"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

büyüdeki boya kokusu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan grunge
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

grunge

Kayıtlı Üye
iyi akşamlar herkese. bundan 10 sene falan önce evimizin eşiğine kırmızı yapışkan bir şey dökmüşlerdi.daha sonra bunun büyü olduğunu öğrendik.büyüden boya,oje benzeri bir koku geliyordu. bu kokunun ne olduğunu merak ediyorum.araştırdım hiçbir yerde bulamaddım. cevaplarsanı sevinirim.şimdiden teşekkürler.

Biri evinizin önüne boya veya oje dökmüş ya işte. O yüzden kırmızı (ve size boya-oje gibi sentetik madde gibi gelmiş zaten) akışkan etil asesat kokmuş..
Ben daha bir uygulama görmedim bilmiyorum sentetik madde ile yapılan. Bilakis ne kadar doğalsa o kadar etkilidir her şey.

Biri evinizin önüne boya veya oje dökmüş ya işte. O yüzden kırmızı (ve size boya-oje gibi sentetik madde gibi gelmiş zaten) akışkan etil asesat kokmuş..
Ben daha bir uygulama görmedim bilmiyorum sentetik madde ile yapılan. Bilakis ne kadar doğalsa o kadar etkilidir her şey.

cevabın için teşekkürler.sanırım ben tam anlatamadım.bunun için yengem bir hocaya gitmişti.hoca ona büyü yapıldığını söylemiş. hoca önünde bir suya bakarak büyü olduğunu söylemiş ve yengem suyun fokurdadığını ve onunda o an orada o boya kokusununa bener kokuyu aldığını söyledi. hoca bunun ölü suyuyla yapıldığını söylemiş.o yüzden neden boya kokusu geldiğini merak ediyorum.

peki oje miydi? oje yapısında mı? öyleyse birileri oje kırmış olabilir. böyle bir büyü duymadım ama doğaçlama kişiye özgü bir büyüde olabilir bilemeyiz bakım yaptırmanız lazım. yule'ye mesaj atıp bakım hakkında bilgi alıp bakım yaptırabilirsiniz büyü mü değil mi diye biz burda bu şekilde sizin sormanızla bilemeyiz ne olduğunu.

peki oje miydi? oje yapısında mı? öyleyse birileri oje kırmış olabilir. böyle bir büyü duymadım ama doğaçlama kişiye özgü bir büyüde olabilir bilemeyiz bakım yaptırmanız lazım. yule'ye mesaj atıp bakım hakkında bilgi alıp bakım yaptırabilirsiniz büyü mü değil mi diye biz burda bu şekilde sizin sormanızla bilemeyiz ne olduğunu.

teşekkürler. az önce yazan arkadaşa bunun büyü olduğunu baktırdığımız hocanın söylediğini yazdım.bu farkettiğimide sıvıydı sonra giderek katılaşmaya başladı. üstüne annem israr dökmüştü. sonra ne kadar kazısakta tam olarak çıkmadı.5 sene sonra o evden taşındık hala izi oradaydı. benim öğrenmek istediğim büyüden boya kokusu geilir?

cevabın için teşekkürler.sanırım ben tam anlatamadım.bunun için yengem bir hocaya gitmişti.hoca ona büyü yapıldığını söylemiş. hoca önünde bir suya bakarak büyü olduğunu söylemiş ve yengem suyun fokurdadığını ve onunda o an orada o boya kokusununa bener kokuyu aldığını söyledi. hoca bunun ölü suyuyla yapıldığını söylemiş.o yüzden neden boya kokusu geldiğini merak ediyorum.

Büyü nasıl yapılır vs. bunlardan anlamam ama bulunduğum çevreden dolayı anladığım çok iyi birşey var ki tepeden karga geçse hocalara sorsak mutlaka buna bile büyü derler
ve büyüde dikkat edilen şey kullanılan malzemelerin doğal olmasıdır ama sizin kapının eşiğine dökülen şeyde pek doğallık yok
büyü varmı yokmu bunu öğrenmenin tek yolu bakım yaptırmaktır diye biliyorum

sanada teşekkürler arkadaşım;ama bir bu olaya kadar hiçbir hocaya falan gitmedik.büyüyle falan alakamı olmadı hiç kendi halimizdeydik. ama bu büyü bizi gerçekten çok etkiledi,neredeyse herşeyimizi kaybettik.uzun yıllar tedavi görmek zorunda kaldım,ailemiz dağılma tehlikesi atlattı.sadece koku ojeyi andırıyordu ve yengemin baktırdığı hocada,bi ordada yoktuk ve yengeme böyle bir koku aldığımızı söylememiştik.o bize o an boya gibi bir koku aldım dedi.bu büyü için babaya yapılmış ama kızını etkilemiş denmişti.ben bu büyü yüünden çok kötü bir 10 yıl geçirdim. tekrardan soruyorum,benim merak ettiğim sadece ölü suyuyla yapıldığı söylenen büyüden neden bu koku gelir?
tekrar ii akşamlar herkese.

sizin anlattığınız şey gerçekte bir büyü ise bile burda kimse şu büyüdür diyemez ben sanmıyorum çünkü böyle bir şey doğaçlama yani büyüyü yapan kişi bilebilir. ancak ve ancak bakım yaptırmalısınız güvenebilceğiniz birisine. ve etrafta çok sahtekar var büyü var deyip bozmak için çok para sömürmek isteyen. dikkat edin. birde idrar mı döktünüz üzerine o kısmı pek anlamadım ama neden idrar döktünüz. oje zaten bazı yöntemlerle çıkar kazımakla çıkartmanız zor. birde oje kokusu diyorsunuz oje yapısında bir şey anlatıyorsunuz ve bu şekilde bir büyüde pek yapılası durmuyor. çünkü kimyasal bir şeyin ben büyü malzemesinde kullanılacağını düşünmüyorum. çok saçma geliyor. büyü malzemeleri belli şeylerdir. hadi kullanıldı yapıldı diyeyim şimdi ki büyücülerde iiyice cıvkını çıkarıyor derim :D

Bilemiyorum şimdi nedir ne değildir, hiçbir delil veya detay da yok anlattıklarınızda. Dediğim şey boya kokusu ise o kokuyu organik kökenli olarak bildiğim kadarıyla şarapta belki alabilirsiniz. Koku çok önemlidir. Direk kokudan girdiğiniz için yorum yapabildim.

sizin anlattığınız şey gerçekte bir büyü ise bile burda kimse şu büyüdür diyemez ben sanmıyorum çünkü böyle bir şey doğaçlama yani büyüyü yapan kişi bilebilir. ancak ve ancak bakım yaptırmalısınız güvenebilceğiniz birisine. ve etrafta çok sahtekar var büyü var deyip bozmak için çok para sömürmek isteyen. dikkat edin. birde idrar mı döktünüz üzerine o kısmı pek anlamadım ama neden idrar döktünüz. oje zaten bazı yöntemlerle çıkar kazımakla çıkartmanız zor. birde oje kokusu diyorsunuz oje yapısında bir şey anlatıyorsunuz ve bu şekilde bir büyüde pek yapılası durmuyor. çünkü kimyasal bir şeyin ben büyü malzemesinde kullanılacağını düşünmüyorum. çok saçma geliyor. büyü malzemeleri belli şeylerdir. hadi kullanıldı yapıldı diyeyim şimdi ki büyücülerde iiyice cıvkını çıkarıyor derim :D

böyle dalga geçer bir üslup kullanmasaydın daha iyi olurdu.ben bu foruma 1 sene falan önce üye oldum.toplasan üç veya dört konu açmışımdır.aylar sonra ilk defa bu konu için girdim.ben sorumu zaten sordum tekrarlamak gereksiz,banada oje kokusuna bener bir koku gelmesi garip geldi o yüden bu kadar üsteliyorum.annemiin idrar dökmeside öyle bilinçli birşey değil.dediğim gibi bu olaya kadar büy nedir bilmiyorduk.o yaptığıda oradan burdan duyduklarıyla. bu arada bunuda belirteyim,bakan adam biden parada almadı.anladığım kadarıyla bu forumda büyüyle gerçekten ilgilenen üyeler var.ben sadece onlardan bir fikir almak istiyorum.umarım sana karşı kırıcı olmamışımdır,iyiakşamlar.

çevrenizde bir bayan yok muydu anlardı oje mi değil mi. resmi bile varsa bir koyun bakalım nasıl göründüğüne. yoksa da napalım. ama bakım yaptırın büyü var mı yok mu diye ve bir hocaya güvenipte bana büyü yapılmış diye kendinizi hırpalamayın. ah bu hocalar ne rezaletler yahu her şeye büyü damgası yapıştırıyorlar! insanları olumsuz etkiliyorlar! hemen inanmayın her büyü var diyene. hayat denen şeyler sorunlarla dolu. ya da etme bulmalarla dolu. diğer şeyleri de düşünün. her şey büyü değildir.

böyle dalga geçer bir üslup kullanmasaydın daha iyi olurdu.ben bu foruma 1 sene falan önce üye oldum.toplasan üç veya dört konu açmışımdır.aylar sonra ilk defa bu konu için girdim.ben sorumu zaten sordum tekrarlamak gereksiz,banada oje kokusuna bener bir koku gelmesi garip geldi o yüden bu kadar üsteliyorum.annemiin idrar dökmeside öyle bilinçli birşey değil.dediğim gibi bu olaya kadar büy nedir bilmiyorduk.o yaptığıda oradan burdan duyduklarıyla. bu arada bunuda belirteyim,bakan adam biden parada almadı.anladığım kadarıyla bu forumda büyüyle gerçekten ilgilenen üyeler var.ben sadece onlardan bir fikir almak istiyorum.umarım sana karşı kırıcı olmamışımdır,iyiakşamlar.

sizi rahatsız etmek istemem tamam konularınıza yazmam birdaha.

çevrenizde bir bayan yok muydu anlardı oje mi değil mi. resmi bile varsa bir koyun bakalım nasıl göründüğüne. yoksa da napalım. ama bakım yaptırın büyü var mı yok mu diye ve bir hocaya güvenipte bana büyü yapılmış diye kendinizi hırpalamayın. ah bu hocalar ne rezaletler yahu her şeye büyü damgası yapıştırıyorlar! insanları olumsuz etkiliyorlar! hemen inanmayın her büyü var diyene. hayat denen şeyler sorunlarla dolu. ya da etme bulmalarla dolu. diğer şeyleri de düşünün. her şey büyü değildir.
ben zaten bayanım güzel kardeşim,annem zaten bayan.yine tekrarlıyorum ojeye benzer bir kokuydu sadece,kazımayla bile çıkmadı.kendimide hırpaladığım yok. yıllarca doktor doktor dolaştığım bir derdim var bir türlü tam tanı konamadı,en son hoca seçeneğini düşündük ve bu gittiğimiz insanı da bya bir araştırma sonucu bulduk. kendisine tam kefil olamam,insanız sonuçta ama bu adam dolandırıcı olsaydı bizden mutlaka bir miktar koparırdı.ben sadece gerçekten büyüyle alakadar olan arkadaşlara sruyorum,ii akşamlar sana.

yazmayacaktım konunuza ama neyse tekrar yazımı okuyup beni anlamaya çalışın anlamıyorsunuz dediklerimi. size sadece yardım etmeye çalışıyorum. düşüncelerinize eklemeler yapıp tekrar düşünmenizi sağlamaya çalışıyorum.

oje kullanan bayanlarsanız ve oje değil bu diyorsanızda bi şey diyemem sadece ben düşüncelerimi aktardım. ki oje kokusu denilence insan sizin kapınıza oje mi kırdılar ki diye şüphe ediyor. birde büyü kimyasal malzemelerle yapılan değildir doğal şeylerle yapılır. ne kadar doğal olursa malzemeler büyü de o denli olabilir. muhtemelen kimyasal bir şey kapınıza dökülmüş olabilir. zaten hiçbir büyücünün gidipte kimyasal bir şeyi büyüsünde kullanacağını sanmıyorum. insanlar bana göre kendini hırpalıyor ve bu konudan dolayı çok fazla hem madden hem manen zarar görüyor. maalesef ki yardımsever insanlar neredeyse hiç yok bu konularda. düşünsenize ya sizde büyü yoksa ve şuana kadar boşuna bu konuya takılmışsanız eğer böyleyse eminim bunu hoş karşılamazsınız.

sizden para istemiş ya da istememiş olmasının bir önemi yok. bazı hocalar ya da falcılar kendilerine gelenlere durduk yere sizde kötü negatif bir şey var sizde bir büyü var diyebiliyor. ki bunu demek için bile diyorlar. ne hissettirceklerini umursamıyorlar. bunu sadece size değil konuyu okuyan herkese diyorum. demek için de denilebilir diye.

gittiğiniz hoca şayet biraz büyü malzemelerini biliyorsa kimyasal şeyin büyüde olmayacağını bilir. kimyasal yapıda koku da olması büyü ihtimalini yok ediyor bana göre.
büyü yapmadım yapmıyorum fakat büyü yapan kişiler aynı şeyleri size söyleyecek. o boya dediğiniz şey dışında da başka bir şey bulabilirseniz belki onun üzerinden olabilir ya da olamaz diyebilir insanlar size burda. evet pis kokar zarar verici büyü ise bu büyünün malzemeleri ama kimyasal kokmaz. dünyanın parasını harcıyorlar o büyü malzemelerinin en doğalını bulmak almak için ordan burdan toplamıyorlar büyücüler ki. hele ki kimyasal bir şeyi öldürseniz de büyüsüne malzeme olarak ekleyeceğini sanmıyorum bir büyücünün.

hem insanlar büyü var der büyüyü bozmak için para isterler. sana kurşun dökülmeli der döküm için para alır. bunun gibi size şüphelenmeniz gereken şeyleri söylemem eklemem size bir zarar vermez. peki bu gittiğiniz hoca neden hocalık yapıyor. yani insanlara asıl yararı ne. şifa felan türü şeyler yapıp büyü bozma gibi şeylere yardım etmiyor mu. genelde her şeye yardım eder ben bildiğim elinden geldiğince dürüst kişiler.

birde bundan sonra yine başka hocaya giderseniz üzerimde büyü var mı diye bakım istemeyin. sadece bir bakım yaptırmak istediğinizi söyleyin bakalım diğer insanlarda bunu hissedebilecek ki. çok iyi bir falcı da anlayabilir büyü yapılıp yapılmadığını ve nasıl yapıldığını diyebilir size. hisseder. görür. söyler.

tıp bi yere kadar müdahale edebiliyor. tıpı bi kere her şeye çözüm olarak göremeyiz. ve tıp çözemiyor bu büyüdür de diyemeyiz. ortada psikolojik ya da fiziksel bir hastalık vardır. ama tıpta bunun tedavisi daha bulunamamıştır. iyide yapmışsınız alternatif şeyleri denemekle. ama siz daha bunun sonuçlarını bilmediğiniz için ne demek istediğimi anlayamazsınız. büyü yokken büyü var deniliyor kişi buna inanıp bütün hayatını zehir ediyor. hep her şeye bu bende ki büyü açıklaması getiriyor. ya da dünyanın parasını döküyor bu uğurda.

son olarak bu kadar bu konudan rahatsız iseniz yule nickine bakım yaptırın bakalım o ne diyecek. sizin burda bir şeyleri anlatmanızla size kimse yardımcı edemez çünkü konu büyü. ve büyü için bu şekilde yardım alamazsınız. yardım almak ve çözüme ulaşmak istiyorsanız önce bir sitede yule'ye büyü var mı yok mu diye bir bakım yaptırın. sonra da büyü varsa inşallah yoktur yule büyüyü yok etmek içinde size yardımcı olucaktır. bizle paylaştığınız için teşekkürler ama biz size burdan direkt yardımcı olamayız.

siz bana yapılcakları söyleyin ben yapayım düşüncesinde iseniz büyü sizin kendinizce yok edebileceğiniz basitlikte ve güvenlikte bir şey değil. kesinlikle siz bir şey yapmayın. ve size burdan hiçbir üye bu konuda yardım edemez yasak bu. çünkü ilk önce bakım yapılması gerekir size. ki bakım için kişisel bilgilerinizi vermeniz gerekir. yasak bunlar. bana söyleyin kendim bakım yapayım derseniz olmaz yapamazsınız bunu. konu açmak sadece size ihtimali yüksek ya da düşük gibi bir fikre ulaşmanızı sağlar. konu açmakla büyü var mı yok mu bilemezsiniz bakım şart ya da konu açmakla büyüyü yok edebilecek çalışma yapamazsınız bir profesyonelden yardım almanız şart. ben diyebilceklerimi dedim umarım büyü yoktur umarım güzel günler geçirirsiniz.

iyi akşamlar herkese. bundan 10 sene falan önce evimizin eşiğine kırmızı yapışkan bir şey dökmüşlerdi.daha sonra bunun büyü olduğunu öğrendik.büyüden boya,oje benzeri bir koku geliyordu. bu kokunun ne olduğunu merak ediyorum.araştırdım hiçbir yerde bulamaddım. cevaplarsanı sevinirim.şimdiden teşekkürler.

büyü oldugunu nasıl anladınız

enteresan olan bir şey daha var oje yada boya kokusu zamanla uçup gider

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri