"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Büyülü Semboller 8

Maji sembolleri yıldızlı tarlalar( tükçesi) tarafından oluşturulmuştur. Bir çok ülkede bazı tarlalarda uzaylıların yaptıklarını düşündükleri özel semboller içeren yanıkların olduğu biliyorsunuzdur bu sembollerden yola çıkarak bu örgüt aşağıda vereceğim sembolleri oluşturmuşlardır. Bu sembolleri her şeyin üzerine yazabiliyor yada baskını oluşturabiliyorsunuz. ister bir kağıda ister vücudunuza isterseniz bir bardağa yapabilirsiniz. Herhangi bir kuralı yok, renklerini istediğiniz gibi seçebilirsiniz ve boyayabilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 7356
Şans için

Ekli dosyayı görüntüle 7357
Umut için

Ekli dosyayı görüntüle 7358
Uyum için

Ekli dosyayı görüntüle 7359
Yumuşak huy için

Ekli dosyayı görüntüle 7360
Zamanın gücünü almak için

Screenshot_20180714-122025.jpg

Kerim Ali abi mükemmel ötesi bi paylaşım emeğinize sağlık :) bu şekilleri birden fazla yaptırabilir miyiz peki ?

Yıllar sonra konuyu canlandırıyorum ancak güncellenmesi belki faydalı olur. Sembolleri zaman geçtikten sonra tekrar incelediğimde kendime çok yakın hissettim. Hepsi birleştiğinde insan hayatının bir bütünü olarak geldi. Kullanmak için çizmeye başladığımda içimden gelen bir hisle 5 tanesini birden çizdiğimi görünce aklıma hepsini bir arada poster alarak hazırlayıp kullanmak geldi. Biri olmadan diğeri zincirleme bir şekilde eksik göründü. Sormak istediğim bu yönde ya da birden fazla kullanım sembollerin yapısına uygun olur mu?

Yıllar sonra konuyu canlandırıyorum ancak güncellenmesi belki faydalı olur. Sembolleri zaman geçtikten sonra tekrar incelediğimde kendime çok yakın hissettim. Hepsi birleştiğinde insan hayatının bir bütünü olarak geldi. Kullanmak için çizmeye başladığımda içimden gelen bir hisle 5 tanesini birden çizdiğimi görünce aklıma hepsini bir arada poster alarak hazırlayıp kullanmak geldi. Biri olmadan diğeri zincirleme bir şekilde eksik göründü. Sormak istediğim bu yönde ya da birden fazla kullanım sembollerin yapısına uygun olur mu?

Hmm normalde kişiyi en cezbeden sembolün seçilmesi tavsiye ediliyor acid, yani burada söz konusu şey sembolün kişiye uyumu.O yüzden beşi bir yerde :p nasıl olur bilmiyorum, ama hepsine yakın hissediyorsan eğer ayrı ayrı bence daha iyi olur.Beş farklı t-shirt, tablo, bardak altlığı vs :)

Sembollerin enerjisi aynı anda ağır gelebilir mi diye de düşünmedim değil. Bu sembollerde hepsini ayrılmaz bir bütün gibi hissettim. Biri çıkarsa sanki bir evin duvarını yıkıyormuşum gibi. İnsan hayatı için de hepsi ayrılmaz bir parça. Anlayış olmazsa huzur olmaz, merhamet olmazsa anlayış olmaz gibi bir zincir bahsettiğim. Şekillerin bazılarını da yıllardır kendi kendime çizdiğimi bu konuyla öğrendim. Farklı bir ilgim ve yakınlığım oldu.
Evet çizimim iyi olsaydı kolumda yer kalacak ve daha fazla çizecektim. Saatin sabah beşi geçtiğini kolumda yer kalmayınca görüp kendime geldim, trans gibi hoş hislerdi benim için :) :) Bir bütün olduklarına inanınca poster fikri aklıma geldi :) :)

Bu sembolleri kağıda çizip küçük küçük kestim hani muskalar satılıyo ya üçgen şeklinde onun gibi bir eşyanın içine sembolleri koyup boynumuzda taşısak mantıklı olur mu ?

Bu sembolleri kağıda çizip küçük küçük kestim hani muskalar satılıyo ya üçgen şeklinde onun gibi bir eşyanın içine sembolleri koyup boynumuzda taşısak mantıklı olur mu ?

Bence çok bir problem yaratmaz ama hepsini aynı anda ve yerde mi taşıyorsunuz? Ve eğer bu sembollere sahipseniz bizimle paylaşmanız mümkün mü? Gördüğünüz gibi şu an herhangi bir görsel bulunmuyor .. :)

şu sıralar tam da hint kınasıyla bileğime, koluma yapabileceğim şekiller arıyordum çok güzel denk geldi. hint kınası nasıl fikir? ve iki tanesini de yapacağım galiba seçmem zor oldu doğrusu :)

Geri