekten ne yapacagımı bilmiyorum mesela tam bunla ilgili birini tavsiye ettiler yola cıktık gidemedik kaza benzeri birşey oldu siz bunu nasıl yorumlarsınız? Gitmemek mi gerekiyordu? yoksa eskiler der ki sende bir şey var ise düzelmemesi için engel çıkarırlar
Yazdığınız iki durumdan biri olabilir. Mantıklı düşünecek olursak. Yardım edemeyen üstadlara gidebildiginize göre bu engel konmuş kişi yardım edebilir.

Yazdığınız iki durumdan biri olabilir. Mantıklı düşünecek olursak. Yardım edemeyen üstadlara gidebildiginize göre bu engel konmuş kişi yardım edebilir.
Sevgili @Absoluta Virtute tuzu uyhuladım arınma ce kısmet açma için formunuzda yapabilecegım en uygun olanlar habgisidir rica etsem sonrada kavak la ilgiliyi becerebilirsem yapacagım runelerle arınma oluyorsa yapabilirim yardımcı olurmusunux

jpnnbip.jpg

Verdiğin vefkin sonucu bu ebcedi kebir ile rakam okunuşunu oku yanlıştır hesaplamadan yapmayınız işlemleri;)
Keşke anlasam yapabilsem 🤷‍♀️

Uzun zamandır bu formdayım ve sizden bir yardım rica ediyorum. Bazı şeylerin özel hayatta ters gitmesi aniden sebepsiz bitişler ile arkadasımın uyarmasıyla fark ettim önce sonra hristiyan işin ehli bir kaç kişi bakıp aynı seyi soledi ve bende eminim artık sebepsiz aniden kesilen bitişler hep aynı senaryo ve sonuçlar bir kaç kişiye gittim sonuc dolandırılma. Üzerimde yalnız kalmam için yapılmıs bu buyuyu nasıl çözecegım yıllarım heba oluyor hristiyan üstadlardan onay cıkmıyor ben düzeltemem diyor kendimin yapabilecegı birşey var mı? Cünkü burdan birini önermeyeceksiniz biliyorum ama bunu cozmem gerek
Merhabalar, ben de tam anlattığınız gibiyim. Büyü mü yoksa kısmetim mi kapalıdır bilmiyorum ama bu kadarının normal olmadığını düşünüyorum. Size büyü olduğunu söyleyen kişiler güvenilir mi? Benim de ulaşmamın bir yolu var mı? Çok çok çok bunaldım 🥺.

Merhabalar, ben de tam anlattığınız gibiyim. Büyü mü yoksa kısmetim mi kapalıdır bilmiyorum ama bu kadarının normal olmadığını düşünüyorum. Size büyü olduğunu söyleyen kişiler güvenilir mi? Benim de ulaşmamın bir yolu var mı? Çok çok çok bunaldım 🥺.
Uruma bakım yaptırın büyü olup olmadıgını söyler size

Maalesef mümkün değil ikisi de yurtdısından yabancı kısmetin kapalı olması zaten boyle birşey size yapıldıysa ondandır.ama benim kapalı değil cok kişi var gelen ancak bi kaç görüşme sonrası sebebsiz görüşme kesiliyor cok fazla sahtekar var aynı zamanda kotü işler yapan o kişilere yolunuz düserse daha da enerjiniz bozulur düzgün bir bulmaksa 2 senedir arıyorum yok bulamadım

Geri