Retro
Elit Üye
Yapmadım ama bu düşüncem olduğunu söyledim bir arkadaşıma bunda bir sıkıntı var mi?
Sıkıntı yok ta gizemi kalmıyor işin.
Yapmadım ama bu düşüncem olduğunu söyledim bir arkadaşıma bunda bir sıkıntı var mi?
Çaresizlikten sanırım. Çünkü nasıl yapacağımı kime ulaşacağımı bilmiyorum. Beni nasıl yönlendirirsiniz bununla alakalı?Söylemeye gerek var mı sizce ?
Çok teşekkür ederim yanıtınız için. Çaresizlikten sanırım… nasıl ulaşacağımı, nerede ve kime yaptıracağımı bilmiyorum ben bu işlemiSıkıntı yok ta gizemi kalmıyor işin.
Birileri bize yardım etseSıkıntı yok ta gizemi kalmıyor işin.
Yüklerimizden kurtarıp bir hayat bahşetse, tüm sorumluluğu günahı vebali alıyorumSıkıntı yok ta gizemi kalmıyor işin.
Siz ne yapmak istiyorsunuz? Yapacağınız işlem nedir? Aslında site de oldukça herkesin yapabileceğine ve hemen hemen her konuya yönelik işlem mevcut.Bana kalırsa sizin sorununuz önce kendiniz özgüven, enerji ve bi yerlerden başlamak. Runeler,glifler,göktürk alfabesi ilk etaplarda işinizi görecektir.Lakin mevzunuz bağlama ise bu konu defalarca konusuldu mabet üyeleri arasında cadılığı mükemmel olan dahi yapmayı tercih etmiyor.Çaresizlikten sanırım. Çünkü nasıl yapacağımı kime ulaşacağımı bilmiyorum. Beni nasıl yönlendirirsiniz bununla alakalı?
Birde bağlama olarak en iyi tutan yöntem eğer kadınsanız adet kanı tabi buna imkanınız varsa ve de enerjiniz tutarsa artı aranızda cinsellik geçtiyse etki gösterir. Yoksa diğer türlü zaten işe yaramayacaktır.Ama sadece bağlama olur bu güzel bi ilişki beklemeyin.Gerçi bütün bağlama büyüleri için geçerlidir.Kopmaz ayrılmazsınız ama sizin de ömrünüzü tüketir. Onu yapacağınızı hayatına güzel ilişkileri çekmek için ritüeller yapın derim.Karşınıza biri çıkar Dünya varmış dersiniz,yaşadığınızı hissederseniz.Bırakın geçmiş geçmiş te kalsın kendizi yormaya değmez.Sadece intikam için kullanacam derseniz güzel bi secenekBağlama büyüsü etkisini ne zaman gösterir
Arama motorunda bunların hiçbirini bulamadım. Dahası korkuyorum kendim yapmaya çünkü bu konuda daha önce hiçbir deneyimim olmadı. Neden yapmayı tercih etmiyorlar peki? Olumsuz etkileri olduğunu okudum ama ne gibi olumsuz etkiler inanın bunları bile bilmiyorum.Siz ne yapmak istiyorsunuz? Yapacağınız işlem nedir? Aslında site de oldukça herkesin yapabileceğine ve hemen hemen her konuya yönelik işlem mevcut.Bana kalırsa sizin sorununuz önce kendiniz özgüven, enerji ve bi yerlerden başlamak. Runeler,glifler,göktürk alfabesi ilk etaplarda işinizi görecektir.Lakin mevzunuz bağlama ise bu konu defalarca konusuldu mabet üyeleri arasında cadılığı mükemmel olan dahi yapmayı tercih etmiyor.
çok teşekkür ederim ilginiz için. Ama sanırım ben kararlıyım, yapmak istiyorum. Bunları yapabilirim ama şu an hiç iletişim yok aramızda. Bunu nasıl çözeceğim? Ve nasıl yapılıyor?Birde bağlama olarak en iyi tutan yöntem eğer kadınsanız adet kanı tabi buna imkanınız varsa ve de enerjiniz tutarsa artı aranızda cinsellik geçtiyse etki gösterir. Yoksa diğer türlü zaten işe yaramayacaktır.Ama sadece bağlama olur bu güzel bi ilişki beklemeyin.Gerçi bütün bağlama büyüleri için geçerlidir.Kopmaz ayrılmazsınız ama sizin de ömrünüzü tüketir. Onu yapacağınızı hayatına güzel ilişkileri çekmek için ritüeller yapın derim.Karşınıza biri çıkar Dünya varmış dersiniz,yaşadığınızı hissederseniz.Bırakın geçmiş geçmiş te kalsın kendizi yormaya değmez.Sadece intikam için kullanacam derseniz güzel bi secenek![]()