Büyücülerin Platformu

Bir şeyin olur yanı yoksa dolandırıcı olmayan medyumun elinde değildir yapılamaması. Tekrar aynı örneği vermek gerekirse, bir insan bir insanı hiç bir şekilde sevmiyorsa veya az da olsa sevme ihtimali yok ise burada suç medyumun değil, metafizik şartlar ile alakalı bir durum. Gerçek bir medyum zaten bakım yaparak o ihtimaller üzerine değerlendirme yaparak size bilgi sunar olur veya olmaz diye , ya da tamamen şansa kalmış denemek de isteyebilirsiniz.
Yaptıkları iş seneler sürdükten sonra da bi anlamı yokki parayı alıp yiyecek sen ise bekleyeceksin o yüzden kaba kuvvetin çözemeyeceği iş yok.

Üç maymunu oynayan kişilerin akıl vermesi bana komik geliyor. İlimi güzüne soksan hani nerde derler. Boş boş laf üretmek tek bildikleri. Dönüp insan kendine yerine bir bakacak benim yerim nedir diye. Sonra gidip başkasının alanını işgal edecek. Büyücü peşinde koşmadan önce acaba bu insanlar ne anlatıyor diye bir dinleyin. İlk önce etik değer öğrenin. Şiddete çağrı yapmak yerine

Yaptıkları iş seneler sürdükten sonra da bi anlamı yokki parayı alıp yiyecek sen ise bekleyeceksin o yüzden kaba kuvvetin çözemeyeceği iş yok.
2-3 ay beklemek normal karşılanıyor ama bir iş seneler sürüyorsa zaten tutmamış demektir. Metafizik şartları değerlendirmek gerekir, gerçek medyumlar ile alakalı bir durum değil bence sizinki.

Urum beni iyi bilir metafiziksel kaba kuvveti sonuna kadar yaşadım , bundan sonra da yaşamayacağımın garantisi yok , bir işin olur yanı yoksa ancak sihir bunaltı verir sihri yaptıran kişi ile arasında büyük sorunlar varsa burada suç medyumun değil, kişi ile alakalı bir durum.

Seneler değil de yapılan işin karşı tarafta etki bulabilmesi ve karşı tarafın kendi düşüncesi gibi manipülasyona uğraması zaman alan şeyler. Kişinin kendi içinde savaşa girmesi baskı yemesi bir şeyleri kendi fikri gibi hissetmesi zaman alıyor. Hiç bir şey 1 günde olmuyor maalesef o yüzden çoğu uygulama 7-30 gün arası süre verir. Karşı tarafın isteği vardır hafif manipülasyonla 10.günde döner. Kimisi inatçıdır , egoisttir , kibirlidir dayanır. Bi noktada kaybeder döner. Aranızda bağ yok ise hakkın yok ise zaten bir cacık olmaz. Tutan işlemden varlıkların tamamen elini çekmesi yıllar alır. İşlemin ömrü vardır. Mesela 7 yıl. İşlem hiç tutmamışsa zaten konuşulacak bir şey yok.

Urum beni iyi bilir metafiziksel kaba kuvveti sonuna kadar yaşadım , bundan sonra da yaşamayacağımın garantisi yok , bir işin olur yanı yoksa ancak sihir bunaltı verir sihri yaptıran kişi ile arasında büyük sorunlar varsa burada suç medyumun değil, kişi ile alakalı bir durum.
Urum çok bilseydi önce sana o nickini düzeltirirdi gitmiş negatif cin padişahı ismini nick yapmış metafiziksel kaba kuvvet yaşadım urum iyi bilir diyo bilir çok belli git o nicki değiş önce sonra laf yetiştir

Urum çok bilseydi önce sana o nickini düzeltirirdi gitmiş negatif cin padişahı ismini nick yapmış metafiziksel kaba kuvvet yaşadım urum iyi bilir diyo bilir çok belli git o nicki değiş önce sonra laf yetiştir
Yıllardır bakım yaptırdığım ve de bakımlarının tutarlı çıktığına kendi kulaklarımla şahit olduğum birinin bilemiyor demekle senin zeka seviyene inmeyeceğim, ikincisi nickimdeki cin padişahı şeytan olarak bilinse de gerçekte Müslüman olduğunu söyleyen Havas hocaları var. Dolandırıcılar sizi iyi keklemişler gelmişsiniz burada ahkam kesiyorsunuz. ..

hep merak ettiğim bir konu var mesela büyücülerin belirli bir platformu var mı birbirleriyle iletişim kurup tanıştıkları mesela rusya da cadı israilde büyücü birbirleriyle iletişim kurmak için illa cinlerden mi iletişim sağlıyorlar bunların kullandığı yada bilgi alışverişi yapıldığı platform var mı?
bu konuda kimsenin bilgisi var mı?
Yüzlerce var. Çok büyük cemiyetlerin kurduğu ya da çok küçük bireysel bloglara kadar. Ülkemizde de her geçen gün bu konuda paylaşımlar artıyor. Ne aradığınızı bilmiyorum tam olarak ama basit araştırmalarla yüzlerce binlerce kaynağa kişiye ulaşabilirsiniz. Kaynaklarını ücretiz paylaşanda var ücretli paylayan da var. Satış sitelerinde bile kişilerin arşivine ulaşabilirsiniz.

Çok nadir kişi kendisini büyücü diye tanımlıyor o yüzden araştırma yaparken ezoterik, ökült , mistik bilgiler üzerine yapmak daha mantılı olacaktır.

Dil biliyorsanız daha büyük avantaj dünyanın her yerinden insanlar var.

Bireysel ya da blog olmasına takılmayın bazen en iyi bilgiler ordan çıkıyor.

İnstagram artık bilgi edince yeri. Çok kişiye bilgiye ulaşabilirsiniz.
İnsanlara yazabilir tanışabilirsiniz

Sizin probleminiz nerde başlıyor biliyor musunuz? Her şeyi yapabileceğinizi sanmakla. Siz şu an birini zorla alıkoyabilir mısınız veyahut onun sizi sevmesi için zorlayabilir mısınız? Belki silah zoru veya tehditler bunu yapabilirsiniz. Ama Buranın kanunları vardır. Polisi, hakimi vardır. Buna izin vermezler. Öbür tarafta herkesin elini kolunu sallayarak gezebileceğini size ne düşündürüyor. Siz sanıyor musunuz bir işlem yapıcanca veya bir varlık gönderince hemen hallolacak. O kişinin koruyucuları, sevenleri yok mu sanıyorsunuz. Oranın polisleri, hakimleri yok mu? Ve siz diyorsunuz ya 5 sene 10 sene geçtiken sonra bir anlamı yok. Allah korusun başınıza 10 sene sonra bugün yaptığınız bir şey yüzünden bir şey gelse, demez misiniz, ah o gün bunu yapmasaydım. Elim kırılsa, dilim tutulsa da yapmasaydım dersiniz. Hiçbir kimsenin hakkı havada kalmaz, dikkat edin.

Benim bildiğim bu işler zamanla oluyor zaten ama senelerce sürer mi orasını bilmem.
Mesela birine etkili bir büyü tutmuşsa o kişi ailesi zamanla o büyüden etkileniyor. İşleri bir vakit sonra bozuluyor, ailevi durumları hastalıklar sırasıyla zamanla geliyor. Yani gökten mucize eseri hiçbir şey bir gün de olmuyor. 🤔 Kaba kuvvet kısmı yani tabi buda ayrı bir çözüm olarak deneniyor ama bunu deneyenler genelde Mabette değilde boks sayfalarında takılıyor 😃

Yüzlerce var. Çok büyük cemiyetlerin kurduğu ya da çok küçük bireysel bloglara kadar. Ülkemizde de her geçen gün bu konuda paylaşımlar artıyor. Ne aradığınızı bilmiyorum tam olarak ama basit araştırmalarla yüzlerce binlerce kaynağa kişiye ulaşabilirsiniz. Kaynaklarını ücretiz paylaşanda var ücretli paylayan da var. Satış sitelerinde bile kişilerin arşivine ulaşabilirsiniz.

Çok nadir kişi kendisini büyücü diye tanımlıyor o yüzden araştırma yaparken ezoterik, ökült , mistik bilgiler üzerine yapmak daha mantılı olacaktır.

Dil biliyorsanız daha büyük avantaj dünyanın her yerinden insanlar var.

Bireysel ya da blog olmasına takılmayın bazen en iyi bilgiler ordan çıkıyor.

İnstagram artık bilgi edince yeri. Çok kişiye bilgiye ulaşabilirsiniz.
İnsanlara yazabilir tanışabilirsiniz
Urum bir süredir size ulaşmaya çalışıyorum, instagram mesaj kutunuza bakabilir misiniz?

Geri