Büyücü Psikolojisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tamer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tamer

Kayıtlı Üye
Merhaba sevgili dostlar bugün merak ettiğim bir konuyu size danışmak istiyorum burada pek çok büyü yapan arkadaşlarımız var farklı farklı gizli ilimlerle uğraşan dostlarımız var tam olarak sorum onlara

biliyoruz ki islam dininde büyü yapmak günahtır en büyük haramlardan birisidir zannediyorum ki büyü yapan arkadaşlarımız da tanrı'nın varlığını kabul eden ama tanrıdan korkmayan kişilerdir yani bu şekilde büyük bir metafiziğe inanan insanlar kendine Müslüman diyor mu ya da başka bir inanışları var mı ya da büyücüler kendini ateist mi der yoksa deist mi der yani onların tam olarak psikolojisini anlamak istiyorum yani allah'ı varsayıp da ona karşımı geliyorlar bunu çok merak ediyorum

yanlışım varsa lütfen beni düzeltir misiniz

Merhaba sevgili dostlar bugün merak ettiğim bir konuyu size danışmak istiyorum burada pek çok büyü yapan arkadaşlarımız var farklı farklı gizli ilimlerle uğraşan dostlarımız var tam olarak sorum onlara

biliyoruz ki islam dininde büyü yapmak günahtır en büyük haramlardan birisidir zannediyorum ki büyü yapan arkadaşlarımız da tanrı'nın varlığını kabul eden ama tanrıdan korkmayan kişilerdir yani bu şekilde büyük bir metafiziğe inanan insanlar kendine Müslüman diyor mu ya da başka bir inanışları var mı ya da büyücüler kendini ateist mi der yoksa deist mi der yani onların tam olarak psikolojisini anlamak istiyorum yani allah'ı varsayıp da ona karşımı geliyorlar bunu çok merak ediyorum

yanlışım varsa lütfen beni düzeltir misiniz
Kesinlikle müslüman demiyorlar. Büyücüler şeytana tapmış insanlardır. Zaten büyücüler kötü varlıklarla anlaşmalıdır. Anlaşma şartlarıda dinden çıkaracak şeyler.

Her büyü ile uğraşan Müslüman değil. Yahudi, Hristiyan veya Müslüman büyücüler olduğu gibi başka inanç sistemlerine tabii büyücüler de vardır. Her inanç sistemi büyüyü bütünüyle kısıtlamaz. Yani tapındığımız tanrıdan veya tanrılardan korkmadığımız için büyü yapıyoruz genellemesi yanlış. Müslümanlık ile alakalı olan kısma Müslüman arkadaşlar açıklama yaparlar. O kısma girmiyorum.

Ateizm düşüncesi ile büyücülük faaliyeti temelinde çelişki barındırır. Fizik ötesi olanın varlığını kabul etmeyen bir kişinin; temeli fizik ötesine dayanan bir faaliyeti kabul etmesi çelişkili olurdu. Sonuç olarak hepimiz şeytana tapmıyoruz. Tanrı korkumuz yok değil ve kendi inanç sistemlerimiz içerisinde günaha bulanmış değiliz.

Her büyücü de başkalarına doğrudan zarar verecek büyüler yapmaz. Bu, kişinin inanç sisteminden ötürü olacağı gibi kendi etik ve ahlak anlayışı çerçevesinde de şekillenebilir. Dolaylı olarak verebileceği zararlar bu tartışmanın konusu olmadığı için yazmıyorum.

Her büyü ile uğraşan Müslüman değil. Yahudi, Hristiyan veya Müslüman büyücüler olduğu gibi başka inanç sistemlerine tabii büyücüler de vardır. Her inanç sistemi büyüyü bütünüyle kısıtlamaz. Yani tapındığımız tanrıdan veya tanrılardan korkmadığımız için büyü yapıyoruz genellemesi yanlış. Müslümanlık ile alakalı olan kısma Müslüman arkadaşlar açıklama yaparlar. O kısma girmiyorum.

Ateizm düşüncesi ile büyücülük faaliyeti temelinde çelişki barındırır. Fizik ötesi olanın varlığını kabul etmeyen bir kişinin; temeli fizik ötesine dayanan bir faaliyeti kabul etmesi çelişkili olurdu. Sonuç olarak hepimiz şeytana tapmıyoruz. Tanrı korkumuz yok değil ve kendi inanç sistemlerimiz içerisinde günaha bulanmış değiliz.

Her büyücü de başkalarına doğrudan zarar verecek büyüler yapmaz. Bu, kişinin inanç sisteminden ötürü olacağı gibi kendi etik ve ahlak anlayışı çerçevesinde de şekillenebilir. Dolaylı olarak verebileceği zararlar bu tartışmanın konusu olmadığı için yazmıyorum.
teşekkürler alakan çok açıklayıcı oldu sağolun.

Baktığin zaman evrende herşeyin büyüsel etkisi vardır.Avam bir insanın seni dedikodu etmesi haset etmesi gibi şeyler bile büyüdür.İnsanin üzerinde etkisi vardır.Musikinin bile insanı etkileyen sihirsel tarafları vardır.Amerikan müzik endüstrisi mesela bunu çok iyi kullanır.Muzik ile frekans oluşturmak.Bilinçaltina kod atmak.
Herşey niyete form alır evrende.Havass ilmi ile insanları etki altına alabilirsiniz.
Baktığınız zaman Kur'an Kerim tamamen bir frekansdir.Alemde yaratım yapar.Ne kadar büyü yasaklansada dinlerde.İnsanlara zarar verme boyutu olduğu için yasaklanmıştır.Mesela bahsettiğimiz gibi avam haset etkisi nazara sebep olur.Peygamber haset kıskançlik gibi şeyleri kötü haslet olarak yorumlamistir.Ayni Havass içinde kötü sonuçlar doğurabilecek şeylerde günahdir.
Kur'an Kerim büyücüleri hasetçi olarak tanımlar Felak suresinde.
Bu yüzden Havass ilminin kuralları şeirat kaidelerine göre işler.Hadimler şeirat dışına çıkmazlar.Yanlis bir işlem yaptığınız da size geri dönerbilir işlem.
Kur'an Kerim bahsettiği bu hasetçi büyücüler kafir cinlerle çalışan büyücülerdir.

Bir kere Havas alimleri Müslümandır Kuran ve hadis okuyup gelişir Tılsım Havas ve Kurandan hapisten hocalarından bu ilmi öğrenirler hüddamları vardır kalpgözleti açıktır ve sure ayet sırlarını bilirler musallat kara büyü çözer şifa ayetleri yazar irade dışı ehlisunnet hocaların çoğu kadere rızaya iradeye etki eden büyüler yapmaz onlara göre yaptıkları büyü dense bile amaçları iyi olduğu bu ilmi peygamberden silsileyle tarikatların geçtiği haramları olmadığı için gayette gönülleri hoştur namazlarını virdlerine devam ederler bu arada ben birkısım Havas ve İslami ekol gözünden baktım başka türlü dediğiniz itikatla olanlarda vardır...

Bir kere Havas alimleri Müslümandır Kuran ve hadis okuyup gelişir Tılsım Havas ve Kurandan hapisten hocalarından bu ilmi öğrenirler hüddamları vardır kalpgözleti açıktır ve sure ayet sırlarını bilirler musallat kara büyü çözer şifa ayetleri yazar irade dışı ehlisunnet hocaların çoğu kadere rızaya iradeye etki eden büyüler yapmaz onlara göre yaptıkları büyü dense bile amaçları iyi olduğu bu ilmi peygamberden silsileyle tarikatların geçtiği haramları olmadığı için gayette gönülleri hoştur namazlarını virdlerine devam ederler bu arada ben birkısım Havas ve İslami ekol gözünden baktım başka türlü dediğiniz itikatla olanlarda vardır...
Silsilesileye giremeyenler zaten büyücü olup dolaşıyor.İnstgram Facebook da para kovalıyor.

Maalesef Havas ile iradeye etki edecek büyüler de yapılabiliyor bağlama gibi. Her Havas bilen Müslüman olmak zorunda değil, Bülent Kısa da Havas biliyordu.

Büyü müslümanlıktan çok daha öncesine dayanıyor. Tablet çevirileri, Sümerce ve Akadca 300 küsur tablete yazılmış 700 küsur büyü metnine işaret ediyor.

Musa kıssasında asa yılana dönüştüğünde etraftaki büyücüler ' Musa'nın Tanrısına iman ettik ' diyorlar. Bu cümleden pek çok şey çıkarılabilir.
Genel kabulde : Allah'ın büyüklüğü ile imanla şereflendirildiler vs vs diye farklı bir alana çekiliyor. Çünkü ' imanmatik 'kesiliyorlar.

Fakat cümleye dikkat edersek, kişilerin zaten bir tanrı inancı olduğunu ve sihrin de o tanrıdan verildiğine inandıklarını söyleyebiliriz.
Benim tanrım sihri öğretti. Musa'nın tanrısı da öğretiyor ve çok daha göz alıcı versiyonla.. Benim Tanrımın bilgisinin üstünde bilgiye sahip bir Tanrı !

Tıpkı Harut ve Marut inancının varlığını kabul etmek gibi..

Bu melekler nereden geldi ? Allah katından.
Yaptıkları neydi ? Büyü öğretmek.
Büyüyü onlara öğreten kimdi ? Allah
Yasaklayan kimdi ? Yine Allah

Kısacası, haram helal ve inanç biçimini kafaya takmamakta çok büyük fayda var. Özellikle de kimin neye inandığını..

Maalesef Havas ile iradeye etki edecek büyüler de yapılabiliyor bağlama gibi. Her Havas bilen Müslüman olmak zorunda değil, Bülent Kısa da Havas biliyordu.
Bilebilir ama zaten Müslüman Havas alimleri gözünden baktım ben Bülent kısa zaten Müslüman değil evet ama adalet tüm normlarına uyan biri olsa gerek büyü sahibi Güçlü bir insan zaten gücünü kötüye kullanmaz kullanmamalı

Kesinlikle müslüman demiyorlar. Büyücüler şeytana tapmış insanlardır. Zaten büyücüler kötü varlıklarla anlaşmalıdır. Anlaşma şartlarıda dinden çıkaracak şeyler.
Neden tüm büyüceler kötü dedin ki. Güçlerini insanları şifanlandırmaya adayan kişiler de var. Mesela urum mükemmel bir örnek insgram sayfasına girip yaptığı ritüelleri ve çalışmaları görebilirsin. Ve burda ki sayfa da bir sürü güzel insanın, bir sürü güzel çalışmalarını görebilirsin.

Merhaba,

Din, dil, ırk gibi kriterler-ayrımlar insanlara özgüdür, büyüye değil. Büyü tektir ve dünyanın hatta evrenin yaradılışından beri oradan duran-durmaya devam edecek olandır. Atlantisliler, Mu ülkesi, Alantis kavmi, Lemuryalılar (Nemuryalılar), Obeydliler, Anaulular, Sümerler, Akadlar büyü aracılığıyla bir çok gelişmeye imza atmışlardır ve günümüze kadar aktarabilmişlerdir. Büyü; yaradılıştan günümüze kadar devam eden "Zaman" dan sonraki tek gerçek olgudur. Büyücü, cadı, duruid olarak doğan bir sürü insan (Minod) vardır. Her doğumun ve her ölümün bir sebebi mutlaka vardır. Bu sebepler bazen ufak çaplı bazen ise global olarak bilinebilir, farkındalık yaratabilir. Büyünün İslam dininde neden yasaklandığını ve günah sayıldığını anlamak, bilmek gerekir. Bu bilincin öncesinde de Din diye bir olgunun neden var edildiğini, nasıl oluşturulduğunu kavramak gerekir.

Saygılarımla.

Neden tüm büyüceler kötü dedin ki. Güçlerini insanları şifanlandırmaya adayan kişiler de var. Mesela urum mükemmel bir örnek insgram sayfasına girip yaptığı ritüelleri ve çalışmaları görebilirsin. Ve burda ki sayfa da bir sürü güzel insanın, bir sürü güzel çalışmalarını görebilirsin.
Şifalandırmaya bir şey dediğim yok. Benim kastettiğim x kişisi y kişisinden boşansın, a kişisine musallat olsunlar vb. Şeyler yapanlar kötüdür

Merhaba,

Din, dil, ırk gibi kriterler-ayrımlar insanlara özgüdür, büyüye değil. Büyü tektir ve dünyanın hatta evrenin yaradılışından beri oradan duran-durmaya devam edecek olandır. Atlantisliler, Mu ülkesi, Alantis kavmi, Lemuryalılar (Nemuryalılar), Obeydliler, Anaulular, Sümerler, Akadlar büyü aracılığıyla bir çok gelişmeye imza atmışlardır ve günümüze kadar aktarabilmişlerdir. Büyü; yaradılıştan günümüze kadar devam eden "Zaman" dan sonraki tek gerçek olgudur. Büyücü, cadı, duruid olarak doğan bir sürü insan (Minod) vardır. Her doğumun ve her ölümün bir sebebi mutlaka vardır. Bu sebepler bazen ufak çaplı bazen ise global olarak bilinebilir, farkındalık yaratabilir. Büyünün İslam dininde neden yasaklandığını ve günah sayıldığını anlamak, bilmek gerekir. Bu bilincin öncesinde de Din diye bir olgunun neden var edildiğini, nasıl oluşturulduğunu kavramak gerekir.

Saygılarımla.
Merhaba. Mu kıtası hakkında bir delil var mıdır?

Urum gibi şifalandırma çalışmaları yapan medyumlar ak büyücü olarak anılır. Fakat niyeti iyi veya kötü ne olursa olsun bağlama, soğutma vs işlemler kara büyü olur irade değiştirme amaçlı olduğu için.

Dünyanin her yerinde büyücüler var.Okült insanlar var.Havass zaten büyü sistemdir evet.Havass ehli insanlar ben büyücüm demezler ama.Çünkü Kur'an büyüyü yasaklamıştır.Havas büyünün zararlı formlarını yasaklamıştır aslında.
Hz.Ali çok derin bir Havass alimidir.Cinlere tebliği yapmıştır.Peygamberlerin hepsi Havass ehlidir.Zaten Havass ehli oldukları için peygamberliğe ermistirler.İslam bu yüzden yeteneği olan kişilere bu tür şeyleri açar.Havass kitaplarinda mesela bir çok şey şifrelidir.Cunku kötü insanların eline geçerse bunu kötüye kullanabilir.Bu yüzden İslam tasavvuf da nefsi terbiye eden belli konumlara gelen kişilere havassin kapıları açılır.
Diğer ekolleri çok iyi bilmiyorum ama bence onlarda batıdaki majisyenler insinasyon alıp böyle işlere giriyorlar.
Hatta bazıları rifai tarikatina gelip İstanbul da insinasyon almışlar.
Batıdaki majisyenler sol el yolu , sağ el yolu olarak ayırıyorlar.Buyude kara büyü ve Ak büyü olarak ayırıyorlar.

Geri