Elnora_alila
Moderator
Kişi gerçekten doğruyu mu söylüyor yoksa ortaya bir veri mi atıyor emin olamayız. İhtimali olur, olmaz.. İnanın bu kısmıyla hiç ilgilenmiyorum. Forumda fiziksel sıkıntılara direk büyü teşhisi konmasını doğru bulmuyorum. Belki gerçekten büyülenmiştir, belki de kafasında kuruyor ve öyle olmasını umuyordur.Kendisi maalesef negatif amaçlı sihirlere maruz kaldığı için olma ihtimali var diye düşünüyorum. Ak büyüye giren aşk sihirlerinin vs kalıcı bir şey yapma ihtimalinin zayıf olduğunu düşünüyorum.
Şeker hastası olup his kaybı yaşayan insanlar var. Ve kişi şeker hastası olduğundan bir haber çünkü tıbbi bir hastalık yerine büyülendim demek, kulağa daha acayip ve gizemli geliyor.
En basitinden kendimden örnek vereyim. Sütlü tatlı ve çikolata delisiyim. Çok uzun yıllardır da her gün kesin tüketirim. Fakat son birkaç aydır, bedenimi ciddi ağırlaştırdığını hatta yaşam kalitemi etkilediğini fark ettim. 2 ay tatlı tüketmedim, sabahları ok gibi fırladım yataktan. Daha dinçtim. Sonra tekrar tüketmeye başladım ve yine aynı halsizlik.. İnsanın kendi üzerinde deney yapması ne kadar doğru, tartışılır. Demek istediğim, bazen çok küçük görünen rutinler büyük etkilere sebep olabiliyor.
Önce bedenimizi dinlemeyi öğrenip, hastalığı kendi elimizle mi üretiyoruz buna bakalım. Sonra dış etkilere odaklanalım.