"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Büyülü Semboller 1

Maji sembolleri yıldızlı tarlalar( tükçesi) tarafından oluşturulmuştur. Bir çok ülkede bazı tarlalarda uzaylıların yaptıklarını düşündükleri özel semboller içeren yanıkların olduğu biliyorsunuzdur bu sembollerden yola çıkarak bu örgüt aşağıda vereceğim sembolleri oluşturmuşlardır. Bu sembolleri her şeyin üzerine yazabiliyor yada baskını oluşturabiliyorsunuz. ister bir kağıda ister vücudunuza isterseniz bir bardağa yapabilirsiniz. Herhangi bir kuralı yok, renklerini istediğiniz gibi seçebilirsiniz ve boyayabilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 7321
Anlayış için

Ekli dosyayı görüntüle 7322
Amaçlara ulaşmak için

Ekli dosyayı görüntüle 7323
Anlayış için 2

Ekli dosyayı görüntüle 7324
Aşk için

Ekli dosyayı görüntüle 7325
Aydınlatmak için

Muhtemelen evet
2. ve sonucuyu çok karalarım ama şimdiye kadar anlamları olduğunu bilmiyordum ve şimdi bakıyorum , kesinlikle evet ;)

İyimiş ya bende deneyeceğim, fakat bir sorum daha olacak görünür biryerde olması şart mı mantıken görünür olmalı diye düşündüm ama ? :))

Sembolleri tek tek anlamlarını incelediğimde, hepsinin insan hayatında ayrı önemi olduğunu görüyorum.Güç,anlayış,aşk,ilerlemek,amaca ulaşmak...diğer sayfadakilerle birlikte hepsi önemli.Es geçilecek bir tane göremiyorum.Hepsini uygulayasım var.:)Tabi en çok beni çekenlerle başlamayı ve bütünleşmeyi istiyorum.

Anlayış : anlayışlı olmak makul olmak vede kavrama yeteneği , burda kavrama yeteneği kıt olanlar için yani kalın kafalılara.

Sayın moderatörler paylaşımlardaki resimler açılmıyor. Diğer paylaşımlarda da aynı sorun var. Umarım halledersiniz. İyi forumlar.

Geri