İşe yarıyor mu Rukye youtube dan dinlemekYoutubeda rukyeler var cinlerin zarar verdiği hücreleri yeniden canlandırmak için . O tip kişilikler hep inkar yoluna giderler, ben de yaşadım aynı durumları, en sonunda kavga derecesine geldi de o şekilde vazgeçti. Büyü sebebiyle gelen cinlerden kurtulduktan sonra bir daha muhatap olmamanızı tavsiye ederim.
Hemen kesin yargıya varıp suçlamayın belki de büyü yapmamıştır. Büyü var mı yok mu denemek için 15 kere ard arda youtubedan ayetel kürsi açın dinleyin anlamı da altında yazsın arapça sözleri dinlerken kafanızdan sözleri tekrar edin. İçinizden tekrar etmeniz şart. Bakara suresinin son iki ayetini de yine aynı şekilde 15 kere dinleyin. Bunun kolay yolu namaz vakitleri olan ücretsiz uygulamalar var onlardan en bilinenlerinde zikirler bölümü var o bölümde ard arda anlamlarıyla birlikte bu duaları dinleyebilirsiniz. Büyü varsa bu kadar dinleyemezsiniz diyorlar. Bir de büyü ya da musallat için 127 kere nas 127 kere felak 127 kere ayetel kürsiyi ezberden okuyun kesin düzelir diyorlar. Ama musallatlı insan bu kadar okuyamazmış. Özellikle son verdiğim yöntemi ezberden okuyun dedim çünkü gözünüz kararır diliniz tutulur buna musallat sebep olabilir okuyamazsınız yarım kalır. İçinizden okumaya devam edersiniz düzelir kurtulursunuz. Bir de kesinlikle abdestsiz okumayın. Bunları internetten bazı havas gruplarından kendim için buldum musallattan şüphe ediyorum.( Daha önce demon daveti kaşık büyüsü falan yapmıştım ordan kapmış olabilirim. İlginç bir şekilde her ikisinde de istediğim oldu.) Her neyse ben bu söylenen duaları okumaya cesaret edemedim siz cesaret edebilirseniz kesin çözüm diyorlar. Büyüyü bozarsanız musallat olan cin yanıyor cinin kabilesi de büyüyü yaptırmak isteyen kişi ve büyüyü yapan büyücüye gidip musallat oluyor. Onlar da cezasını çekiyor yani.Büyüleri iptal etmek geri çevirmek ve bunları çözülmeyecek duruma getirmek intikam almak ve bu kişinin tutumunu kendi ağızı ile nasıl söyletebilirim
Hangi işlemler uygun hemen yapmak istiyorum
Sağlık için ne yapılabilir büyü sağlığımı bitirdi
Musallat olan varlık yanarsa okuyanın başı daha çok yanmaz mı? Enerjisi güçlü değilse daha duaya dayanamıyorsa geçti zannedip savunmasız olduğu bir anda sıkıntı çıkmasın..Hemen kesin yargıya varıp suçlamayın belki de büyü yapmamıştır. Büyü var mı yok mu denemek için 15 kere ard arda youtubedan ayetel kürsi açın dinleyin anlamı da altında yazsın arapça sözleri dinlerken kafanızdan sözleri tekrar edin. İçinizden tekrar etmeniz şart. Bakara suresinin son iki ayetini de yine aynı şekilde 15 kere dinleyin. Bunun kolay yolu namaz vakitleri olan ücretsiz uygulamalar var onlardan en bilinenlerinde zikirler bölümü var o bölümde ard arda anlamlarıyla birlikte bu duaları dinleyebilirsiniz. Büyü varsa bu kadar dinleyemezsiniz diyorlar. Bir de büyü ya da musallat için 127 kere nas 127 kere felak 127 kere ayetel kürsiyi ezberden okuyun kesin düzelir diyorlar. Ama musallatlı insan bu kadar okuyamazmış. Özellikle son verdiğim yöntemi ezberden okuyun dedim çünkü gözünüz kararır diliniz tutulur buna musallat sebep olabilir okuyamazsınız yarım kalır. İçinizden okumaya devam edersiniz düzelir kurtulursunuz. Bir de kesinlikle abdestsiz okumayın. Bunları internetten bazı havas gruplarından kendim için buldum musallattan şüphe ediyorum.( Daha önce demon daveti kaşık büyüsü falan yapmıştım ordan kapmış olabilirim. İlginç bir şekilde her ikisinde de istediğim oldu.) Her neyse ben bu söylenen duaları okumaya cesaret edemedim siz cesaret edebilirseniz kesin çözüm diyorlar. Büyüyü bozarsanız musallat olan cin yanıyor cinin kabilesi de büyüyü yaptırmak isteyen kişi ve büyüyü yapan büyücüye gidip musallat oluyor. Onlar da cezasını çekiyor yani.