Büyü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yesill
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yesill

Kayıtlı Üye
Bu kadar yeteneği olan insan var burda büyü yapan demon çağıran merak ediyorum bunları dünyalık işler için maddiyat için kullanmıyor musunuz ? Beni en çok maddi sıkıntılarım çekiyor büyüye. Demonları da insanlara karşı intikam için hınçlarınızı almak için kullanmıyor musunuz?

Tarot bakan eşcinseller var bildiğim...Normalde bu tarz bir yetiyi kullanmakta kanunlarla yasak ilan edilmiş.Bir işe yaramıyor açıkçası.

Kendi lehimize kullanamayacaksak bu yetileri ne yapacağız yasak olmasını anlamıyorum… doğa büyüleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bir şey soracağım bilen varsa cevaplasın lütfen . Daha önce de sordumama cevap alamadım . Çocuk aldırmak büyü yapamama ve lanetlenme sebebi midir ?

Hazırda doğuştan çabasız edindiğin yetilerini kendi lehine kullanabiliyor musun? Örneğin görme yetin yeterince lehine mi sence?
Haklısınız ben nedense demonum olsa direkt kötüye kullanıp intikam almayı büyü yapabilsem maddi vs dünyevi olarak kendi yararımı düşünüyorum sanırım etik düşünemiyorum sorun bende

Bir şey soracağım bilen varsa cevaplasın lütfen . Daha önce de sordumama cevap alamadım . Çocuk aldırmak büyü yapamama ve lanetlenme sebebi midir ?
Çocuk aldırmanın negatif çok etkisi olduğunu duydum ama ayrıntılı ilim sahibi değilim umarım ehli biri cevap verir

rica ederim peki çocuk aldırma mevzusundan önce büyü yetiniz var mıydı
Ben yapmazdım. Yapan bir arkadaşım vardı hatta çevrem vardı. Herkes yaptığı işlemlerden memnundu ama benim tutmuyordu veya istediğim hiçbir etkiyi alamıyordum. Bunu gidip birine sorduğumda bana”Büyü yapmaya yetkin yok birşey istemeyede yetkin yok çünkü onların aleminde lanetlenenlerdensin bunun sebebi ise çocuk aldırman adak olarak kendilerine verilmeyen herşeyi lanetlemis durumdalar buradaki korkunclugu dusunebiliyorsundur umarım”dedi

ürkütücü ve ilginç. konu sadece aldırmak değil onlara adak verilmemesi sanırım. ama adak isteyenler paraziter varlıklar oluyor cinler adak istemez diye duymuştum

Bu kadar yeteneği olan insan var burda büyü yapan demon çağıran merak ediyorum bunları dünyalık işler için maddiyat için kullanmıyor musunuz ? Beni en çok maddi sıkıntılarım çekiyor büyüye. Demonları da insanlara karşı intikam için hınçlarınızı almak için kullanmıyor musunuz?
Kullanılıyor. Hem de çok fazla.
Ben yapmazdım. Yapan bir arkadaşım vardı hatta çevrem vardı. Herkes yaptığı işlemlerden memnundu ama benim tutmuyordu veya istediğim hiçbir etkiyi alamıyordum. Bunu gidip birine sorduğumda bana”Büyü yapmaya yetkin yok birşey istemeyede yetkin yok çünkü onların aleminde lanetlenenlerdensin bunun sebebi ise çocuk aldırman adak olarak kendilerine verilmeyen herşeyi lanetlemis durumdalar buradaki korkunclugu dusunebiliyorsundur umarım”dedi
Açıkçası bana biraz saçma geldi dedikleri şey. Ama yaptığınız sisteme göre değişebilir belki? Bilemiyorum.

Ben hiç denemedim henüz. Bahsettikleri gibi karması ya da kötü sonuçları oluyor mu acaba

Moderatör tarafında düzenlendi:
Urum'un büyü ile ilgili yazdığı tonlarca yazısı var. Büyünün ne olduğunu ve ne olmadığını anlatan yazılar.. Lütfen forumu araştırın.

Geri