"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Büyüyü nasıl yok edeceğim yardım

Deep blue

Kayıtlı Üye
Uzun zamandır bu formdayım ve sizden bir yardım rica ediyorum. Bazı şeylerin özel hayatta ters gitmesi aniden sebepsiz bitişler ile arkadasımın uyarmasıyla fark ettim önce sonra hristiyan işin ehli bir kaç kişi bakıp aynı seyi soledi ve bende eminim artık sebepsiz aniden kesilen bitişler hep aynı senaryo ve sonuçlar bir kaç kişiye gittim sonuc dolandırılma. Üzerimde yalnız kalmam için yapılmıs bu buyuyu nasıl çözecegım yıllarım heba oluyor hristiyan üstadlardan onay cıkmıyor ben düzeltemem diyor kendimin yapabilecegı birşey var mı? Cünkü burdan birini önermeyeceksiniz biliyorum ama bunu cozmem gerek

Büyü geri döndürme rituelim var burada. Profilimden bakabilirsiniz. Ardından arınma yapın. Sonra da yol, kısmet açma ritüeli.
Hazir seni burda bulmuşken bi soru sorayım bi video görmüştüm videoda balmumudan bebek pentagramin ortasinda kırmızı iplerle bağlanmış pentagramin koşelerindeki mumlara x kişinin ruhunu çağırıyorum ateşin havanın toprağın suyun ve ruhun gucuyle bu ruhu bağlıyorum falan bu tarz şeyler söylüyordu bu wiccanlıkmı oluyor hangi tür maji?(Bağlama işlemi yapıyordu)

Hazir seni burda bulmuşken bi soru sorayım bi video görmüştüm videoda balmumudan bebek pentagramin ortasinda kırmızı iplerle bağlanmış pentagramin koşelerindeki mumlara x kişinin ruhunu çağırıyorum ateşin havanın toprağın suyun ve ruhun gucuyle bu ruhu bağlıyorum falan bu tarz şeyler söylüyordu bu wiccanlıkmı oluyor hangi tür maji?(Bağlama işlemi yapıyordu)
Birçok maji gurunde Pentagram ve bebek var. Bilemedim. Yalnız bebeği de yapmaya bilmek gerekiyor. Yoksa işe yaramaz

Birçok maji gurunde Pentagram ve bebek var. Bilemedim. Yalnız bebeği de yapmaya bilmek gerekiyor. Yoksa işe yaramaz
Bu kişi runelarla çok çalışıyor ortadakinin vodo bebeğin farkli şekilde olduğunu söylüyor cadı programlarından falan bahsediyor galiba wiccan.Baska videosundada hamurdan bebek yapmış hamurun yapiminda iğneyle içine runik programlar işlediğini sonra fırına verdiğini söylüyor.

Uzun zamandır bu formdayım ve sizden bir yardım rica ediyorum. Bazı şeylerin özel hayatta ters gitmesi aniden sebepsiz bitişler ile arkadasımın uyarmasıyla fark ettim önce sonra hristiyan işin ehli bir kaç kişi bakıp aynı seyi soledi ve bende eminim artık sebepsiz aniden kesilen bitişler hep aynı senaryo ve sonuçlar bir kaç kişiye gittim sonuc dolandırılma. Üzerimde yalnız kalmam için yapılmıs bu buyuyu nasıl çözecegım yıllarım heba oluyor hristiyan üstadlardan onay cıkmıyor ben düzeltemem diyor kendimin yapabilecegı birşey var mı? Cünkü burdan birini önermeyeceksiniz biliyorum ama bunu cozmem gerek

49df41d1-81b6-4d07-bfe5-ffe1db357a2e.jpeg

Ekli dosyayı görüntüle 3813
Ayrıca büyü yapıldıgına nasıl eminsiniz? Bana da büyü var demişlerdi Uruma bakım yaptırdıgımda öyle bir şey çıkmadı.

Ekli dosyayı görüntüle 3813
Böyle şeyler havvasda uzman birine danışmadan yapilmamali çok tehlikeli.

Hocam ben kabala müziğinin çağdaş versiyonunu dinlerken elektrik gidip geliyordu.Bir şey yapmamak bile yeterli bazen.
Benim eskiden danistigim isin ehli biri varda böyle bi ele yazilan uygulamayi sormustum ama amaci farkliydi uygulamanin bilmediğin hiçbir tılsımi eline vucuda çizme dedi yapma diyorsan yapma bir bildiğim var dedi.

Benim eskiden danistigim isin ehli biri varda böyle bi ele yazilan uygulamayi sormustum ama amaci farkliydi uygulamanin bilmediğin hiçbir tılsımi eline vucuda çizme dedi yapma diyorsan yapma bir bildiğim var dedi.
Erkeklerde dayanıklılığın arttırılması önemli.Oruç tutanlar zikir çekenler var.Kadınlarda kolay bir iletişim oluyor.Düğümlere üfleyenler olarak kolay oluyor.

Ayrıca büyü yapıldıgına nasıl eminsiniz? Bana da büyü var demişlerdi Uruma bakım yaptırdıgımda öyle bir şey çıkmadı.
Yurtdısında bana bakan kişiler işin ehli hiç bir cıkarları da yok,hatta çözebileceklerini ama izin cıkmadığını soylediler ve daha once o kişilere bakım yaptırmıs sorunlrını çözmüş kişide yakın tanıdığım zaten bende hissediyorum

Yurtdısında bana bakan kişiler işin ehli hiç bir cıkarları da yok,hatta çözebileceklerini ama izin cıkmadığını soylediler ve daha once o kişilere bakım yaptırmıs sorunlrını çözmüş kişide yakın tanıdığım zaten bende hissediyorum
hıristiyan kişiler kiliseden mi izin istiyorlar? Yoksa onların yanındakilerden mi izin istiyorlar?

hıristiyan kişiler kiliseden mi izin istiyorlar? Yoksa onların yanındakilerden mi izin istiyorlar?
Peki birşey sormak isterim burda ki herkese kendi dinimizden bir üstad ya da hoca diyeyim büyüyü nasıl anlar? Suya bakıpmı?yıldızname açıpmı ,kimi diyor iki metal cubuklar hareket ederse vardır ki bana mantıklı gelmiyor belki 3. Varlıklar hareket ettiriyor olması geteken nedir gerçek bir hoca ne yapar nasıl bilir

Peki birşey sormak isterim burda ki herkese kendi dinimizden bir üstad ya da hoca diyeyim büyüyü nasıl anlar? Suya bakıpmı?yıldızname açıpmı ,kimi diyor iki metal cubuklar hareket ederse vardır ki bana mantıklı gelmiyor belki 3. Varlıklar hareket ettiriyor olması geteken nedir gerçek bir hoca ne yapar nasıl bilir
Seziyorlarsa gruplaşma vardır bence.Kendi yaşadıkları yerdeki insanlarla temas kuruyorlardır.

Bazı hocalar tanınmamak için yüzleri kapalı geziyorlar.Farklı bir yere gittiklerinde sorun yaşıyorlar.

Temel olarak aynı şeyler konuşuluyor.Mevcut konuyla problemin bir alakası yok.

Havasçının yanında hadimleri vardır o hadimler arka planda bedendeki cini konuşturuyor sen duyamazsın göremezsin bu olayı. O hadimler olayı öğrendiği zaman kim yapmış nasıl yapmış ne için yapmış hepsini havasçının kulağına fısıldıyor. Hoca hepsini baktırana söylemiyor. Çok da detay vermiyor. 2 ay kadar önce kendimi okutmak için havas hocamın yanına gittiğimde telefonu çaldı musallatlı bir kadının ailesi aradı. Kızın çığlıkları halen kulağımdadır. Hoca bazı ayet ve sureleri okudu sonra bekledi (bu sırada hadimleri sanırım oraya gitti) çığlıkları sustu. Sonra ‘Allahın şeriatına göre yetki bendedir, sahibiniz yaşıyorsa sahibinize gidin yaşamıyorsa mezarına girin’ dedi.

Büyü şeytan işidir. Hıristiyanlar her hafta şeytan çıkarma ayinleri
Sanıyorum bağlantıda olduklarından ne tür enerjiler bilmiyorum.
Müslümansanız hıristiyan kişinin yanındakileride hıristiyan olur belki o yüzden izin vermemişlerdir aklıma ilk bu geldi

Yanındakiler den izin istiyorlar. Hristiyan büyücüler yardıma aldıkları varlıkları havvas büyücüler gibi davranmıyor. Onların varlıkları köle değil, anlaşmalı partner oluyor. Ve izin vermiyorlarsa bir bildikleri var. İzin derken, onay aslında. Büyücü yine büyü yapabilir ve onay vermeyen varlık yardım eder. Ama sonuç yine iyi olmayacak.

Geri