Büyücülerin Platformu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MrBoss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MrBoss

Kayıtlı Üye
hep merak ettiğim bir konu var mesela büyücülerin belirli bir platformu var mı birbirleriyle iletişim kurup tanıştıkları mesela rusya da cadı israilde büyücü birbirleriyle iletişim kurmak için illa cinlerden mi iletişim sağlıyorlar bunların kullandığı yada bilgi alışverişi yapıldığı platform var mı?
bu konuda kimsenin bilgisi var mı?

Forumlar var bunun gibi. Böyle forumlardan daha 'odaklı' forumlar var. Ya da dc da sunucular var. Platform olarak bahsediyorum tabii ki.

hep merak ettiğim bir konu var mesela büyücülerin belirli bir platformu var mı birbirleriyle iletişim kurup tanıştıkları mesela rusya da cadı israilde büyücü birbirleriyle iletişim kurmak için illa cinlerden mi iletişim sağlıyorlar bunların kullandığı yada bilgi alışverişi yapıldığı platform var mı?
bu konuda kimsenin bilgisi var mı?
Dostum o tür kişiler göz önünde olmazlar ve herkes onlara ulaşamaz zaten onlar kendi gibi olanları bilir tanır bu tür işlerde zaten gizlilik esastır. Forum sitelerinde sosyal medyada gezmezler kendilerini açık etmezler yok ben şamanın yok ben majistim yok ben büyücüyüm diyenlerin alayı yalancı dediğim gibi bu işlerde zaten gizlilik esastır sen onları arayarak bulamazsın eğer gerekiyorsa onlar seni bulur aramana gerek yok

Neden gizlimeleri gerekiyor kendilerini bu kanıya nerden vardınız? Dini baskılar ile bir dönem kendilerini gizlediler de, şuan gizli topluluk bile kalmadı. Kaynaklar ve kaynak oluşturucuları çok uzun yıllardır açık. Ortaçağ bilgilerini taşımayı hala nasıl başarıyorsunuz?

Geri