Büyüyü laneti kaldıran rune ler

Behlulmandias

Kayıtlı Üye
İyi günler arkadaslar su 5 runeyi denedim 30 gün ve büyüye lanete bedduaya Karsi calisiyor
Önce rune leri keçeli mor kalemle çiziyoruz sonra size ait 1 adet veskilalik resim 2 adet kokulu çok kokmuş çorap 1 adet gene çok kokmuş atlet veya tişörtü runelerin üstüne kagıt görünmicrk şekilde örtüyoruz

Ve rüyada tanrıça freyayı görmeden yada büyüler bozulmadan asla acmiyoruz
Not:kendimde 30 gun denedim büyülerin oldugu yerden size kimin büyü yaptığına nereye gömdügüne veya kimin size büyü yapıp evinde tasidigini gösteriyor sonra eger bu büyü kadere etki etmis veya ediyorsa tanrıça freya veya odin o büyüyü kaldiriyor sonra elinde teraziyle freya gelip kader artik normale döndü diyor eger bide üstünüzde cin ifrit musallati felan varsa tanri odin kargasıyla veya baltasiyla o şeyi öldürüyor sonra bitiyor kendimde denedim hepsi calisiyorIMG_20260502_110936.webpScreenshot_20260502_113033.webp

Ekli dosyalar

Odin ve Freya ne istiyor peki büyünün kaldırılması karşılığında?
Amann kokmuş çorap çamaşır nedir ya pis şeylerle çalışandan hayır beklenir mi 🧐
Bir deity karşılıksızda yardım edebilir zaten bedeli odin gözüyle ödemiş, evet hepsi kokuyla çalışıyor büyü yapılırkende kişinin atleti çorabı saçi vesikalık yada habersiz resmi çekiliyor bozulurkende aynisindan lazim ben denedim iflas eden hastalanan ailesi dagılan kendini öldürende var büyüden o yüzden bu işleri şakaya almıyorum ben denedim başkalarina çözüm olsun diye paylastim

Odin ve Freya ne istiyor peki büyünün kaldırılması karşılığında?
Amann kokmuş çorap çamaşır nedir ya pis şeylerle çalışandan hayır beklenir mi 🧐
Odin ve Frejya tanrı ve tanrıçadır zaten. Onlar bedel istemez, o bedeli isteseniz de ödeyemezsiniz. Sadece adak sunabilirsiniz. Ki bu da ritüelden ritüele değil, her zaman yapmak gereken bir şey.

Odin ve Frejya tanrı ve tanrıçadır zaten. Onlar bedel istemez, o bedeli isteseniz de ödeyemezsiniz. Sadece adak sunabilirsiniz. Ki bu da ritüelden ritüele değil, her zaman yapmak gereken bir şey.
Harika anlatim bende daha basit anlatayim pagan tanrilar kan hayvan bakire kanı sacriface yani kurban isterler dualite de ki alma verme dengesi tamamlansın diye ama tanrı yani god seviyesindeki bir varlık ihtiyacı duymaz adi üstünde tanri zaten odin runeleri insanlığa vermek için en üst yani bu evrenin üstündeki 4 5 üst evrenden buraya en altakilere bize vermek için gözünü verip yaşlanarak dualitede bedeli ödemiş zaten

Geri