ŞAMAN-URUM
Yönetici
konu gelebilecek en vasat yere gene gelmiş.
Bence siz majisyen ve okültistin ne demek olduğunu bilmiyorsunuz. Ben iki fal bakanlardan bahsetmiyorum. Yine de siz bilirsiniz, istediğinize inanabilirsiniz.İki burç yorumlayıp, tarot ve kahve falı bakmış, varlık daveti yapanlar kendilerini bu tür şeyleri bildiğini sanıyorlar güldürmeyin. Bu işler öyle kolay işler değil tarot bakmaya, kahve falı bakmaya, burç yorumlamaya benzemez bu işler. adam gelmiş emeğinin karşılığını alıyor tabi para alacak diyor ya bu tür ilimde ileri gitmiş kişiler senin saçma sapan ilişkilerin için yok eski sevgilim geri dönecek mi yok hangi işe giricem yok üni kazanacam mı yok gelinime, kaynanama, görümceme büyü yaptırcam gibi şeylerle gelenlerle mi uğraşacak. iki metafiziksel varlıkla iletişime geçen, burç yorumlayan, tarot bakan insanları ilim sahibi sanıyorsunuz neyse siz bilirsiniz bunu tartışmak için yazmadım. Bu tür yerler tehlikeli yerler adamın aklını alırlar o yüzden herkes yapamaz. Bu alem için cesaret, yetenek, irade ve özgüven gerekiyor o yüzden gizli öğreti diyorum. Zaten kişi bu tür yetenekleri varsa kendi istemese bile bu alemin içinde bulur kendini gerisi cesaretine, iradesine, özgüvenine kalır. Bunu yazma nedenim arkadaş forumlarda, sosyal medyada vb yerlerde büyücü majisyen, okültist vb kişiler var mı diyor hayır yok sadece metafiziksel varlıklarla iletişime geçmiş o varlıkları kendi çıkarı için kullanan belki de metafiziksel varlık onu kendi çıkarı için kullanıyor o tür kişiler var ve o kişilerin size yarardan çok zararı dokunur çünkü bu varlıklar karşılıksız bir iş yapmazlar öyle her keramet gösteren insanların peşinden koşmayın başınıza neler geleceğini bilemezsiniz bir ton örneklerini gördüm bir arkadaşım hoca buldu internetten bende şahidim belirli ritüeller yaptı hoca varlığı öldürdüm dedi 2 sene her şey yoluna girdi ama şimdi intihar etmesin diye başında beklediğimiz arkadaşımız var kutu kutu ilaçlar içiyor eskisinden de kötü neyse ben elimden geldiğince anlatmaya çalıştım
Bu tarzla mı anlatıyorsunuz?İki burç yorumlayıp, tarot ve kahve falı bakmış, varlık daveti yapanlar kendilerini bu tür şeyleri bildiğini sanıyorlar güldürmeyin. Bu işler öyle kolay işler değil tarot bakmaya, kahve falı bakmaya, burç yorumlamaya benzemez bu işler. adam gelmiş emeğinin karşılığını alıyor tabi para alacak diyor ya bu tür ilimde ileri gitmiş kişiler senin saçma sapan ilişkilerin için yok eski sevgilim geri dönecek mi yok hangi işe giricem yok üni kazanacam mı yok gelinime, kaynanama, görümceme büyü yaptırcam gibi şeylerle gelenlerle mi uğraşacak. iki metafiziksel varlıkla iletişime geçen, burç yorumlayan, tarot bakan insanları ilim sahibi sanıyorsunuz neyse siz bilirsiniz bunu tartışmak için yazmadım. Bu tür yerler tehlikeli yerler adamın aklını alırlar o yüzden herkes yapamaz. Bu alem için cesaret, yetenek, irade ve özgüven gerekiyor o yüzden gizli öğreti diyorum. Zaten kişi bu tür yetenekleri varsa kendi istemese bile bu alemin içinde bulur kendini gerisi cesaretine, iradesine, özgüvenine kalır. Bunu yazma nedenim arkadaş forumlarda, sosyal medyada vb yerlerde büyücü majisyen, okültist vb kişiler var mı diyor hayır yok sadece metafiziksel varlıklarla iletişime geçmiş o varlıkları kendi çıkarı için kullanan belki de metafiziksel varlık onu kendi çıkarı için kullanıyor o tür kişiler var ve o kişilerin size yarardan çok zararı dokunur çünkü bu varlıklar karşılıksız bir iş yapmazlar öyle her keramet gösteren insanların peşinden koşmayın başınıza neler geleceğini bilemezsiniz bir ton örneklerini gördüm bir arkadaşım hoca buldu internetten bende şahidim belirli ritüeller yaptı hoca varlığı öldürdüm dedi 2 sene her şey yoluna girdi ama şimdi intihar etmesin diye başında beklediğimiz arkadaşımız var kutu kutu ilaçlar içiyor eskisinden de kötü neyse ben elimden geldiğince anlatmaya çalıştım
olayı şöyle özetliyim başlığı açan kişi büyücülerin bir forum gibi yerleri var mı diye açmış bende diyorum ki yok çünkü o tür insanlar forumlarda sosyal medyada vb yerlerde olmazlar gerek duymazlar. Forum ve sosyal medyada bulunanlar ya insanları maddi manevi sömürüyor dolandırıyor ya da bazıları metafiziksel varlıklarla çalışıyor ve bu varlıklar karşılıksız iş yapmazlar üstüne bide musallat kaparsınız ki tonla örneğini biliyorum sonra bundan kurtulcam diye yine bu tür insanların eline düşersiniz sabah programlarına meze olursunuz onu anlatmak istedim. Arkadaş bu başlığı açma nedeni sanırım bişey yaptırmak onlara ulaşmak dikkatli olsun diye diyorumArkadaşı kime sormuş ki forumlarda majisyen var mı diye ? Hoca diye bahsettiği kişi mi demiş ? Cidden anlamadım konuyu.
Tamam da arkadaş forumlardan büyü yapan birine para ile büyü yaptırayım mı gibi bir soru sormamış. Var mı demiş. Bir majisyenin, cadının, okültistin, şamanın, wiccanın, büyücünün, hocanın artık ne derseniz deyin, bir forumda olması herkese para karşılığı büyü yaptığı anlamına gelmiyor. Bu kişiler forumlarda insanlara yol gösteriyor, bazı sorulara yardımcı oluyor, ritüeller ve tarifler paylaşıyor.olayı şöyle özetliyim başlığı açan kişi büyücülerin bir forum gibi yerleri var mı diye açmış bende diyorum ki yok çünkü o tür insanlar forumlarda sosyal medyada vb yerlerde olmazlar gerek duymazlar. Forum ve sosyal medyada bulunanlar ya insanları maddi manevi sömürüyor dolandırıyor ya da bazıları metafiziksel varlıklarla çalışıyor ve bu varlıklar karşılıksız iş yapmazlar üstüne bide musallat kaparsınız ki tonla örneğini biliyorum sonra bundan kurtulcam diye yine bu tür insanların eline düşersiniz sabah programlarına meze olursunuz onu anlatmak istedim. Arkadaş bu başlığı açma nedeni sanırım bişey yaptırmak onlara ulaşmak dikkatli olsun diye diyorum