"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

büyümü var yardım edin lütfen

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ahmedo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmedo

Kayıtlı Üye
S.a cümleten bizim bi arkadaşın abisinin hocadan el aldığı söleniyor 4 tane evliyası varmış kayıp diyolarmış bunlara bizim eve bakıtmış arkadaş abisine bizim evde büyü varmış neneme yapmışlar büyüyü Böle bişey varsa ne yapmalıyım adamın 4 tane evliyası olması mümkünmü saygılar.

Evinizde paranormal olaylar yaşadınız mı ? ve büyü kaç yıl önce yapılmış ?

büyünün ne zaman yapıldını söylemeniş bi defa cinler görünmüştü gece başka bişey olmadı

yarım metre boyundalardı 2 tane yazdı gece çarşafımı çektiler bi uyadım zıpladım bi an ondan ezan okundu yattım ondan sonra hiç görrmedim aalahın izniyle görsemde fark etmezz bi gram korku yok onlar bizden korksun nenemle aram bozuk sanki beni düşman olarak görüyo artık ne yapmalıyım yardım edin lütfen.

Yok tek ben gördüm oda 1 sene önce korkum olmadığı için yaklaşşamıyo olabililermi Babam korkmaz tek nenem aram bozuk Oda düzeliyo hergün zikirler çekiyorum ayetel kursiyle koruma yapıyorum aalah dua ediyorum aallahın iziiyle yavaş yavaş düzeliyo genede eyvallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri